8 невідомих видів роботи на дому для початківців (2023)

Я знайшов роботу на дому, яка не тільки чудово підходить для початківців, але й може приносити вам тисячі додаткових доларів на місяць, а на деяких з них ви навіть можете вийти на шестизначний рівень.

Першим у списку буде агент з ігрової підтримки для компанії 5ca.

Перша невідома робота

Це компанія, яка займається дистанційною підтримкою клієнтів, що вже є фанатами інших компаній, і як агент з підтримки ігор вам доведеться долати підступний ландшафт розлючених гравців, технічних проблем і відповідати на одвічне питання: "Ви пробували вмикати і вимикати його знову?".

Це компанія, яка має чудові відгуки в Інтернеті, а крім того, ви зароблятимете близько сорока тисяч доларів на рік.

Це може бути чудовим варіантом для вас, якщо ви вже є фанатом відеоігор.

  • Серед плюсів цієї роботи - розвиток навичок, можливості початкового рівня, а також занурення в ігрову культуру.

  • З мінусів: можуть бути складні клієнти, звичайно, завдання можуть дещо повторюватися, а також можуть бути проблеми з позмінною роботою та доступністю.

Тож загалом я оцінюю цю можливість на 7 з 10 балів.

Наступне завдання також буде в ігровій індустрії, і це буде чудово для вас, якщо ви дуже добре розбираєтесь у певній відеогрі.

Друга невідома робота

Це буде тренер з відеоігор для gamersensei.com.

Це веб-сайт, який присвячений навчанню людей, як стати кращими у відеоіграх та навчанню у найкращих ігрових тренерів індустрії.

Як тренер з відеоігор, ви навчатимете людей стратегіям, порадам і технікам, які допоможуть їм покращити свої ігрові показники та досягти успіху у віртуальному світі.

І вірите чи ні, але люди платять за це дуже хороші гроші.

Наприклад, ви можете дуже добре грати в шахи, і за останні два роки, відколи вийшов "Ферзевий гамбіт", ця партія стала популярною на YouTube та в усьому інтернеті.

Шахи зараз популярніші, ніж будь-коли раніше. До виходу "Ферзевого гамбіту" на YouTube було лише кілька каналів, які робили контент, пов'язаний з шахами, а зараз, здається, їх сотні, і більшість з них пропонують коучинг.

І на CNBC була історія про Ембер, яка заробляє близько трьох тисяч доларів на місяць як ігровий тренер.

Зараз є багато різних веб-сайтів, на яких ви можете це зробити, але Gamersensei платить своїм тренерам близько 28 доларів на годину, а геймерські тренери заробляють близько 54 000 доларів на рік.

  • Деякі з плюсів цієї роботи - ви можете працювати над власним розвитком навичок, ви можете отримати багато особистого задоволення від того, що допомагаєте іншим людям ставати кращими, а також велика гнучкість у роботі.

  • До мінусів цієї роботи можна віднести те, що ринок дуже конкурентний, ваш дохід може бути нестабільним, і ви повинні бути дуже добрим тренером у будь-якій грі, яку тренуєте.

Загалом, я дам цій можливості оцінку 6 з 10.

Третя невідома робота

Наступний у списку трохи більш практичний, і це буде Рейдер якості оголошень для welocalize.com.

Тепер Welocalize допомагає іншим компаніям трансформувати їхній цифровий контент, і як "Рейдер якості реклами" ви оцінюватимете якість реклами, що з'являється на їхньому веб-сайті.

Тому що якщо ви заходите на сайт і бачите, що там з'являється дуже неякісна реклама, для споживача це може бути великим червоним прапором, і ви, можливо, більше ніколи не повернетесь на цей сайт.

Зараз ця компанія має дуже хороші відгуки в Інтернеті, і вони платять за свою рекламу якісним рейдерам близько 27 доларів за годину, а за даними Glassdoor, вони заробляють близько 55 000 доларів на рік.

  • Отже, плюсами цієї компанії є гнучкий графік роботи, а також місце розташування. Існує великий потенціал для віддаленої роботи, і ви можете отримати досвід в галузі цифрового маркетингу.

  • До мінусів можна віднести те, що вона може бути дуже суб'єктивною, може бути надзвичайно повторюваною, і зазвичай це буде робота за контрактом або проектна робота.

Загалом, я б оцінив цю можливість на 8 з 10.

Четверта невідома робота

Наступна в списку - це та, на яку дивляться зверхньо, але, чесно кажучи, це один з найпростіших способів заробляти гроші в Інтернеті і отримати свою першу віддалену роботу.

Це буде робота транскрибатора, і одна з багатьох компаній, в якій ви можете працювати, - rev.com.

А як транскрибатор, ви будете відповідати за перетворення аудіо чи відео в письмовий текст. Тож про цю професію ви, мабуть, багато чули. Можливо, ви вже багато про це знаєте. Деякі компанії, безумовно, кращі за інші, коли справа доходить до оплати праці та гарного ставлення до людей.

Але це, безумовно, один з найпростіших способів почати заробляти гроші в Інтернеті. Хоча, можливо, це не те, чим ви захочете займатися все життя. Зазвичай, коли ви вперше починаєте працювати з Rev, ви не будете заробляти багато грошей. Причиною цього є те, що вони даватимуть вам роботу нижчого рівня.

Але як тільки ви зарекомендуєте себе, ви зможете заробляти до двадцяти доларів на годину.

  • Плюси цієї роботи - розвиток навичок, коли мова йде про швидкість набору тексту. Існує широкий спектр різних галузей, в яких можна працювати, і я настійно рекомендую спеціалізуватися. І у вас є потенціал для постійного навантаження. Багато людей, наприклад, реєструються на купі різних сайтів, щоб бути впевненими, що у них завжди буде хороша робота.

  • Деякі з мінусів тут полягають у тому, що робота може бути надзвичайно повторюваною і монотонною. Вона вимагає високої уваги до деталей, і ви можете отримати сильне напруження пальців, особливо після того, як ви друкуєте близько п'яти годин.

Отже, в цілому, я збираюся поставити йому 7 з 10 можливих балів.

П'ята невідома робота

Наступна в списку - це кар'єра, яка, на мою думку, буде на підйомі в найближчі 10 років. І це буде письменник, і одним з багатьох веб-сайтів, з яких ви можете почати, буде textbroker.com.

На цьому сайті ви будете відповідати за створення таких речей, як статті, дописи в блогах, маркетингові тексти та інший креативний контент. І це ще один випадок, коли ви точно захочете на чомусь спеціалізуватися.

Ви не тільки хочете спеціалізуватися на типі контенту, який ви створюєте, наприклад, на публікаціях у блозі, ви також захочете спеціалізуватися на ніші, в якій вам подобається писати.

Причина цього полягає в тому, що люди зможуть визначити, чи дійсно ви багато знаєте про цю нішу. Наприклад, ви можете позиціонувати себе як експерта з написання криптовалютних блогів.

  • Плюси цього варіанту в тому, що у вас буде дуже гнучкий графік. Ви практично повністю контролюєте свій час. У вас є можливість реалізувати свою пристрасть до написання текстів і творчості. І у вас є потенціал для різноманітних тем для написання статей.

  • До мінусів цієї професії можна віднести те, що ви повинні мати дуже хорошу самодисципліну і мотивацію. До того, як ви зарекомендуєте себе, ви, ймовірно, матимете нестабільний дохід. І може бути обмежена соціальна взаємодія, а також відчуття ізоляції.

Але в цілому, я б оцінив цю можливість на 9 балів з 10.

Шоста невідома робота

Наступна в списку - це ще одна робота, на яку багато людей дивляться зверхньо, але це дійсно одна з найпростіших робіт, на яку ви можете потрапити, якщо ви намагаєтеся отримати свою першу роботу на дому.

Це буде робота представника служби підтримки клієнтів, і в цьому конкретному випадку ви працюватимете в компанії Alpine home air.

Але, як я вже казав, є безліч різних компаній, де ви можете це зробити. Alpine home air - це компанія HVAC, яка пропонує різні продукти для опалення, вентиляції та кондиціонування повітря.

І як представник по роботі з клієнтами, ви, по суті, є мостом між компанією та її клієнтами. І в цій компанії ви зароблятимете приблизно 16-20 центів на годину.

  • Плюс у тому, що у вас є можливість розвинути чудові комунікативні навички. Є багато вакансій початкового рівня, і це може бути чудовим способом отримати перший досвід у галузі, в якій ви хочете працювати пізніше. І це навіть якщо ви хочете працювати на абсолютно не пов'язаній з роботою посаді.

  • Мінусом цього варіанту є, звичайно, те, що вам доведеться іноді мати справу з Карен. Іноді це може бути високий тиск, коли мова йде про досягнення певних показників, і можуть бути обмежені можливості кар'єрного росту в сфері обслуговування клієнтів.

Але в цілому, я б оцінив цю можливість на 8,5 балів з 10.

Сьома невідома робота

Наступна у списку робота може чудово вам підійти, якщо ви розбираєтесь у певних предметах, які іншим людям здаються дуже складними.

Це буде робота репетитором, і є багато різних сайтів, на яких ви можете працювати. Один з них - coursehero.com, і ви допомагатимете студентам розібратися у складних предметах, пояснюватимете складні завдання та підтримуватимете їх у виконанні домашніх завдань.

Отже, це ще один випадок, коли спеціалізація є ключовим фактором, і ви хочете з'ясувати, що ви вже зробили і в чому ви вже хороші, і саме за це інші люди будуть готові платити премію.

Але, зважаючи на це, репетитори на coursehero можуть заробляти до півтори тисячі доларів і більше на місяць, і це чудове місце, щоб почати працювати, отримати перших клієнтів, а згодом ви, можливо, зможете розвинутись самостійно і заробляти набагато більше.

  • Плюси цієї роботи в тому, що вона може бути дуже цікавою та корисною. У вас також є можливість освіжити знання, і ви маєте дуже гнучкий графік і робоче середовище.

  • Мінуси - ненормований робочий день і нестабільний дохід. Може бути складно мати справу з різними особистостями та стилями навчання, і вам доведеться бути в курсі останніх освітніх тенденцій.

Але в цілому, це чудовий побічний заробіток. Я маю на увазі, серйозно, це один з тих, де ви можете заробляти дивовижні гроші. Я ставлю 8,5 з 10.

Восьма невідома робота

Наступна у списку - це можливість нового покоління, яка стає все більш і більш популярною.

І це буде творець контенту для прямих ефірів, і ви будете працювати в компанії Sella Inc.

А Sella допомагає іншим компаніям налаштовувати їхній онлайн-досвід для своїх клієнтів. І багато великих брендів насправді починають наймати індивідуальних творців контенту, щоб представляти їх.

Чудовим прикладом цього є vidiq.com. Якщо ви коли-небудь бачили їхній канал на YouTube, їх представляє хлопець на ім'я Роб. І в більшості випадків компанії роблять це, тому що насправді це більш зрозуміло, коли компанія представляє обличчя, яке її представляє.

Тому, коли вони створюють онлайн-контент, вони зазвичай обирають когось, хто буде їх представляти. І як творець контенту для прямого ефіру, це один із прикладів того, як це робиться.

Отже, ви будете оповідачем у режимі реального часу.

Ви будете вести прямі трансляції різних подій, новин та досвіду для онлайн-брендів.

І це чудовий спосіб для вас стати на ноги, якщо колись ви захочете стати ютубером, але спершу хочете навчитися.

Зараз ця компанія має чудові відгуки в Інтернеті, і вони зазвичай платять на цій посаді від 22 до 36 доларів на годину.

  • Деякі з переваг цієї роботи полягають у тому, що це творчий вихід для самовираження. Ви безпосередньо взаємодієте з аудиторією, а також маєте багато різноманітних кар'єрних можливостей, особливо в умовах зростаючої економіки креаторів.

  • До мінусів цього способу можна віднести те, що він вимагає багато часу і зусиль. Можуть виникнути технічні проблеми з такими речами, як прямі трансляції та створення контенту. Це працює завжди, але не зараз. І ви повинні дуже добре вміти працювати з відгуками та критикою, тому що в Інтернеті багато тролів, і ви не можете дозволити їм турбувати вас.

Але загалом, я дам цій роботі 9,5 з 10 балів за дивовижні можливості.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

620.6KПрочитань
11Автори
463Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається