Публікація містить рекламні матеріали.

Банки, що платять гроші за реєстрацію: як отримати нагороду з виводом на карту?

У світі фінансів існує безліч способів отримання додаткового доходу, один з них – отримати гроші за реєстрацію з виводом на карту від банку. Якщо ви не знали: в багатьох банках зараз пропонують грошові бонуси за просте відкриття рахунку (в деяких випадках потрібно виконати певні умови). У цій статті ми розглянемо, як скористатися цими пропозиціями та отримати максимальну вигоду.

Як це працює?

Сьогодні банки змінили свою стратегію залучення нових користувачів з реклами та класичного маркетингу - на виплату реальних грошей за реєстрацію клієнтам, котрі прийшли за реферальним посиланням (при цьому гроші отримує і той, хто запрошує). На перший погляд це може видатись не надто вигідним ділом, проте зважаючи на вартість контекстної реклами в банківській сфері - такий підхід виправданий. Нагорода за реєстрацію починається від 50 грн та може доходити аж до 300 гривень. Давайте перейдемо до детальнішого розбору цієї можливості заробітку. 

Як отримати гроші за реєстрацію?

Давайте перейдемо до загальної інструкції, в котрій розкажемо: як отримати гроші за реєстрацію в банку та вивести їх на карту. Вам потрібно знати певні важливі моменти, перш ніж ви оберете банк. 

Станом на 10.07.2024 є три основних варіанти для нарахування та виведення нагороди від банку: 

  1. Проста реєстрація (достатньо просто відкрити картку без ніяких додаткових умов)

  2. Відкрити картку з кредитним лімітом (для отримання більшої суми грошей за реєстрацію, потрібно заповнити дані про доходи, щоб вам погодили кредитний ліміт)

  3. Виконання додаткових умов (ви отримуєте нагороду від банку за просте відкриття картки, проте не можете їх вивести, поки не зробите три покупки з нової карти на 500+ гривень, як приклад)

 

1. Оберіть Банк

Зважаючи на інформацію вище, потрібно обрати надійний банк з простими умовами для отримання грошей за реєстрацію. До найпопулярніших банків, які мають такі пропозиції, включають:

  • Monobank (платить 50 грн за відкриття картки, мінімальна сума виведення бонусів 100 грн). Потрібне просте відкриття за реф. посиланням без жодних додаткових умов;

  • A-bank (зазвичай платить 50 грн за реєстрацію, проте часто проводить акції зі збільшеним до 100 грн кешбеком). Сума для виведення бонусів також 100 грн. Потрібне просте відкриття за реф. посиланням без жодних додаткових умов;

  • Sense Bank (платить за відкриття картки 100 грн без додаткових умов, проте має досить цікавий принцип виведення коштів). Вам потрібно витратити з карти суму на покупки, або інші витрати (100 грн - 19.5% податку = 80.5 грн чистими), а тоді за 48 годин - зможете отримати їх назад за рахунок бонусів. 

  • Izi Bank (має градацію в виплатах від 50 до 150 грн). Для того щоб отримати 150 грн - потрібно відкрити карту з кредитним лімітом (вказуємо рівень доходу понад 20 тис грн та зайнятість). Якщо цього не зробити - отримаєте всього 50 грн. Виведення також від 100 грн. 

  • Pumb (також платить за реєстрацію в залежності від виконання умов). За просту карту (без кред. ліміту - 100 грн нагороди. З кредитним лімітом - 300 грн. Проте, для того щоб вивести гроші - потрібно здійснити оплату новою картою на суму 100+ грн однією операцією. 

  • Ukrsibbank - один з найстаріших українських банків платить 150 гривень за реєстрацію. Для отримання виплати не потрібно погодження кредитного ліміту. Особливістю цього варіанту є виплата грошей на основний рахунок (решта банків пропонують бонуси + стягують податок в розмірі 19.5%). Тобто чистими ви отримаєте 150 грн.

Ми вказали лише частину з доступних банків за матеріалами видання zarobitok.online

2. Зареєструйтесь за реферальним посиланням

В попередньому розділі ви познайомились з найпопулярнішими банками котрі платять гроші за реєстрацію та їхніми умовами. Тепер,  для того щоб отримати відповідний бонус, необхідно перейти за реферальним посиланням (лише за цієї умови вам нарахують гроші). Нижче наводимо реферальні посилання до кожного з вищеперелічених банків в форматі таблиці.

Банк

Отримаєте за реєстрацію

Реферальне посилання

Abank

50 грн (за акцією 100 грн)

Отримати 50 грн за реєстрацію в Abank

Sense Bank

100 грн



Отримати 100 грн за реєстрацію в Sense Bank

Monobank

50 грн

Отримати 50 грн за реєстрацію в Monobank

Izibank

150 грн (без кредитного ліміту 50 грн)

Отримати 150 грн за реєстрацію в Izibank

Pumb

300 грн (без кредитного ліміту 100 грн)

Отримати 300 грн за реєстрацію в Pumb

Ukrsibbank

150 грн

Отримати 150 грн за реєстрацію в Ukrsibbank

3. Відкрийте карту та виконайте умови

Як ми вже описували в 1-ому пункті нашої інструкції - кожен банк має свої умови для отримання бонусу. Простого завантаження додатку недостатньо для отримання нагороди. Потрібно обов'язково відкрити та активувати обрану вами карту в банку. Зробити це найпростіше за допомогою сервісу “ДІЯ”. Через нього ви проходите верифікацію та надаєте документи в обраний банк для відкриття рахунку. Щоб не гаяти часу, переконайтесь що у вас активний Дія підпис (знадобиться для підтвердження реєстрації). Після нарахування вам грошей за реєстрацію - виконайте відповідні умови (де вони є) для їх виведення. Якщо ви обрали банки з нагородою 50 грн - необхідно запросити друга вже за вашим реф. посиланням, щоб “добити” суму до 100 грн (мінімальна для виведення бонусів на основний рахунок). 

4. Отримайте бонус

Після виконання всіх умов, банк нарахує вам обіцяний бонус. В залежності від банку, нарахування може відбуватись як миттєво (Izi Bank, Monobank та A-bank), так і на протязі кількох діб (Sense Bank та Pumb). В Ukrsibbank нарахування винагороди за реєстрацію відбувається до 30 днів (на практиці за 7 діб)

Підсумуємо

Програми залучення клієнтів від банків – це чудова можливість отримати гроші за реєстрацію. Виконуючи прості умови, ви можете отримати бонуси, які допоможуть вам заощадити та примножити власні кошти. Пам'ятайте, що кожен банк має свої умови для нарахування та можливості виведення бонусу, тому важливо уважно читати їх перед реєстрацією в пункті 1. Не втрачайте можливості отримати вигоду від реєстрації у банках, використовуючи реферальні посилання наведені в нашому матеріалі.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Писака Заробіткович
Писака Заробіткович@PysakaZarobitkovych

Чоловік який знає про гроші

10.3KПрочитань
0Автори
26Читачі
На Друкарні з 18 січня

Більше від автора

  • Заробіток на опитуваннях: перелік найкращих сайтів та додатків

    Сьогодні поговоримо про заробіток на опитуваннях, а саме про найкращі сайти та мобільні додатки, котрі платять гроші за проходження опитувань. Ви отримаєте повний список сайтів та додатків для заробітку на опитуваннях.

    Теми цього довгочиту:

    Онлайн Заробіток
  • Сайти котрі заплатять вам за перегляд відео

    Якщо ви шукаєте прості способи заробітку в Інтернеті, можливо, вам буде цікаво познайомитись з деякими програмами та веб-сайтами, які заплатять вам за перегляд відео та виконання різних завдань.

    Теми цього довгочиту:

    Онлайн Заробіток

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається