5 найкращих букінг рішень Payback 2023 (і 5 найгірших)

Шоу від WWE Payback 2023 вже ринуло на сторінки книжок, і хоча фанати не були в захваті від того, що матч-кард на папері виглдав не презентабельно, але це вийшла подія, яка мала як хороші, так і погані сторони. Як і в більшості подій WWE, деякі букінг рішення були абсолютно правильними, що пішло на користь як продукту WWE, так і залученим до неї реслерам. Однак, як це завжди буває у професійному реслінгу, не все проходить ідеально, і, дивлячись на те, як проходило шоу, можна помітити певні моменти та рішення, які не були ідеальними і могли б бути набагато кращими.

10 Хороше рішення: Зої Старк в центрі уваги

Поєдинок у сталевій клітці між Беккі Лінч і Тріш Стратус був грандіозним, який багато чого досягнув. Він не тільки поклав край ворожнечі між Лінч і Стратус, але також розпочав нову главу. Після поєдинку Тріш зігнала своє розчарування на Зої Старк, що призвело до того, що молода зірка атакувала легенду, на превелику радість натовпу. Це було розумно - тримати в центрі уваги нове ім'я в жіночому дивізіоні, навіть після поєдинку, в якому вона не брала участі.

9 Погане рішення: Невиразна структура протистояння Рея Містеріо і Остіна Тіорі

Додавання матчу Остіна Тіорі проти Рея Містеріо на цьому шоу було помилкою, коли все вже було сказано і зроблено. Це не було захоплююче протистояння, і натовпу було байдуже. Замість швидкого спринту, структура поєдинку призвела до того, що Тіорі отримав тривалий період контролю над Реєс, який був повільним і нудним. Це «висмоктало» життя з натовпу, і вони навіть не дуже переймалися камбеком Містеріо, коли це сталося. Цей поєдинок, можливо, взагалі не мав би бути на шоу.

8 Хороше рішення: Л.А. найт отримає схвалення від Джона Сіни

Л.А. Найт зараз дуже популярний, і щотижня він отримує величезну реакцію від глядачів WWE. Він переміг Мізаа на Payback, здобувши свою першу перемогу на сингловому PLE у WWE. Мало того, його підтримав і Джон Сіна. Хоча Джон був спеціальним запрошеним рефері у їхньому матчі і набагато більшою зіркою, він не перетягнув ковдру на себе, і блиск світла все одно освітив тріумф Л.А. Найта. Після матчу Сіна виявив повагу до Найта і підняв його руку. Однак Найт не був схожий на усміхнене дитятко, оскільки він спочатку вагався і демонстрував деяку напруженість у відносинах з Сіною, залишаючись вірним своєму характеру, що було розумним кроком.

7 Погане рішення: Післяматчева атака Шинске поза ефіром

Сет Роллінс здобув велику перемогу на Payback проти Шинске Накамури в чудовому поєдинку, і шоу вийшло з ефіру, коли Роллінс святкував свою перемогу. Після шоу в соціальних мережах WWE з'явилася інформація, що Накамура напав на Роллінса зі спини, побив його на очах натовпу. Накамура зараз на підйомі, і цей момент мав би бути показаний в ефірі, оскільки це додало б йому сил навіть після поразки.

6 Хороше рішення: Реальна вулична бійка

Часто матчі у WWE не відрізняються особливими умовами чи гімміками, і здається, що багато реслерів стримуються. Матч за беззаперечні командні титули на Payback був ковтком свіжого повітря, і учасники бою виклалися на повну. Це була дика бійка по всій арені, яка включала унікальну зброю, кров, втручання в стилі Атитʼюди та хаос, а також відсилання до рідного міста для натовпу Піттсбурга - не кажучи вже про божевільну Бомбу Лебедя від Кевіна Оуенса в натовпі. Дозволивши цим людям не мати жодних обмежень, ми побачили блискучий матч.

5 Погане рішення: Відсутність розвитку фʼюду Гюнтера та Чеда Гейбла

Хоча є сенс зберігати деякі поєдинки для збільшення щотижневої телевізійної аудиторії, коли мова йде про великий очікуваний титульний бій, такий як Гюнтер проти Чеда Гейбла, він повинен відбуватися в прямому ефірі преміум-класу. Ці шоу повинні бути особливими, тому вони повинні складатися з найкращих можливих поєдинків. Упустити можливість провести поєдинок, який міг би стати кандидатом на бій року і зірковим виступом для когось на кшталт Гейбла, було величезною втраченою можливістю не додавши цей бій у кард Payback.

4 Хороше рішення: Судний День виграє командні титули

Здавалося, що рейн Кевіна Оуенса та Семі Зейна як беззаперечних командних чемпіонів ніколи так і не набере обертів, і хоча було б добре, якби їхню становище покращилось, але на мою думку ситуація, де в КО і Зейна відбирають титули, склались на краще. Їхній рейн поляв в гонитві, і вони отримали свій великий момент на РеслМанії, але більше ніколи не досягнуть тих висот. Судний день зараз набагато гарячіша фракція, і для того, щоб продовжити своє сходження на вершину WWE, їм потрібно більше золота. Деміен Пріст і Фінн Балор, які приєдналися до Рії Ріплі та Домініка Містеріо в якості чемпіонів, допомагають цій групі відчувати себе домінуючою. Це може бути спірним питанням, але ця зміна чемпіонів була необхідною.

3 Погане рішення: Нудний чемпіонський бій за Світове жіноче чемпіонство

На папері бій Рії Ріплі проти Ракель Родрігес міг би вкрасти шоу, і насправді вони мали блискучу ворожнечу в NXT. Однак цей поєдинок був повільною тяганиною, яка призвела до незацікавленого натовпу. Цей бій був занадто повільним для поєдинку за титул на PLE. Майже 20 хвилин, він міг би бути більш лаконічним. Можливо, Шарлотта Флер проти Іо Скай була б кращим вибором для цього шоу.

2 Хороше рішення: Сет Роллінс і Шинске Накамура в мейн-івенті

Чемпіонство світу у важкій вазі до цього часу мав нелегкий шлях і часом до нього ставилися як до другорядного титулу. Йому потрібна була головна подія, яка б допомогла відчути себе головним титулом, і на Payback WWE поставила його в центр уваги. Сет Роллінс і Шинске Накамура отримали багато часу для проведення великого титульного поєдинку, який допоміг їм відчути величезну важливість пояса. Це було безперечно правильне рішення.

1 Погане рішення: Сегмент RAW

Чому цей сегмент мав відбутися на PPV? Фанати думали, що поява Коді Родса на "Ефекті Грейсона Воллера" повинна була встановити його наступного суперника і розпалити ворожнечу, але замість цього він оголосив Джея Усо новим учасником ростеру Понеділкового шоу "Raw". Це було схоже на телевізійний сегмент, і, звичайно, було б краще оголосити Усо учасником Raw на самому шоу?

Автор: Andrew Kelly

Переклад: Volodya Lysyuk

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається