🎲Нова фаза Notcoin 3.0: Explorer, NFT та Trade Bot. Засновник Саша Плотвінов ділиться новими подробицями на ефірі

🤑 Засновник Notcoin знову віщає. Третя фаза сьогодні?

Саша Плотвінов часто заходить на ефіри і цього разу приєднався до трансляції ByBit. Там він розповів детальніше про гру для тих, хто в танку. Ми ж виділили для вас такі запитання:

🖼 Чи плануєте ви випускати свою NFT колекцію?

Ми плануємо випустити NFT для ноткоїн скінів, щоб люди могли отримати їх безкоштовно, якщо вже використовували ці скіни в грі. Це буде пам'ять про культуру та історію Notcoin.

🚀 Які найближчі плани у Notcoin?

Сьогодні або завтра ми відкриємо розділ Explorer (дослідження), де люди отримуватимуть $NOT за вивчення проєктів. Проєкти зможуть купувати ноткоїни на ринку та інвестувати їх у кампанії, що працюють за принципом фармінгу. Крім того, ми плануємо запустити нові соціальні ігри всередині Notcoin, які будуть унікальними та цікавими.

🙈 Що означає девіз "Probably Nothing"?

Це частина нашої філософії. Спочатку це був жарт, оскільки ми підкреслювали абсурдність криптовалюти. Ми хотіли уникнути створення очікувань успіху Notcoin, замість цього зосереджуючись на діях.

📈 Чи є у вас плани щодо пампу курсу NOT?

Так, у нас є кілька стратегій. Ми впровадили механізм фармінгу під назвою Explorer, де проєкти можуть використовувати токени NOT для стимулювання дослідження користувачів. Ми також впроваджуємо токени NOT в ігри, де частина витрат користувачів буде спалюватися. Крім того, ми розробляємо Trade Bot для торгівлі жетонами в Telegram, де частина комісій буде використовуватися для зниження пропозиції токенів NOT. А ще незатавровані токени будуть спалюватися або розподілятися на розвиток екосистеми.

🔥 Як токен NOT виграє від механізму спалювання, який запроваджуватимуть ігри/додатки?

Він дозволить зменшити загальну пропозицію токенів на ринку, що зі свого боку може сприяти зростанню їхньої вартості. І це додатковий стимул для користувачів грати в спалювальні ігри активніше.

Збираючись на ефір, ми завжди очікуємо на круті думки від Саші, і цього разу він не розчарував. Як то кажуть: "Яка курка - таке і яйце".

🏆Які пріоритетні біржі-партнери у Notcoin?

Насамперед це ті біржі на яких з самого початку відбувся лістинг Notcoin. Це Binance, OKX, ByBit та Telegram-біржа xRocket.

UPD: Notcoin 3.0 Explorer вже доступний для користувачів.

Інтерфейс додатку Notcoin

🤑 Як тепер заробляються NOT?

Ви виконуєте кампанії ігор в @community_bot і приєднуєтеся до пулу ігор. Дохід отримуєте погодинний, ймовірно, залежний від складності завдання і вашого рівня в грі. Рівні Gold і Platinum отримують рідкісні пропозиції першими.

Таким чином, прибутковість залежить від рівня і того, наскільки раніше ви виконали завдання і потрапили в збір пулу. Може, варто зробити якийсь бот, який повідомлятиме про появу нових пулів? 🤔

Інтерфейс додатку Notcoin

🤬 Курс $NOT відреагував різко негативно на новину. А як ви ставитеся до нової мети?

👇 А яке запитання б ви поставили Саші?

❤️Гайд по заробітку криптовалюти❤️

На зв’язку Криптобатько🌚

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Криптобатько
Криптобатько@Cryptobatko

Чиназес🌚

109KПрочитань
30Автори
58Читачі
На Друкарні з 9 січня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається