Notcoin. Велетенська користь для крипторинку!

Notcoin допомагає йти Bitcoin

До Notcoin можна ставитися по різному: покладати на нього великі надії чи, як я, вважати його простим хайпом на порожньому місці. Та це не змінить того, яку роль для крипторинку він вже відіграв і яку ще може відіграти в майбутньому…

Неоціненний вклад Notcoin у крипторинок

Незважаючи на те, що Notcoin з’явився зовсім нещодавно і, на даний момент, не є криптоактивом (ні монетою ні токеном) він уже встиг справити велетеньський вплив на весь криптовалютний ринок. Мова йде про нову хвилю, так званого, “mass adoption”.

Для тих хто не розуміє інгліш ленгуаге і не хоче відволікатися на транслейтор, перекладу. “Mass adoption”, на солов’їній звучить як “масове прийняття”.

Розробники Notcoin обрали для просування Telegram та чимале ком’юніті монети TON, в екосистемі якої, якщо вірити заявам команди “Open Builders”, планують запустити токен. І цей вибір був вдалим.

Telegram налічує сотні мільйонів активних користувачів, а в монету TON різними інвесторами сумарно влито мільярди доларів. Додайте сюди гру з простою як 2 копійки механікою, зручний і красивий інтерфейс, змагальний елемент, публічні заклики від відомих людей ознайомитися з грою та чутки про матеріальну винагороду для гравців і ви отримаєте те, чим, по суті, і є Notcoin - гіганську інформаційну бомбу.

Ця бомба покликана привернути увагу до крипторинку якомога більшої кількості людей і показати натовпу, здебільшого, позитивні його грані.

І це, звісно ж, вдалося! Якщо вірити інформації з офіційного сайту Notcoin, то ця гра привернула до себе увагу більш як 24 000 000 людей:

Скрін з офіційного сайту Notcoin

Як вважаєте, яка кількість народу, коли отримає (якщо звичайно це станеться) свої токени піде на біржі щоб продати їх?

Для когось це буде перший досвід взаємодії з криптовактивами, а хтось вже починає активно цікавитися крипторинком, щоб у день лістингу майбутнього токену знати що як і куди.

Підсумки

Отже, Notcoin вже привернув увагу мільйонів людей до крипторинку. Це не лише тих 24 000 000 гравців, ні. Це число значно більше. Адже велика кількількість людей спостерігає, проте, принаймні поки що, участі у грі не бере. Ви явно належите до однієї з цих груп, адже читаєте це.

Якщо Notcoin переведуть у криптоактив, на ринку можуть з’явитися сотні тисяч (якщо не мільйони) нових гравців. А це дуже потрібна для нього “свіжа кров”.

Хоч, поки що, Notcoin і не є криптоактивом, якщо він ним стане, його обов’ясково додадуть на біржі. Тож якщо тицяєш собі ті циферки, але не знаєшся що з ними потім робити підписуйся на Telegram-канал “Двоє в ринку” (КЛАЦ). Ми тобі про все розповімо.


Статтю підготував для Вас один з адмінів Telegram-каналу “Двоє в ринку” (ТИЦЬ). Підпишіться, будь ласка, на нього і на наш аккаунт в Друкарні, якщо вважаєте цю статтю корисною. Реакції нижче теж вітаються 😉

А для тих, хто бажає поклацати Notcoin залишаю посилання на гру: https://t.me/notcoin_bot?start=r_574892_2919813

А ось тут посилання на мій довгочит, в якому я розповів, чому не очікую від Notcoin золотих гір: https://drukarnia.com.ua/articles/notcoin-ne-dast-zarobiti-skam-chi-gem-VCTXA

Всього Вам найкращого!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Двоє в ринку
Двоє в ринку@weincripto

2.7KПрочитань
0Автори
3Читачі
На Друкарні з 6 лютого

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається