Blum - незабаром дроп в проекті, від колишніх топ менеджерів Binance

Вітаю вас, мої дорогі читачі.

🖌 Сьогодні розгляну новий проект Blum у Telegram. Знайшов багато різношерстої інформації в інтернеті, яка на жаль дає або неповне розуміння про додаток, або абсолютно спотворено, з метою залучення передплатників недобросовісними блогерами.

🖌 Отже, почнемо. Blum - це майбутня децентралізована біржа, що підтримує більше 30 основних блокчейнів, що розпочала свій шлях на початку поточного року, і опинилася серед фаворитів команди Binance Labs обраних для участі в 10 тижневій програмі MVB VII.

🖌 Зверніть увагу, що участь у програмі MVB Accelerator не прирівнюється до інвестицій у проекти. Binance Labs ухвалить остаточне інвестиційне рішення після закінчення програми MVB через 10 тижнів.

🖌 Серед організаторів проекту, колишні керівники Binance зі Східної Європи Гліб Костарєв і Володимир Смеркіс, які пішли з компанії через низку неприємностей, що виникли у Binance. Що на мій погляд надає вагу новому проекту, і ставить його до моїх фаворитів. Blum націлена на клієнтів по всій Азії, і планує отримати схвалення як постачальник послуг віртуальних активів у Грузії. Біржа поки що у планах.

🖌Триває робота із залучення інвестицій, і цей раунд має закінчитися до кінця поточного місяця. На даний момент, у нас є міні-додаток Telegram який нам і належить розібрати.

🖌 Доступ до програми можливий лише за реферальним посиланням, яке ви знайдете наприкінці статті. Реферальна дворівнева система. Перший рівень дає 10% від здобутих рефералом ресурсів, другий 2,5%, але на даний момент є можливість залучення лише 5 рефералів.

🖌Після вичерпання ліміту в 5 рефералів, користувачеві не потрапив у щасливе число, система запропонує залишити електронну адресу, і чекати на можливість участі в проекті.

🖌Ми з вами спробуємо обійти цей ліміт, і зайшовши в мій ТГ чат, обговорюючи цю статтю, ви зможете залишати свої реферальні посилання, таким чином надаючи доступ новим користувачам і при цьому отримуючи можливість додаткового заробітку.

🖌Зайшовши в середню вкладку програми "Tasks", вам потрібно виконати прості завдання, підписавшись на соц. мережі та ютуб канал проекту. У сумі за всі завдання ви отримаєте 450 монет.

🖌 В основній вкладці вам потрібно буде забирати монети кожні 8 годин. На даний момент, дострокового тавра частини монет не дають.

🖌 Міні-додаток лише запущено. Тому у вас є можливість опинитися серед перших. Інформації про лістинг поки немає. Що ви зможете заробити - невідомо. Але вкладень від нас не вимагають. Беремо участь у розвитку проекту, вболіваємо за його перемогу у програмі MVB VII, і сподіваємось на шелест купюр у наших кишенях. Перші 5 тикаємо сюди і починаємо наш шлях з Blum.

Посилання на новий проект Blum тут

🖌Вивчаючи проект Blum, продовжую участь у інших проектах з майнінгом, посилання на які надаю вам мої дорогі читачі.

Посилання на майнінг HERE Wallet - mine HOT

Не забуваймо заходити в наш новий чат . Тут ви зможете не тільки отримати пораду модератора каналу, але й пройти до команди допомагаючи один одному.

Посилання на новий проект з майнінгу Hamster Kombat

Огляд проекту з майнінгу Hamster Kombat

Наш ТГ https://t.me/KryptoFoxChannel

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
КриптоFox
КриптоFox@KryptoFox

1.5KПрочитань
1Автори
4Читачі
На Друкарні з 22 квітня

Більше від автора

  • Blum набирає обертів

    Сьогодні розвивається безліч криптовалют. На централізованих біржах ви можете торгувати, як правило, від 200 до 600 торгових пар, на децентралізованих біржах ця кількість може бути значно вищою, але зробити це, як з'ясувала команда Blum, дуже і дуже складно

    Теми цього довгочиту:

    Blum

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається