Що таке Notcoin 2.0: в чому суть оновлення?

Загалом зараз існує 3 види активів, пов'язаних із Notcoin:

- NOT на балансі бота

- NFT-ваучери

- Токен wNOT, який торгується на DeDust і StonFi.

Оскільки NFT-ваучери безперервно змітають з ринку боти, то часто простіше купити wNOT з націнкою, ніж намагатися встигнути вигідно купити NFT швидше за ботів - тому wNOT трохи дорожчий за ваучери.

Щодо wNOT поки немає конкретної інформації. А ось NFT-ваучери тепер можна конвертувати в NOT всередині бота - NFT безповоротно згорає, а на вашому балансі в боті з'являються монети. Є певний ліміт конвертації - щось на кшталт 4 NFT на добу, сконвертувати більше цього ліміту за один раз не вийде.

І найцікавіше. Для монет NOT, що лежать у боті, нам пропонується вибір стратегії: затаврувати або застейкати. Особисто я вибрав стейкінг.

👉Розпочати майнінг Notcoin👈

Криптобатько обирає стейкінг

Про клейм

Поки мало достовірної інформації. Кажуть, що вам запропонують вказати ваш обліковий запис на вподобаній вам біржі зі списку, або в боті Wallet, і 16 травня, одразу після лістингу, ви отримаєте монети на обліковий запис біржі (або Wallet), де зможете одразу ж їх продати. Але людей, які обрали клейм, меншість. Можливо (але не точно), що можна затаврувати тільки частину монет, а решту відправити в стейкінг.

А що таке стейкінг?

Якщо виберете цей варіант, ваші монети заблокуються на 30 днів без можливості їхнього виведення, але водночас через 30 днів ви отримаєте додаткову нагороду в NOT. Тобто раніше ми добували NOT, нескінченно клікаючи по екрану, а тепер можемо просто покласти монети в стейкінг на 30 днів. Чудово, чи не так?) Від цього користь усім - і гравцям, які отримають додаткові монети, і самій монеті, оскільки тепер курс майже нікому руйнувати на лістингу (адже багато хто вибрав стейкінг, заблокувавши свої монети на 30 днів).

А ось кількість монет, які ви отримаєте за стейкінг, залежить, по-перше, від кількості застейканих монет, а по-друге, ймовірно, від ліги.

Що таке ліга?

Поки що до кінця неясно. Припускаю, що підвищити рівень ліги можна, додавши ще більше монет у стейкінг - так, у контриб'юторів проєкту платинова ліга, у мене золота. Простіше кажучи, що більше у вас монет у стейкінгу, то більше нагород ви заробите.

Зазначу, що вибір стейкінгу не можна буде скасувати, а всі додані впродовж 30 днів монети (наприклад, з ваучерів або зі стейкінгу) теж будуть використані згідно з вашим вибором. Тому думайте одразу, виходячи з вашого плану.

Які плани розвитку, що робити з монетами?

1. Затаврувати монети зараз, злити на лістингу і намагатися перезайти пізніше (але є ризик, що хорошої точки перезаходу може вже не бути).

2. Затаврувати монети, злити на лістингу і вийти з гри назовсім (варіант для тих, хто боїться нестабільності криптовалют).

3. Застейкати монети і тримати її в довгосрок (багато людей чекають ціну 0.5 - 1 usd за 1 NOT).

Лістинг відбудеться 16.05.2024 на біржах: OKX, ByBit, Binance.

Вибір тільки за Вами. Криптобатько.

📢Гайд по заробітку криптовалюти📢

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Криптобатько
Криптобатько@Cryptobatko

Чиназес🌚

109.1KПрочитань
30Автори
58Читачі
На Друкарні з 9 січня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається