API Нової пошти, Шлях до створення клієнтами експрес накладних Нової Пошти через веб інтерфейс за мене. Частина 2


Досить довго не доходили руки закінчити цю справу :)

Та це не закінчується мабуть ніколи :)


Кому потрібен одяг для сфінксів власного виробницітва заходьте до нас в інсту ))
https://www.instagram.com/floksi_pet


В цій частині я покажу вже готовий код для створення накладних, закинув в CodePen щоб можна було відразу протестувати те що я наробив)

Сам код це не кінцевій результат, бо якщо давати клієнтам код в такому вигляді в ньому можна побачити всі ваші дані. Тому я зробив серверну частину на node js щоб цього не відбувалося. Якщо буде час та мотивація планую зробити клієнтську частину як є, а в гугл шитс все інше, та то ще побачимо.

Трохи теорії.

Сапорти як і апі документація у НП бажають кращого, бо коли я звернувся до них мені відправили, грубо кажучи, посилання на їх документацію і все.
В документації там не дуже (точніше дуже не дуже) зрозуміло що треба робити і куди.

Для створення Електронної Накладної ( далі ЕН) Вам знадобиться як і раніше АПІ Нової Пошти. потім треба за допомогою його отримати контрагента Сендера, потім, отримати за допомогою Реф саме відправників. Обидва Рефи (Реф ідентифікатор для Вашого акаунту НП та Реф конкретної особи ) потрібні при створенні ЕН.
Місто і відділення , їх Реф також знадобиться як для відправника так і для отримувача.
Ще потрібно встановити електрону адресу відділення для відправника.


Все що треба для відправника можна отримувати програмно, та мені це не потрібно і я додав всі дані про відправника з консолі.


Що треба пам’ятати. В цьому коді при завантаженні адрес виводяться і відділення і поштомати. Якщо не помиляюся, в моему коді тільки для відділеннь, бо для почтомату потрібні ще вказати габарити.
В серверному коді я це виправив і зробив щоб коли користувач обирає відділення або почтомат перевірявся по CategoryOfWarehouse: і якщо це Postomat то до нього додаються заготовлені вже дані
Не зрозуміло чому в НП це не реалізовано, а треба якщо ти забув при створенні поштомат там чи відділення повертатися і коли створюеш то туди то сюди витрачаєш час.

Мабуть з теорією все…

моя форма для створення ЕН НовоЇ Пошти та код до неї

Чесно кажучи не перевіряв там, бо робив все в VS Code і на локальному сервері все працює, відправив в CodePen щоб ті хто з тим не стикалися змогли спробувати. Тисніть “JS” та редагуйте данні) Підставляйте в них свої.

В полі скриптів знаходиться код з двох скритів.
Перший для отримання даних про Вас і Ваших контрагентів в консолі ( тисніть F12 та досліджуйте дані)
В другій частині коду треба підставити дані які отримали за допомогою першого скрипта (першої частини бо там їх два в одному ) , та дослідивши дані які він дає (сендера, контакт сендера, обравши з випадаючого списка місто і відділення в консолі дістати реф міста та реф відділення) і все має створитися в чернетках/створених накладних в кабінеті/застосунку Нової Пошти.

Якщо було корисно - став лайк та підтримай донатом на монобанку https://send.monobank.ua/jar/2CPtF2QeP3

Також посеред цих двох частин я працював з гугл шитс + апі монобанка. А конкретно з банками, для конкурсу і зробив також міні сайт для який використовує коментар як пароль для контенту, там же була перевірка на розмір донату. Коли я це зробив то побачив що подібна функція у моно вже реалізована )

Монобанк = ТОП.

Всім дякую за увагу та Слава Україні.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Floksi Pet
Floksi Pet@Floksipet

Сфінкси + программування :D

475Прочитань
2Автори
9Читачі
На Друкарні з 12 квітня

Більше від автора

  • 3д модель в браузері

    Бібліотека за допомогою якої можете інтегрувати 3д модель, або створити її математично, створити частинки і анімацію до них, фізику і будь що інше. потужна і цікава штука яка не лишить байдужими будь кого.

    Теми цього довгочиту:

    3д Графіка
  • FaviPaint.com - малювання іконок та фавіконок :) https://favipaint.com/

    Різноманітні інструменти які мають закрити більшість потреб при створенні фавікон та збереженні його в форматі *.ico чи *.png, скачати іконку з іншого сайта якщо вона дотсупна в коді сторінки.

    Теми цього довгочиту:

    Favicon

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається