Вітаємо на блокпості, пред'явіть Ваш KYC!
person using smartphone and MacBook Pro


Сьогодні ми розберемо, що відбувається на ринку криптовалют після бурхливих вихідних. Біткоїн, Ефіріум та інші монети пережили серйозне падіння, але зараз ми бачимо ознаки відновлення. Наша команда проаналізувала ситуацію, щоб ви могли краще зрозуміти тренди і можливі сценарії. Поїхали!

Біткоїн (BTC)

Біткоїн зараз коливається між $60 000 і $74 000. Падіння у вихідні показало, що в цьому діапазоні BTC буде торгуватися певний час. При цьому, після досягнення дна Біткоїн різко відскочив вгору, що є хорошим знаком.

Багато факторів вказують на те, що дно вже знайдене. Падіння нижче $60 000 виявилося короткочасним, і тепер ми чекаємо, що і верхня межа діапазону буде протестована найближчим часом. Цьому сприяє і наближення халвінгу - важливої події, яка відбудеться вже 20 квітня. Зазвичай перед халвінгом Біткоїн суттєво зростає в ціні.

Якщо говорити про нові рекорди, то номінально ціна має перевищити $73 765. Але з урахуванням інфляції за 3 роки реальний рекорд буде досягнутий, коли BTC коштуватиме $80 000 - $82 000.

Втім, щоб зростання продовжилося, важливо, щоб ціна постійно оновлювала локальні максимуми протягом тижня перед халвінгом. Якщо цього не станеться, є ризик відкату до $53 000 перед новим ралі. Але навіть в такому випадку далі ймовірне зростання з цільовою зоною $53 000+.

Ефіріум (ETH)

Ефіріум багато в чому повторює рухи Біткоїна. Ми бачимо схожий діапазон, різке просідання і відскок. Але є важлива відмінність - ETH ще не оновлював свій попередній рекорд близько $4800. Це має статися перед встановленням нових рекордів.

Якщо порівнювати Ефіріум з Біткоїном, то зараз ETH виглядає трохи слабшим. Після падіння він відскочив не так сильно. Але в перспективі ефір може вирости до 0.08 або навіть 0.1 BTC за токен. Поки що ціль 0.12 виглядає малореальною, але навіть менше зростання дасть хороший профіт на альткоїнах.

Домінація біткоїна

Це показник, яка частка ринку належить біткоїну. Він стрибнув майже до 57%, але потім відкотився назад до звичного діапазону 40-50%. Швидше за все, далі домінація BTC продовжить знижуватися.

Поки не буде визначеності з цим показником і курсом ETH до BTC, альткоїни залишаються дуже ризикованими. Тому не варто вкладати в них багато грошей, поки ситуація не стабілізується.

Альткоїни

TON

Це дуже перспективний альткоїн. 19 квітня засновник Telegram Павел Дуров розповість про нові можливості використання TON для 900 млн користувачів месенджера. На тлі цієї новини ціна вже різко пішла вгору і може дійти до $7.67 або навіть міфічних $10-15. Але поки у нас замало даних для точних прогнозів, тому чекаємо офіційної презентації.

Solana (SOL)

Соляна - ще один цікавий варіант. Вона пережила обвал більш ніж на 50% через проблеми з блокчейном, який перестав працювати. Але розробники обіцяють швидко все владнати.

На графіку ми бачимо класичну картину: різке падіння, паніка, відскок і потім зростання. За сприятливого розвитку подій SOL може повернутися до максимумів в районі $260.

Cosmos (ATOM)

Ця монета зараз біля мінімумів, тому може бути цікавою для довгострокових інвестицій. Але в короткій перспективі краще утриматися від покупок, поки не буде більш чіткого тренду.

Optimism (OP)

З точки зору технічного аналізу, графік OP виглядає дуже класно. Ціна протестувала дно, потім різко відскочила і тепер впевнено рухається вгору. Потрібно тільки щоб OP подолав попередній максимум - тоді можна буде очікувати серйозного зростання.

Але уважно стежте за ринком - якщо після досягнення попереднього піку почнеться спад, краще фіксувати прибуток, щоб не втрапити на корекцію.

Arbitrum (ARB)

Ситуація дуже схожа на Optimism. Є імпульс вгору і тест попередніх максимумів. Якщо ціна закріпиться вище $1.25, далі можна очікувати на підйом до $2.2+.

Blur (BLUR)

Графік BLUR поки не такий чіткий, як хотілося б. Але якщо він пробиває $0.79, можна сподіватися на рух в сторону $1. Головне, щоб поточні рівні підтримки втрималися.

Perpetual Protocol (PERP)

Знову ж таки, картина нагадує Optimism. Бачимо відскок від дна і впевнене зростання. В ідеалі PERP має пробити $1.25 і закріпитися вище. Це відкриє шлях до $2.21 і нових рекордів.

Dash (DASH)

Ця монета - один зі "старожилів" ринку. Зараз вона торгується біля історичних мінімумів в діапазоні $40-24. Навряд чи варто очікувати від неї швидких рухів, але для довгострокових інвестицій це непоганий варіант - потенціал зростання явно переважає ризики.

Висновок

Отже, головне в нинішній ситуації - зберігати обережність, але не боятися заробляти на зростаючому ринку. Криптовалюти поступово відновлюються після падіння, тому є хороші можливості для покупок.

Найбільш надійними залишаються Біткоїн і Ефіріум, але і деякі альткоїни можуть принести хороший профіт. Особливо варто відзначити TON напередодні важливого анонсу і монети з чітким позитивним трендом, як от OP чи ARB.

І наостанок бажаємо вам завжди залишатися в плюсі! Якщо стаття була корисною - підписуйтесь на наш канал, а головне - заходьте ще. Ми регулярно готуємо для вас цікавий контент про криптовалюти. 🚀

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
theBlockPost
theBlockPost@theBlockPost

Крипто Telegram-канал

12Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається