Сьогодні ми привідкриємо завісу і поділимося секретною інформацією, яка потенційно може змінити ваш гаманець і банківський баланс. Ми говоримо про веб-сайти, які ви можете використовувати для заробітку, і це не один веб-сайт для заробітку або два, а цілих 11.

Настав час поринути у потаємні куточки інтернету і розкопати ці скрині зі скарбами. Давайте зануримося глибше і почнемо збільшувати свій дохід не завтра, не наступного тижня і не через рік.

Це буде швидко!

1. EZOIC

Я вже згадував деякі сайти в своєму блозі раніше, але я продовжую копати і знаходжу більше. І перший з них - Ezoic. Ezoic в першу чергу орієнтований на монетизацію веб-сайтів. У двох словах, для заробітку грошей на цьому конкретному веб-сайті, ця платформа може розміщувати рекламу у ваших блогах.

Розміщуючи потрібну рекламу на своєму блозі, ви заробляєте гроші пасивно, тому що, пам'ятайте, коли люди читають ваш блог, незалежно від того, спите ви чи ні, ви заробляєте гроші, тому що вони бачать цю рекламу.

Кожного разу, коли вони переглядають рекламу, їм не обов'язково натискати на неї, вони просто переглядають її, а ви заробляєте гроші. Цей сайт, що заробляє гроші, платитиме вам за допомогою Payoneer, на який ви можете подати заявку з більшості країн світу, а також PayPal. Ви також можете отримати банківський переказ, якщо вам так зручніше.

2. Arrived Homes

Другий секретний сайт, який ви можете використовувати для заробітку - це Arrived Homes. Arrived Homes - це платформа, яка дозволяє інвесторам вкладати кошти в оренду нерухомості всього за сто доларів США. Так, ви можете бути інвестором у нерухомість, не маючи тисяч чи мільйонів доларів.

Для прикладу, скажімо, ми з вами інвестуємо в нерухомість на Arrived Homes, і у нас є тисяча доларів США для інвестування, а вартість нерухомості становить сто тисяч доларів США, як приклад.

Люди з усього світу можуть вкласти п'ятсот доларів туди, тисячу доларів туди, десять тисяч доларів туди, щоб покрити вартість нерухомості. І коли вони здають цю нерухомість в оренду і заробляють гроші, ми отримуємо частину від них, виходячи з тієї частини, яку ми інвестували.

Arrived Homes робить інвестиції в нерухомість більш доступними для пересічних чоловіків і жінок.

3. Neighbor

Neighbor - це одноранговий ринок, який об'єднує людей, що мають додаткове місце для зберігання. Наприклад, якщо у вас є гараж, який ви не використовуєте, під'їзна дорога, де не паркується автомобіль, горище, підвал або вільна кімната у вашому будинку, але ви хочете здати її в оренду іншим людям, не для того, щоб вони жили там, тому що ваша приватність важлива для вас, а для того, щоб вони орендували цей простір як складське приміщення.

Ви отримуватимете сповіщення, коли з'явиться потенційний орендар, і вам не потрібно буде відповідати "так" чи "ні". Після того, як ви приймете цю пропозицію, орендар вашого простору переїде туди зі своїми речами. І добре те, що вам не доведеться турбуватися про те, чи отримаєте ви від нього оплату, чи він не заплатить, тому що Neighbor робить це на сайті.

4. Buy Me a Coffee

Buy Me a Coffee - це платформа, яка дозволяє творцям контенту, таким як ютубери, художники, письменники та інші творчі особистості, заробляти гроші безпосередньо від своїх прихильників. І вони роблять це в обмін на ексклюзивний контент, ранній доступ або багато інших привілеїв, таких як коучинг.

Одна з чудових речей у Buy Me a Coffee полягає в тому, що якщо ви тільки починаєте працювати на YouTube або якщо ви починаєте як творець, і ви ще не монетизували те, що ви робите, чи то партнерська програма YouTube, чи будь-де, де ви ділитеся своїм контентом, Buy Me a Coffee дасть вам можливість заробляти до того часу, тому що він не має суворих правил і норм.

Наприклад, YouTube каже: "Ви повинні мати тисячу підписників і 4 000 годин перегляду, перш ніж почнете заробляти". Задовго до того, як у вас це станеться, ви можете створити профіль на Buy Me a Coffee і попросити своїх прихильників почати робити внески.

Однак дуже важливо, щоб ви надавали їм цінність. Найкраще в Buy Me a Coffee те, що він платить вам через Payoneer, а це означає, що ви можете налаштувати і використовувати Buy Me a Coffee для заробітку в 90% країн світу, оскільки платформа доступна там, як і платформа, яка використовується для виплат, а саме Payoneer.

5. Ko-fi

Я не чув про цю платформу, поки не почав досліджувати цю статтю. Вона називається Ko-fi. Ko-fi є альтернативою Patreon, і як Patreon, так і Ko-fi або Ko-fi побудовані на надійних платформах. Отже, все залежить від вас, просто оберіть інтерфейс, який вам подобається, і починайте працювати.

6. Swap

Наступний сайт - Swap - це онлайн-майданчик, який спеціалізується на купівлі-продажу вживаного одягу, аксесуарів та інших речей. Все, що вам потрібно зробити, це створити профіль на Swap.com, після чого ви надсилаєте свої речі, які перевіряються. Потім їх фотографують, і якщо їх схвалюють, то вони з'являються на сайті для продажу.

Ви також можете перерахувати предмети домашнього декору, і, чесно кажучи, якщо ви встанете прямо зараз, але якщо ви встанете після прочитання цієї статті і пройдетеся по своєму будинку, я обіцяю вам, що ви зможете знайти один або два предмети, які ви не використовували багато, які ви могли б завантажити і продати на цьому сайті. Ні, не намагайтеся продати все, що є у вашому домі, тому що це не замінить вам роботу з дев'ятої до п'ятої або стане одним з тих дивовижних побічних заробітків. Ні, це принесе трохи грошей у відповідний час, і це скоріше одноразовий заробіток.

7. OnlyFans

Цей сьомий сайт, я майже впевнений, що це не секрет, але знаєте що, більшість з вас думає одне, а саме, що OnlyFans - це в першу чергу сайт для дорослих або сексуального контенту. Це не може бути далі від істини. Ви можете використовувати OnlyFans для фітнес-контенту, який включає в себе плани харчування, тренування і поради, і змусити людей підписатися.

І послухайте, хлопці, я впевнений, що ви чули багато історій про людей, які заробляють мільйони на OnlyFans. Наприклад, Белла Торн, актриса і співачка, заробила більше мільйона доларів США за перші 24 години на OnlyFans, і це сталося в серпні 2020 року. І знаєте що? Вона побила свій власний рекорд, заробивши два мільйони доларів менш ніж за тиждень. Ви не можете бажати кращого. Я не буду вас засуджувати, але просто переконайтеся, що те, що ви робите, вам підходить.

8. SlideJoy

Наступним у списку йде Slidejoy. Slidejoy - це додаток для Android, який платить вам за перегляд реклами на екрані блокування. Це дуже просто. Ви встановлюєте додаток, і кожного разу, коли ви розблоковуєте свій телефон, ви будете бачити рекламу. Якщо ви проведете пальцем вліво, то отримаєте більше інформації, а якщо вправо, то просто розблокуєте телефон, як зазвичай.

Чудова річ у Slidejoy полягає в тому, що вам не потрібно взаємодіяти з рекламою, ви просто бачите її. І за це ви отримуєте гроші. Ви можете вивести свій заробіток через PayPal або пожертвувати його на благодійність. Отже, якщо ви користувач Android і хочете заробити трохи додаткових грошей, зверніть увагу на Slidejoy.

9. Rev

Хлопці, це справжній секрет, про який мало хто говорить. Це сайт Rev. Rev - це платформа, яка дозволяє заробляти гроші, транскрибуючи аудіо або створюючи субтитри до відео. Це чудовий спосіб підзаробити, якщо ви добре володієте навичками машинопису і можете працювати акуратно. Ставка оплати залежить від проекту, але це легальний спосіб заробляти гроші в Інтернеті.

10. Clickworker

Йдемо далі, десятим секретним сайтом є Clickworker. Clickworker - це платформа, яка пропонує різні мікро-роботи, які ви можете виконувати за оплату. Ці завдання можуть включати введення даних, веб-дослідження, опитування тощо. Оплата зазвичай низька, але якщо ви шукаєте швидкі та прості завдання, щоб заробити трохи грошей у вільний час, варто розглянути цю пропозицію.

Чесно кажучи, ви не заробите на цьому сайті суму, яка змінить ваше життя, але ви можете використовувати його, щоб отримати доменне ім'я та хостинг для сайту, і, можливо, почати вести блог. Ви просто повинні з чогось почати, інтернет надає безліч можливостей, не шукайте відмовок, просто почніть і рухайтеся вперед.

Альтернативою Clickworker може стати Microworker, просто почніть працювати з будь-яким із цих сайтів, щоб розпочати свою подорож в Інтернеті.

11. UserTesting

Нарешті, у нас є UserTesting. UserTesting - це веб-сайт, який платить вам за тестування веб-сайтів і надання відгуків про користувацький досвід. Вам буде надано веб-сайт або додаток для навігації, і вам потрібно буде записати свій екран і голос, коли ви будете виконувати завдання і ділитися своїми думками.

Кожен тест зазвичай займає від 10 до 20 хвилин, і ви будете заробляти гроші за кожен успішно пройдений тест.

І ось ви маєте їх, одинадцять веб-сайтів, які можуть платити вам щодня і потенційно допомогти вам заробляти гроші і підвищити ваш дохід. Вивчіть ці платформи, знайдіть ті, що відповідають вашим навичкам та інтересам, і почніть заробляти додаткові гроші. Щасти вам!
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

612.7KПрочитань
11Автори
459Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Прикольна тема) кілька нових для себе дізнався ;)

Вам також сподобається