3 варіанти заробітку з нуля

Пройдемося кількома напрямками, які потенційно тобі можуть приносити гроші як схема, так і бізнес - залежно від того, як ти це сприймаєш.

Давай уявимо, що ти не нуль, і вже хоч щось заробив з арбітражу з ТікТоком, або на перепродажу акаунтів для FB (не важливо) - тобто є в наявності 2-3 тисячі гривень, які треба збільшити, а не витрачати одразу на "хотілки".

Тепер розберемо способи, в яких гроші працюватимуть на тебе:

Дропшиппінг

Что такое дропшиппинг? Как на нем заработать? | ВЕСТИ

Всім відоме слово, і одразу питання в голові напевно (ми що, продаватимемо футболки з принтами??) - ні, ще простіше, а саме перепродаж товарів від оптових постачальників, яких треба для початку знайти, а потім розміщуватися на найвідвідуваніших дошках оголошень, таких як OLX, перенаправляти покупця до свого постачальника, якщо ваші домовленості побудовані на тому, що маржу надсилає вам він, і ви не "морозите" свої гроші, або берете передоплату з людини напряму, а потім самі замовляєте та вказуєте дані для доставки.

Загалом як ви зможете домовитися, так і зможете попрацювати, скажу лише те, що багато хто погоджується на такий формат співпраці. Деякі вам навіть підкажуть що добре продається. Та й коли почнете займатися, самі зрозумієте, що продавати, тим більше, що у вас є під рукою чудовий інструмент для тесту будь-якого товару - оголошення і мультиакаунтинг.

Зробили кілька оголошень і дивіться скільки дзвонять і пишуть за добу і за три дні.

Як шукати товари?

На OLX наприклад є "найпопулярніші запити", які допоможуть зорієнтуватися за певним регіоном.

Також пишете прямо через гугл "купити оптом плюшевих ведмедів" і починаєте переговори з постачальником.

Ведемо діалог приблизно так: "Доброго дня, у нас багато заявок, які ми зливаємо, і нам терміново потрібен постачальник, скажіть, у вас перебої з поставками часто виникають?"

Якщо у них жодних проблем немає, то далі домовляєтеся про ціну і якісь умови. Таким чином збираєте під 1 категорію 3-4 варіанти постачальника, щоб не було проблем.

Нагадую, все це потрібно робити після того, як визначилися з товаром після тестів і ваш телефон розривається від повідомлень і дзвінків.

Дроповодство

Кардер/дроповод: Используя юнитов — Teletype

Заробити можна на темі з Coinlist, згоден, є в цьому напрямку несумлінні персонажі, які зіпсували тему, і на неї впала тінь сумніву, що навіть відомі канали про шахрайство випустили попереджувальні ролики, що не потрібно світити своїми даними, і що можна потрапити на шахрая, який не за призначенням буде використовувати дані.

Загалом тут спосіб простий, кожна людина сама реєструється на майданчику, дані вводить сама, а далі просто передає свій акаунт після проходження верифікації. Її дані не видно, і за передачу акаунта ви їй обіцяєте винагороду, а далі продаєте її акаунт скупникам, хто займається цією темою і лутає бонуси.

Де знайти людей?

Форуми. Створюєте топіки, що ви платите за реєстрацію та верифікацію, але перш за все вам треба зібрати всіх селерів, хто готовий дорого викуповувати у вас акаунти ваших дропів.

Попит дуже великий і трафік йде добре, особливо заснований на халяві для тих, хто розуміє, що паспортні дані і без цього гуляють мережею і системами різних сервісів і базами даних банків як мінімум.

Тому тут на маржі можна непогано піднімати, не "заморожуючи" свої гроші. Заробляти по 10-40$ за день дуже навіть реально, але вухо гостро тримати потрібно постійно (скамери не дрімають).

Також можна використовувати дошки оголошень у форматі підробітку, і з робочих акаунтів вести листування з тими, хто хоче продати свій акаунт. У людей має бути паспорт або водійське посвідчення.

Інфобізнес

Інфобізнес та інфоциганство: психолог пояснює у чому різниця

Тут найголовніше не кидати людей, і давати хоча б мінімальну користь, оскільки ваша совість має бути при вас. Підгледіти ідеї можна на Prometheus, але взагалі їхній розсадник в Instagram.

Що продавати?

  • Схеми із заробітку;

  • Курси зі схуднення (програми).

Можна хоч гороскопи продати. Якщо правильно упакувати. Попереджаю: ніяких пустушок продавати не рекомендую, так само як каперство прогнози та інше.

Краще "ділитися" чимось корисним, але не просто так. Тому що навіть Джокер говорив у фільмі Нолана "Якщо вмієш щось не роби це безкоштовно".

Так що виберіть тему, більш-менш екологічну і корисну, знайдіть кейси та відгуки, які будуть підтвердженням працездатності, і вперед.

Чудовий приклад: Навчання з відеомонтажу або ютубу. Зібрали інфу за безкоштовними джерелами, найактуальнішу, упакували її і переказали у відеоуроках, прикріпили скрінами виплати тощо і почали лити трафік на інсту, де вже є посилання на ваш лендінг з прикріпленою оплатою з ТікТока, ось вам і зв'язка.

Даєте користь, бо безплатно ніхто не бере, усіх мотивує тільки думка про те, щоб окупити куплене. Тож беріть і працюйте.

*А тепер уяви, якщо ти за допомогою ШІ складеш інфокурс зі схуднення і викладеш його на Udemy, наприклад, виходить, що це буде пасивним джерелом доходу на кілька місяців або цілий рік, а настворювати можна прям пачками їх, протягом року, і у валюті, і пасивно - один раз створив, оформив - опублікував.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

614.6KПрочитань
11Автори
461Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається