OKX Racer | Тапалка від криптобіржі

Криптовалютна біржа та компанія Web3 OKX представила новий міні-додаток у Telegram — OKX Racer. Він дає гравцям можливість передбачити рух ціни біткоїна та отримати нагороду за правильне передбачення.

За інформацією від представників платформи Incrypted, OKX стала першою централізованою біржею, яка випустила власний TMA. Учасники гри повинні спрогнозувати рух ціни біткоїна протягом п’ятисекундного інтервалу. За успішні передбачення гравці отримують очки, а за серії перемог — множники, які збільшують кількість очок.

Користувачі також можуть запрошувати своїх друзів, щоб заробляти реферальні бонуси та використовувати очки для покращення. OKX Racer повністю безкоштовний і, за словами представників криптобіржі, швидко набуде популярності в Telegram.

«Платформа мінізастосунків Telegram стає обов’язковим місцем для тих, хто хоче взаємодіяти з криптоспільнотою. У OKX ми прагнемо використовувати зручні, сумісні та доступні платформи, які зміцнюють спільноти, заохочують активність і приносять радість. OKX Racer — наш перший крок у світ мінізастосунків Telegram, і ми сподіваємося, що він стане хітом серед користувачів і додасть цінності зростаючій спільноті», — сказав директор з інновацій OKX Джейсон Лау.

Як працює цей застосунок?

У цьому додатку ви маєте робити ставки та передбачати, якою буде ціна Біткоіна через 5 секунд після вашої ставки — вищою ("MOON") чи нижчою ("DOOM") від поточної. Кожне правильне передбачення приносить вам поінти. Більше того, за серію вдалих передбачень ви отримуєте множник, який кратно збільшує кількість ваших поінтів.

Також як і у всіх тапалках є реферальна система. Запрошуємо у гру своїх друзів та заробляємо ще більше поїнтів у грі. Знайти своє реферальне посилання можна грі в розділі меню «Invite».

У OKX Racer не забувайте щодня відвідувати розділ «Tasks», де можна поповнювати запаси «Fuel», отримувати додаткові поінти та бонуси.

Запуск OKX Racer — це захоплююче та унікальне рішення від біржі OKX, яке ще не реалізоване на інших платформах. Напрямок Tap-to-Earn ігор набуває величезної популярності у 2024 році, мільйони користувачів щодня грають у них та заробляють токени (криптовалюту).

OKX Racer є офіційним додатком біржі OKX, тому можна не хвилюватися про можливий скам чи інші проблеми. Винагороди від біржі обіцяють бути дуже привабливими в перспективі.

Посилання:

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Іван Черней
Іван Черней@wollframe

Заробіток та Штучний Інтелект

299Прочитань
1Автори
1Читачі
На Друкарні з 10 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається