5 безкоштовних веб-сайтів, щоб заробляти $30 тис. на місяць в якості експерта

Зміст

Станьте онлайн-експертом, щоб монетизувати свої знання.

Привіт! Сьогодні ви дізнаєтеся про експертні мережі. Багато хто з вас задається цим життєво важливим питанням, читаючи і вивчаючи нові домени і технології.

Як заробляти в Інтернеті, якщо у вас є досвід у цих галузях?

Якщо ви зацікавлені в тому, щоб заробляти від 15 до 30 тисяч доларів на місяць, не виходячи з дому, маєте досвід роботи від 2 років і більше в певній галузі та володієте англійською мовою. Ця стаття написана спеціально для вас.

Ці 5 сайтів вимагають певного досвіду, щоб почати заробляти.

Ці сайти не є випадковими ботами, я ділюся лише тими, які я використовував для заробітку або заробляю на них прямо зараз. Вам не потрібно витрачати багато часу або грошей на цих сайтах, щоб отримати результати.

Ви навіть можете отримувати вигоду і заробляти на цих сайтах, якщо ви вже працюєте (на повну ставку).

Перш ніж ми почнемо, дозвольте мені запитати, що означає термін "Expert Networks".

Якщо пояснити це простими словами, то це те, що ви продаєте свої консультаційні послуги комерційним компаніям. Якщо якась компанія хоче відкрити новий відділ, їй потрібно найняти новий персонал і витратити на це мільйони доларів. Але...

Замість цього вони спочатку звертаються до вас, експерта, щоб задати питання про відділ, про те, що їм варто робити, а що ні.

Наприклад, якщо якась компанія хоче запустити SaaS-продукт, пов'язаний з маркетингом. У вас є досвід використання 5-6 маркетингових продуктів, доступних у галузі. Замість того, щоб створювати продукт і виводити його на ринок, компанія звернеться до вас і попросить допомоги щодо вашого досвіду роботи з іншими продуктами.

Вони можуть запитати, які найкращі та найгірші риси попереднього програмного забезпечення. На чому слід зосередитися при створенні нашого продукту і т.д. Це лише загальний приклад того, як можна заробляти, використовуючи свій досвід у вашій сфері.

Давайте почнемо!

1. GLG INSIGHTS

Це моя улюблена мережа, а також перша в світі експертна мережа.

GLG з'єднує вас з клієнтами з конкретних тем, бізнесів або галузей за допомогою дзвінків, приватних зустрічей, працевлаштування або експертних послуг.

Це найкраща платформа для початку роботи, все, що вам потрібно - це ввести свої особисті дані та інформацію про досвід роботи.

Ви можете вибрати погодинну ставку від $100 до $5000 або більше, залежно від рівня вашого досвіду. Більшість завдань та опитувань виконуються по понеділках або на вихідних.

Більшість завдань виконуються під час дзвінків, клієнти ставлять запитання щодо своїх потреб. Опитування можна проводити електронною поштою з мобільного або ноутбука.

Зрештою, ви отримуєте оплату за свій час. Почніть тут!

2. ЕКСПЕРТИ HOPPS

Hopps - ще один чудовий сайт для експертів. Hopps також є найкращим вибором для експертів, які мають досвід у фінансах, цифровому маркетингу тощо.

Це платформа, на якій найкращі експерти об'єднуються, щоб допомогти клієнтам у вирішенні їхніх проблем. Станьте частиною Hopps, натиснувши тут!

3. IVY EXEC

Існує багато експертних мереж, створених для конкретних університетів. Наприклад, якщо ви вивчали щось у Гарварді, Стенфорді, Массачусетському технологічному інституті тощо, ви можете приєднатися до цього сайту і допомогти з цим завданням тощо.

Ви можете приєднатися до IVY EXEC і продавати свої консультаційні навички іншим, щоб заробити багато доларів. Тут ви також можете зробити свій внесок у дослідження і допомогти підприємцям вирішити проблеми, з якими вони стикаються у своїх стартапах.

Приєднуйтесь до IVY EXEC тут!

4. DE MATTEO RESEARCH

De Matteo Research - мій улюблений. Що мені подобається в цій платформі, так це те, що вони не дзвонять вам абощо. Замість цього вони надішлють вам повну дослідницьку роботу або опитування електронною поштою і попросять вас написати її.

Якщо ви науковець, який розбирається в доменах і любить писати, як я, ви можете легко заробити тисячі доларів на дослідницьких роботах.

Я навіть можу навести вам приклад або поділитися особистим досвідом роботи з експертним сайтом, але це зробить цю статтю дуже довгою і нудною. Але це найкраще, якщо вам подобається писати наукові роботи.

Почніть тут!

5. Clever X

Деякі експертні мережеві платформи фокусуються на певних регіонах світу, щоб отримати найкращих клієнтів. Clever X фокусується на країнах Близького Сходу, включаючи Дубай, Саудівську Аравію, Катар та ін. Якщо ви хочете продавати свою експертизу в цих регіонах, ви можете приєднатися до Clever X.

Це також залежить від вашої експертизи, наприклад, якщо ви є експертом у галузі цивільного будівництва або в галузі, пов'язаній з нафтою та мінералами. У цьому випадку Clever X буде найкращим варіантом для вас.

Посилання на сайт тут!

Особиста порада:

Будь ласка, не давайте відповіді та не заповнюйте опитування за допомогою чату GPT або будь-якого іншого чат-бота. Ви будете негайно заблоковані в цих мережах.

Я не просто так згадав, що вам потрібен досвід роботи на цих платформах.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

780.6KПрочитань
11Автори
597Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається