🔜 Що відбувалося в TON цього тижня? Лістинг Notcoin де, коли і як?

Поки наша команда перебувала в Дубаї та відвідувала місцеві закриті заходи, відбулося кілька цікавих подій.

Останні новини TON ecosystem

💰 По-перше, тепер комісії в TON знижено в 3 рази. При переказах монет з гаманця на гаманець або свапах жетонів ви будете втрачати менше грошей. Тепер обмінів буде більше, а обсяги підуть вгору.

По-друге, найпопулярніший у світі стейблкоїн, USDT, додав підтримку блокчейну The Open Network. USDT одразу додали в @wallet і @cryptobot, так само як і всі жетони, можна обміняти на дексах типу DeDust.io. Одинадцять мільйонів TON виділено для винагороди користувачів USDT на TON. Це 50% річних для тих, хто закладе USDT в @wallet, бусти для тих, хто підтримає пули ліквідності з USDT на дексах, і останній мільйон TON, щоб ви могли без комісій виводити токен з популярних бірж.

🔜 Підтримка жетона USDT говорить про те, що популярні біржі вже підтримують операції c тон жетонами і максимально скоро чекаємо лістингу $NOT.

💰 Монетизація Telegram почала працювати. У день виступу Павла Дурова на token2049 пішли перші виплати для авторів каналів. Тепер ми можемо не просто писати пости, а й отримувати з цього бабки, як на Ютубі. Але російськомовні автори в прольоті) Запуск виплат пройшов невдало, люди знайшли вразливість і вивели сотні тисяч доларів повз касу.

📈 Курс TON впав на 30% після конференції Token2049. 8 квітня ми випускали новину про те, що Павло Дуров виступатиме в Дубаї не один, а спільно з CEO Tether, що може означати підтримку токена USDT. Це дуже добре поширилося різними джерелами і з $5.3 курс зміг розвинутися до $7.5. Під час виступу Дурова щось змусило інвесторів почати розпродавати TON.

🌐 The Open League триває і дропи в рамках неї. Ніхто не може знати, за що отримати можна дроп від TON Foundation. Це може статися в будь-який момент, з будь-якого приводу. Ось сьогодні юзери $ANON і $JVT отримали по 10 TON. Всього дропнули $120,000. На цьому тлі флор (мінімальна ціна) Анонімних Номерів Телеграм почав зростати до рекордних $800. Хтось рік тому жартував, що обміняє анонімний номер тільки на айфон. Ось і прийшов час! Детальніше щодо активностей Відкритої Ліги.

🐇 Завтра стартують продажі першої NFT-колекції від анімаційного серіалу "Смішарики" в колаборації з TON. Вони вже зробили пост про це у своїй ВК спільноті. Всього буде випущено 5000 NFT різної рідкості. З опису можна зрозуміти, що вони хочуть запустити свій метавсесвіт для користувачів AR-приблуд. Загалом, цікавий досвід. Подивимося, скільки олдів приведуть у наш блокчейн.

Зниження активностей на TON не говорить про те, що все, закінчилися рухи. Багато важливих діячів відвідували дубайську конференцію і ще відходять від тусовки.

Notcoin лістинг

💎 Notcoin з балансу одразу в @wallet та біржі.

Саме це було щойно анонсовано.

🔥 Ваучери і wNOT можна буде зарахувати на баланс $NOT.

А холд Notcoin буде давати якісь бонуси 💎

Масштаб цієї історії дуже великий, недооцінювати його - помилка.

🐳 Ми спостерігаємо вже не просто історію "потикали і забули / забили, а зародження цілої підсистеми всередині екосистеми TON.

Лістинг Notcoin на біржі OKX

💸За інсайдерською інформацією лістинг Notcoin відбудеться на біржі OKX. Тому рекомендую зареєструватись, пройти верифікацію та тримати там декілька USDT.


🔥Майнінг HOT NEAR Wallet🔥

🦆Майнінг гра QuackQuack🦆

🚀Майнінг XLM xBLAST🚀

🤌Майнінг TapSwap Solana🤌

🌚Майнінг Harvest MOON Meteor Wallet🌚

👾Майнінг PXLs Pixel Wallet👾

🌈Майнінг SWITCH PocketFi🌈

🧨Грай і заробляй TON Tanks🧨

📈Біржа #1 OKX📈

Біржа Binance

🚧Біржа ByBit🚧

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Криптобатько
Криптобатько@Cryptobatko

Чиназес🌚

109.3KПрочитань
30Автори
58Читачі
На Друкарні з 9 січня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається