Новий проект Hrum від розробника X Empire

Пропустили X Empire? Тоді ще є шанс залетіти до Hrum

HRUM- це ще одна тапалка від засновника X Empire з дуже простою та цікавою механікою, потрібно лише раз на день забирати своє передбачення

ПОСИЛАННЯ НА ГРУ

X Empire стала однією з найпопулярніших ігор Telegram. До дропа практично нічого не залишилося, і раптом у додатку почали рекламувати іншу гру – Hrum. Хоча поки що не підтверджено, що додаток пов'язаний з X Empire, на це є явні натяки - дуже схожий з X Empire інтерфейс, аналогічна система підключення гаманця і транзакції, постійна реклама всередині X Empire та інше. Давайте ж розберемося, що це за гра і що собою представляє.

Що таке HRUM?

Нова гра в Telegram, де щодня потрібно заходити і відкривати печиво з передбаченням. За кожне отримане передбачення гравець отримує валюту $HRUM, яка пізніше буде конвертована у справжні токени.

Щоб почати грати в Hrum, достатньо перейти за посиланням та запустити Telegram бота. Тепер ви щодня можете забрати печиво з прогнозами, виконувати нескладні соціальні завдання і заробляти $Hrum, щоб при ейрдропі отримати прибуток.

Рекомендую, від вас нічого не потрібно просто натиснути на печиво і отримати передбачення, чим раніше ви залетите, тим більше монет отримаєте. Друзі цінуйте свій час - а HRUM займе менше хвилини на день!

ПОСИЛАННЯ НА HRUM

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Poznanskiy
Poznanskiy@poznanskiynot

Все про заробіток без вкладень

146.1KПрочитань
0Автори
57Читачі
На Друкарні з 27 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається