Notcoin запустив платформу Not ігри

Нова платформа, нові пригоди, нові правила.

Сьогодні ми відкриваємо ще один розділ цього етапу: «Not ігри». Ми знаємо, як створювати чудові враження, тепер ми хочемо, щоб інші розробники ігор показали вам усе можливе, Френс.

Досвід кожного сезону. Час від часу Notcoin представлятиме особливі ігри для мільйонів користувачів Telegram. Ці ігри мають характер, вони не дурять спільноту, вони роблять це правильно.

Сквади повертаються

Ваші спільноти, з якими ви проходили етап майнінгу в Notcoin, тут. Насправді вони ніколи не йшли.

Посилання на наш сквад

Внески.

Наша модель залишається незмінною: приносьте цінність = отримуйте винагороду

Рівні та досягнення.

Ті, хто має золотий і платиновий рівні, отримають, звичайно, більше. У кожній грі ви заробляєте репутацію, яка згодом принесе вам користь.

Першою грою на платформі notcoin стала Lost Dogs

Правила гри:

Кожен раунд гравці вибирають одну з 3 карток та ставлять на неї свої очки BONES, збільшуючи її популярність.

Найпопулярнішою може стати картка, яку обрало найменше гравців, якщо в них було більше BONES, ніж у гравців, які проголосували за інші картки.

Кожен раунд має на меті: визначити найпопулярнішу, середню або непопулярну картку за кількістю BONES;

Якщо ви вірно визначите картку, яка виграє за підсумками раунду, ви отримаєте приз у $NOT та $WOOF;

Як отримати BONES? Кожен новий раунд усі гравці отримують нові BONES для участі у грі. Кількість BONES можна збільшити, виконуючи різні внутрішньоігрові дії:

запрошувати рефералів - 1 BONES за запрошеного друга, який потрапив до срібної ліги, протягом перших 7 днів з моменту попадання друга до срібної ліги;

зберігати NFT Lost Dogs на підключеному гаманці - 50 BONES за собаку 1 покоління, 5 BONES - за собаку 2 покоління та вище;

обміняти $NOT на BONES — обмін дозволяє отримати до 999 BONES за раунд.

Грубо кажучи, як у казино: завели грошей та зробили ставку на одну із трьох карток. Якщо пощастило – заберете більше грошей, не пощастило – втратили все

Як отримати $WOOF?

Потрібно щодня заходити в гру, щоб підвищити свій множник для отримання ще більшої кількості $WOOF. Максимальний множник х10.

Чим більше у гравця $WOOF, тим вища його ліга. Чим вища його ліга, тим більше $WOOF він отримує за дії у додатку.

Наприклад: гравець із бронзової ліги отримає 10 $WOOF за вхід у додаток на десятий день; гравець із платинової ліги отримає 30 $WOOF за вхід у додаток на десятий день.

Сквади У грі є сквади і, якщо сквад дружно голосує за одну картку і вона виграє, то учасники скваду, що проголосували і перемогли, отримують додатковий бонус у $WOOF.

Якщо гравець, який перебуває в скваді, вибрав картку, яка виграла за підсумками дня, а також понад 50% учасників його скваду, які голосували в цьому раунді, обрало ту саму картку, то кожен з них отримує додатковий бонус у $WOOF. Щоб умова спрацювала, від скваду має проголосувати щонайменше 20 гравців. Я голосував за пустелю

Як отримати $NOT?

Коли гравці обмінюють $NOT на BONES, отримані $NOT утворюють призовий фонд поточного раунду. По завершенні раунду $NOT розподіляються серед гравців, які вибрали картку, що перемогла.

Посилання на бота Lost Dogs

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Poznanskiy
Poznanskiy@poznanskiynot

Все про заробіток без вкладень

145.7KПрочитань
0Автори
57Читачі
На Друкарні з 27 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається