Арбітраж трафіку 💸 Дядько Франклін

Арбітраж трафіку - це одна з найбільш прибуткових тем, з тих що я знаю.

Давайте розглянемо конкретні кроки, які вам потрібно зробити, щоб заробити на арбітражі.

Ми визначаємо галузь, з якою хочемо працювати, і відповідно до цього обираємо партнерську програму (щодо основ арбітражу раджу звернутися до інтернет-джерел).

Давайте візьмемо приклад ставок: Реєструєтеся в партнерській програмі (https://partnerkin.com/c/28, тут можна обрати), обираєте офер (пропозицію).

partnerkin.com
partnerkin.com

Визначаєш джерела трафіку: купуєш рекламу у блогерів, у каналах у Telegram, через таргетовану рекламу в Instagram чи через TikTok.

Твоєю основною задачею є знаходження робочих поєднань. Наприклад, партнерська програма виплачує 15$ за реєстрацію 1 користувача. Тобі потрібно залучити цього користувача за 10$ і чистими заробити 5$. На обсягу це буде 50$, 500$, 5000$.

Тут немає поетапних інструкцій для поєднань. Тобі потрібно тестувати гіпотези. Гіпотеза = припущення.

Для того, щоб набрати досвід - прочитай діючі кейси з арбітражу. АЛЕ! Включи голову: якщо людина публікує поєднання, це означає, що вони вже вигоріли і не дають результату. Якщо ти просто їх скопіюєш, то нічого не досягнеш. Детально проаналізуй офер, джерела трафіку, підхід. Подумай, що ти можеш адаптувати, побудуй гіпотези і тестируй їх.

Щоб знайти кейси з відпрацьованими поєднаннями, просто введи в Google "Кейси з арбітражу трафіку" і аналізуй

Слідуюча актуальна порада.

Вступайте в тематичні спільноти та ком'юніті арбітражників. Існують десятки чатів, де обговорюють актуальну інформацію, варіанти джерел трафіку, публікують статті/мануали і допомагають одне одному. Там можна знайти собі партнерів, рухатися з людиною, яка також розбирається в арбітражі. Об'єднати зусилля, розподілити обов'язки.

Це та ніша, яка не потребує геолокаційної прив'язки. Ти можеш працювати як в Україні, так і вибрати інше ГЕО, почати працювати по ньому.

Потенціал 3000$+ на перший час при активній щоденній роботі. Потенціал 100.000$+, повірте, я знаю, про що говорю

ТЕЛЕГРАМ

На зв’язку 🤝 Дядько Франклін

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Дядько Франклін
Дядько Франклін@franklin_corp

Money making в телеграмі

896Прочитань
0Автори
7Читачі
На Друкарні з 28 березня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається