Аналоги Bestchange в Україні

На сьогодні в інтернеті представлено безліч онлайн обмінників, але далеко не всі з них є надійними. Разом зі збільшенням популярності цифрової валюти в мережі з'явилося безліч афер та так званих скам-ресурсів, метою яких є виманювання коштів з користувачів обманним шляхом. На щастя, завдяки сучасним моніторингам сьогодні можна звести до мінімуму ризики. Це незалежні ресурси, що дають змогу провести аналіз обмінних платформ та визначити, яким із них варто довіряти, а які краще обходити стороною. Скориставшись таким моніторингом, ви можете легко вибрати ті сервіси, які зі стовідсотковою ймовірністю будуть безпечними й чесними. 

Тепер користувачам не потрібно витрачати години свого дорогоцінного часу, вивчаючи криптоплатформи для обміну криптовалют. Ви можете просто довіритися експертному аналізу безкоштовного моніторингу та підібрати для себе найпривабливіший варіант. Пропонуємо до вашої уваги посібник з огляду найкращих онлайн обмінників, їх послуги та функціональні особливості. 

Гідні альтернативи Bestchange 

Не так давно лідируючі позиції за популярністю займав криптообмінник Bestchange. Цей сервіс був створений ще в 2007 році і відтоді багато років мав непогану популярність серед користувачів. Однак з 2022 року ресурс здав свої позиції в Україні, оскільки є російським.�

Наведемо гідні альтернативи Bestchange, які багато в чому навіть виграють. Серед таких сайтів:

  1. Scanbit. Сервіс займає топову позицію нашого рейтингу. Він досить швидко став популярним серед українських користувачів. Команда Scanbit регулярно працює над поліпшеннями його функціоналу, а також працює над числом обмінників; 

  2. Obmify. Друге місце дісталося ресурсу, який пропонує юзерам зручний функціонал для пошуку надійної та добре перевіреної криптоплатформи. Ви можете використовувати моніторинг Obmify для швидкого та вигідного обміну електронних валют та фіатних коштів; 

  3. ExchangeSumo. За допомогою цього сервісу ви можете без проблем відбирати чесні обмінники та сортувати їх за курсом, який вам найбільш вигідний. Крім того, ви можете отримати кешбек за обмін через сайт та написаний відгук; 

  4. Monetory. Ще один топовий моніторинг, що дозволяє знайти гідні сервіси з найкращими умовами для обміну. Просто введіть посилання та дізнайтеся все про ресурс, який вас цікавить.

Назва

Рік заснування

Країна реєстрації

Scanbit

2022

Україна

Obmify

2023

Україна

ExchangeSumo

2015

рф

Monetory

2021

рф

Важливо! Тільки сайти Scanbit та Obmify є українськими проєктами. Оскільки наша мета - просувати українські продукти, далі ми детально будемо розглядати тільки ці проєкти.  

Scanbit - перший український моніторинг

Ми оцінюємо Scanbit на 10 балів з 10 та даємо йому заслужене перше місце в нашому рейтингу. Ресурс пропонує обмінники, біржі та P2P-платформи. Ви також можете за допомогою нього пошукати офлайн-обмінники в українських містах, які вас цікавлять. Моніторте курси офлайн обмінників та знайдіть найвигідніший сервіс для купівлі цифрової валюти за готівку. 

Рейтинги Scanbit складено на підставі ретельного аналізу матеріалів з достовірних джерел, а також думок покупців. Аналіз проводився на підставі таких важливих аспектів, як:

  1. Рейтинг. Ми обов'язково враховуємо рейтинг ресурсу, а також вивчаємо відгуки про нього на таких джерелах, як Trustpilot.

  2. Функціонал. Число доступних монет та швидкість проведення операцій, а також підтримка P2P-послуги. 

  3. Надійність та прозорість. Ми ретельно перевіряємо реєстрацію, ступінь захисту операцій, шифрування, конфіденційність та інші заходи безпеки даних.

  4. Популярність. Хороший сервіс повинен бути на слуху у користувачів та в інтернет-просторі. Крім того, такі ресурси завжди активні в соціальних мережах, оскільки піклуються про свою репутацію.

  5. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Ми оцінюємо умови, а також рівень сервісу служби підтримки. Дизайн ресурсу не повинен заплутувати користувачів та все має бути інтуїтивно зрозумілим. 

Наші обмінники та криптобіржі уважно перевіряються перш ніж ми додаємо їх на сайт. Вони повинні відповідати високим стандартам Scanbit, щоб задовольнити широке число користувацької аудиторії. Ми регулярно здійснюємо оновлення даних та стежимо за дотриманням виконання всіх обов'язків перед користувачами з боку обмінників. 

Як знайти найкращий обмінник за допомогою Scanbit

Усе, що вам необхідно зробити для пошуку найкращого обмінника, - це вказати валютну пару та суму для обміну. Ресурс надає перелік сервісів для відбору за рейтингом, зручністю та відгуками. Кожен користувач може знайти ту платформу, яка якнайкраще відповідає його запитам та перевагам. Крім того, ви можете вивчити додаткову інформацію, плюси та мінуси, а також реальні відгуки інших користувачів.  

Ми хочемо підкреслити, що ми принципово не співпрацюємо з жодними російськими проектами, а також з іноземними платформами, які в колаборації з росією. 

Особливості сервісу:

  • можливість моніторингу криптовалютних платформ та обмінних ресурсів;

  • пошук обмінників онлайн у містах України;

  • генерація списків за критеріями рейтингу та переваг;

  • можливість формулювати напрямок обміну;

  • повна інформація про курс, комісії тощо;

  • наявність справжніх відгуків від реальних користувачів; 

  • деталізована інформація про ресурси - особливості, плюси та мінуси;

  • маркування ресурсів, які співпрацюють із Росією. 

Сервіс Obmify для безпечних та вигідних криптооперацій  

Тут відсортовані десятки перевірених крипторесурсів з поточними курсами, відгуками реальних користувачів та достовірною інформацією. Усі обмінні ресурси, які представлені на сервісі Obmify, вирізняються надійністю та високим ступенем безпеки. Усі проєкти ретельно перевіряються на предмет виконання всіх зобов'язань перед користувачами. 

Серед головних відмінних рис Obmify варто відзначити:

  • чесність та прозорість. Усі ресурси, які пропонує цей моніторинг, пройшли детальну перевірку на надійність та безпеку;

  • зручність. Платформа має сучасний, інтуїтивно зрозумілий та зручний дизайн, який дає змогу зручно використовувати сервіс як із комп'ютера, так і з ноутбука;

  • професіоналізм. Творці ресурсу Obmify є досвідченими фахівцями. Вони не приховують своїх імен та завжди відкриті до комунікації;

  • саппорт. У службі підтримки працюють реальні люди, які дійсно допомагають користувачам вирішувати їхні проблеми. 

Щоб знайти курс, який вас цікавить, введіть необхідну пару та суму операції. Ресурс Obmify видасть вам перелік обмінників. Цей рейтинг створено за параметрами курсу. Крім того, ви можете відібрати обмінники за критерієм оцінки. Моніторинг відображає курси та ліміти обмінників, що дає змогу легко знайти та підібрати той, який максимально відповідає вашим критеріям. 

Obmify демонструє свою діяльність у соціальних мережах. Його команда публічна і вся інформація про компанію знаходиться у відкритому доступі. Це ознака прозорості та блискучої репутації. 

Особливості ресурсу:

  • моніторинг криптоплатформ;

  • можливість пошуку офлайн обмінників у містах України;

  • створення рейтингів за критеріями курсу та оцінки;

  • сортування обмінників за рейтингом, кількістю відгуків та напрямками;

  • наявність гарантії - страхового депозиту для захисту конкретної суми обміну в разі виникнення різних проблем з обміном;

  • дані про курси, валюти тощо;

  • відгуки справжніх користувачів.Аналоги Bestchange в Україні

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
АТ
Андрій Трипольскій@scanbit_author

2Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 13 вересня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається