Сайти котрі заплатять вам за перегляд відео

Якщо ви шукаєте прості способи заробітку в Інтернеті, можливо, вам буде цікаво познайомитись з деякими програмами та веб-сайтами, які заплатять вам за перегляд відео та виконання різних завдань. Ці завдання можуть включати:  проходження опитувань, перегляд відео, тестування продуктів або прості покупки в Інтернеті. Ви можете заробляти гроші чи подарункові картки в залежності від платформи, яку оберете. 

Ось 10 сайтів, які вам варто знати, щоб почати заробляти гроші на перегляді відео за гроші, а також інших завдань:

  1. Swagbucks

Swagbucks — одна з найпопулярніших і найнадійніших платформ, яка платить вам за виконання різноманітних завдань онлайн. Ви можете заробляти бали під назвою SB, беручи участь в опитуваннях, переглядаючи відео, граючи в ігри, шукаючи в Інтернеті, роблячи покупки в Інтернеті тощо. Ви можете обміняти свій SB на готівку через PayPal або подарункові картки від Amazon, Walmart, Starbucks та інших продавців. Swagbucks також пропонує бонус у розмірі $10 за реєстрацію для нових користувачів.

2. Tester Work

Tester Work – це веб-сайт, який платить вам за тестування веб-сайтів і програм на зручність і функціональність. Ви можете подати заявку на приєднання до спільноти тестувальників і отримати запрошення на тестування проектів, які відповідають вашому профілю та навичкам. Ви можете заробляти гроші, повідомляючи про помилки, надаючи відгуки або виконуючи тестові приклади. Tester Work оплачує вам через PayPal протягом 7 днів після завершення проекту.

3. Grab Points

Grab Points — ще одна програма, яка платить вам за виконання різноманітних завдань онлайн. Ви можете заробляти бали, беручи участь в опитуваннях, переглядаючи відео, виконуючи пропозиції, завантажуючи програми тощо. Ви можете обміняти бали на готівку через PayPal чи Skrill або подарункові картки Amazon, iTunes, Google Play та інших брендів. Grab Points також має реферальну програму, яка дозволяє заробляти додаткові бали, запрошуючи своїх друзів.

4. Fusion Cash

Fusion Cash — це веб-сайт, який платить вам за виконання таких завдань, як участь в опитуваннях, перегляд відео, прослуховування радіо, натискання оголошень, підписка на пропозиції тощо. Ви також можете заробляти гроші, запрошуючи своїх друзів і беручи участь у їхньому форумі. Fusion Cash виплачує вам через PayPal, прямий депозит або чек, коли на вашому рахунку досягається мінімум 25 доларів США.

Відчуваєш себе захоплюючим, чи не так? Ось скільки ви можете зробити лише за допомогою смартфона та Wi-Fi – пам’ятайте, що вас не зупинити, і читайте далі, щоб отримати більше джерел доходу.

5. Transitions Abroad

Transitions Abroad – це веб-сайт, який платить вам за написання статей про подорожі, роботу, навчання, життя чи волонтерство за кордоном. Ви можете надсилати свої статті їхнім редакторам і отримувати гроші через PayPal, якщо вони будуть прийняті та опубліковані. Ставка оплати залежить від обсягу та якості вашої статті, але може коливатися від 50 до 150 доларів США за статтю.

6. Inbox Dollars

Inbox Dollars — це ще одна платформа, яка платить вам за виконання таких завдань, як участь в опитуваннях, читання електронних листів, перегляд відео, ігри, покупки в Інтернеті тощо. Ви також можете заробляти гроші, запрошуючи друзів і виконуючи бонусні завдання. Inbox Dollars виплачує вам чеки або електронні подарункові картки, коли на вашому рахунку досягається мінімум 30 доларів США. Вони також пропонують бонус 5 доларів за реєстрацію для нових користувачів.

7. GreenPanthera

GreenPanthera — це веб-сайт, який платить вам за проходження опитувань, покупки в Інтернеті, виконання пропозицій тощо. Ви також можете заробляти гроші, запрошуючи своїх друзів і беручи участь у їхній щоденній лотереї. GreenPanthera виплачує вам через PayPal, коли на вашому рахунку досягається мінімум 30 доларів США. Вони також пропонують бонус 5 доларів за реєстрацію для нових користувачів.

8. iRazoo

iRazoo — це програма, яка платить вам за виконання таких завдань, як перегляд відео, проходження опитувань, ігри, завантаження програм тощо. Ви можете обміняти бали на готівку через PayPal або подарункові картки Amazon, Walmart, Target та інших брендів. У iRazoo також є реферальна програма, яка дозволяє заробляти додаткові бали, запрошуючи друзів.

9. ClickWorker

ClickWorker – це веб-сайт, який платить вам за виконання коротких завдань, таких як введення даних, дослідження, написання, транскрипція, переклад тощо. Ви можете зареєструватися як clickworker і працювати над завданнями, які відповідають вашим навичкам і доступності. ClickWorker виплачує вам через PayPal або переказ SEPA, коли на вашому рахунку досягається мінімум 10 доларів США.

10. OfferUp

OfferUp – це програма, яка платить вам за продаж ваших старих або непотрібних товарів онлайн. Ви можете розміщувати свої товари в додатку та спілкуватися з потенційними покупцями. Ви також можете переглядати та купувати товари в інших продавців у вашому регіоні. OfferUp є безкоштовним у використанні та не стягує жодної комісії за розміщення чи продаж товарів. Однак ви можете заплатити за такі додаткові функції, як реклама ваших товарів або підтвердження вашої особи.

За допомогою цих програм і веб-сайтів ви можете легко почати отримувати стабільний додатковий щомісячний дохід. Ви можете спробувати їх і побачити, які з них найкраще підходять вам. Не забувайте завжди бути обережними. 

Також вам може сподобатись стаття наших партнерів, щоб максимально розкрити цю тему: Заробіток на перегляді відео: сайти, рекомендації та відгуки.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Писака Заробіткович
Писака Заробіткович@PysakaZarobitkovych

Чоловік який знає про гроші

4.2KПрочитань
0Автори
4Читачі
На Друкарні з 18 січня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається