4 прибуткові сайти, які платять щодня

Існує багато сайтів, які обіцяють регулярну оплату за вашу роботу...

Але які з цих сайтів варті вашого часу, а які просто марнують його?

У цій статті я покажу вам 4 сайти, які ви можете використовувати для заробітку і які також щодня платять вам за вашу роботу.

Стратегія:

Не знаю, як вам, а мені особисто не подобається, коли доводиться чекати від 30 до 60 днів, поки сайт виплатить гроші за виконану мною роботу... Саме тому я створив цей список...

Крім того, нижче я буду ділитися тільки тими сайтами і стратегіями, які дозволяють заробляти хороші гроші, а не тими, де ви можете заробити лише пару доларів тут і там.

ClickBank

Перший сайт - ClickBank, це партнерський маркетплейс, де ви можете знайти партнерські продукти. Час виплат від ClickBank дуже швидкий...

На цьому сайті ви можете вибрати партнерські продукти в різних нішах і просувати їх.

Найкраща стратегія для початку - створити тематичну сторінку в Instagram, розкрутити її за допомогою роликів, а потім продавати через DM.

Ви можете зробити це, розпочавши розмови зі своїми підписниками і продавати їм пізніше, коли вони дізнаються про вас, вподобають і довірятимуть вам.

Etsy

Ще один сайт, який платить щодня, - це Etsy, на якому ви можете продавати що завгодно: від футболок для друку на вимогу до цифрових планувальників.

На Etsy вам просто потрібно постійно завантажувати та створювати нові товари і з часом розвивати свій магазин.

Вони приносять вам органічний трафік. Таким чином, ви повільно розвиваєте свій магазин без жодних витрат на рекламу і збільшуєте продажі.

Instagram

Далі, ви можете використовувати Instagram для продажу своїх фріланс-послуг. Завдяки цьому ваші клієнти можуть платити вам одразу, і вам не потрібно чекати, як у випадку з Fiverr.

Для цього створіть сторінку, яка покаже ваш досвід і попередні роботи. Після цього починайте звертатися до потенційних клієнтів з роботами, які ви вже виконали, найкраще, якщо ви вже створили приклад з їхнім контентом...

...якщо ви пропонуєте послуги копірайтингу, відеомонтажу чи дизайну.

Тепер ви можете показати своїм потенційним клієнтам, що ви можете для них зробити. Продовжуйте послідовно звертатися до людей, і зрештою, ви зможете створити кілька постійних клієнтів і заробити хороші гроші.

Google Ads

Дуже хороший спосіб знайти нових клієнтів для фрілансера - це використовувати Google Ads і розміщувати свої оголошення від людей, які вже шукають ваші послуги.

Для цього використовуйте ключові слова з точною відповідністю в оголошеннях, тоді ваші оголошення будуть показуватися лише за тими пошуковими запитами, які шукають те, що ви пропонуєте.

Таким чином, вам не потрібно витрачати багато коштів на залучення клієнтів, оскільки ваші оголошення є дуже цілеспрямованими. Крім того, ви можете встановлювати більш високу ціну, ніж на таких сайтах, як Fiverr, оскільки у вас немає конкуренції, яка б знижувала ціну.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

780.5KПрочитань
11Автори
597Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається