🪙 Засновник Notcoin знову прийшов на ефір. Обговорення нагальних питань.

Цього разу він поспілкувався в приватному каналі "OKX | Партнери", де було близько сотні людей. Ми виділили для вас кілька цікавих моментів.

🚀Гайд по заробітку крипти тут🚀

Що плануєте робити з тиском на ціну, чи плануєте передати це завдання маркетмейкеру? (про маркетмейкерів)

Маркетмейкери не можуть сильно впливати на ціну, тут тільки математика впливає, попит і пропозиція. Вони її оптимізують. Щоб якщо людина хоче закупитися на мільйон доларів, то їй прийшли монети на суму купівлі і не брали монети з ордерів з підвищеним правом.

І я не переживаю за рівень ціни, є хвилювання, що трапиться якийсь надто великий памп, адже багато хто, хто не грав у Notcoin, хоче зайти. Через ваучери це робити ніхто не став би, не зручно по штучці купувати.

Чи плануєте робити амбасадорську програму?

Не хотілося б платити комусь за контент, а ось робити якісь конкурси можна. Наприклад, хочемо зробити конкурс Not Art для художників і артистів. Не в дурному, прямому вигляді з лого ноткоіна, а щось цікаве, тонке.

Чи є цифра загального обсягу монет, до якої прагнутиме Notcoin під час спалювання?

Ми дамо користувачам, напевно, близько місяця на виведення або клеймування Notcoin. Всю іншу суму ми спалимо, частину можемо відправити до екосистемного фонду для конкурсів та інших активностей. Напевно, сума буде пристойною і івент спалювання стане одним з найгучніших.

Чи є плани працювати з не-крипто-проектами?

Ми не ділимо проєкти на крипто і но-крипто. Ми не відмовляємо в колабораціях через те, що проєкт не пов'язаний з блокчейном. Якщо напише Каньє Вест, ми з ним попрацюємо. Щодня надходять пропозиції партнерства. Була пропозиція від одного американського репера, але ми її відхилили, тому що це не дуже трушно)

Багато юзерів відправляють свої ноткоїни в стейкінг всередині бота. І доходу з нього не буде, тільки рівень у боті. Чи не очікуєте ви негативу?

Від стейкінгу ти отримуєш рівень, доступ до активностей і бонусів. Проєкти будуть викуповувати ноткоїни і платити тобі напряму. Чим вищий рівень, тим більше будеш отримувати.

Що буде з людьми, яким обнулили баланси до одного ноткоїна? Ваша команда давала форму на оскарження до 14 числа. Чи можна продовжити це?

Я особисто не знаю про цю форму. Але якщо таке є, то команді передам.

Що будете робити з фермерами?

Є рішення проблеми на кшталт запровадження KYC, але це буде неефективно. Стратегія в нагородженні більш корисних користувачів. Наприклад, тих, у кого вищий рівень у грі, більше заслуг. Або як раніше, більше нагород для користувачів з Premium.

Чи не буде проблем у СНД-ринку з криптобіржами?

У СНД-ринку жодних проблем не буде. Більшість бірж, з якими ми працюємо, блокують доступ для користувачів США. І наприклад, я зараз у Великій Британії, теж не можу взяти участь у ланчпадах.

Чи будеш ти стаканити ноткоїн (продавати)?

У мене немає токенів, тому не вийде. З приводу стаканити: я закликаю продавати тих, хто хоче це зробити. Хто хоче купувати, купуйте. Я думаю навіть написати в день лістингу, що вас ніхто не тримає і нехай, хто хоче, той продає. Мені не подобаються проєкти, які змушують холдити токен (тримати). Це дивна історія.

Чи будете страхуватися від падіння ринку?

Я не переживаю за негатив, тому що зазвичай він пов'язаний із купівлею чогось, а потім це знецінюється. Ноткоїни були всі безкоштовні, тому спекулятивний ризик тільки у тих, хто буде зараз купувати токени на ринку.

Чи потрібно додати Notcoin до The Open League?

Я думав з цього приводу. З одного боку NOT буде очевидним лідером і отримає максимальні призові, а з іншого може привернути увагу до цієї активності, привабити людей та інші проєкти.

Чому лістинг тільки в травні?

Notcoin - це перший жетон (токен на TON), який запускається на популярних біржах. А вони не підтримують мережу TON і тим більше токени на ньому, для цього потрібен час. До речі, біржі тільки вищого ешелону: Binance, OKX, ByByit.

Спасибі Саші за охоту ходити на ефіри і спілкуватися з фенами 😘

Крім іншого він згадав ще такі цікаві факти, як:

- збереження бонусів за рефералів у новій фазі.

- 2м юзерам зробили виведення монет.

- американці поки що не можуть вивести $NOT ні на біржі, ні на wallet (лол).

- у день лістингу, ймовірно, буде черга і транзакції будуть виконуватися в міру її просування.

Особисто мені сподобалося про контести. Саша навів приклад можливого завдання для креаторів - зобразити, що таке Notcoin. З огляду на мільйон можливих смислів і думок було б цікаво подивитися арти на цю тему.

Також сподобалася фраза про спалювання монет у дусі - багаття з такої кількості грошей крипта ще не бачила.

Любимо, віримо, готуємося стаканити, як заповідав художник 🪙

На цьому все. Наступного разу Саша вийде в ефір, ймовірно, вже англійською мовою в день лістингу в твіттері OKX. Чекаємо обговорення, емоцій у прямому ефірі!

На зв’язку Криптобатько📢

👇 Яке б питання ви поставили Засновнику Notcoin?

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Криптобатько
Криптобатько@Cryptobatko

Чиназес🌚

109KПрочитань
30Автори
58Читачі
На Друкарні з 9 січня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається