Catizen. Spin & scam

Провів експеримент із новою механікою SPIN у грі Catizen. Протягом доби просив користувачів заходити за моїм посиланням і збільшувати мені кількість прокрутів у цій рулетці.

Як результат відразу можу сказати своє резюме - не грайте в цю рулетку, та й у котів не грайте, особливо якщо тільки зайшли. Новим гравцям там нічого не світить.

Щодо самої механіки цієї рулетки. Вам спочатку насипають $10 і 10 алмазів і дають фрі-спини, і ви крутите, крутите, поки вам не залишиться 0.01 алмазу для того, щоб затаврувати нагороду в $10. А щоб добити ці 0,01 алмазу, вам потрібно ще крутити колесо, а щоб його крутити, потрібні спини, багато спинів, дуже багато. Пройшовши шлях у 60 спинів, я так і не зміг обнулити 0.01 алмазу.

Вся суть зводиться до того, що вам потрібно запрошувати дуже багато людей, як нових гравців, так і вже діючих. Сотні людей повинні щодня заходити на ваше посилання, щоб вам давали крутити це диво. Там і близько немає якихось шансів випадання, запрограмоване шахрайство у чистому вигляді.

Важлива деталь, монети xZEN, які ви можете отримати в цій рулетці будуть впливати на ваш дроп. Але видобути ці монети для середньостатистичного користувача не реально. По суті, це тема для блогерів мільйонників.

Розробники вже радісно оголосили, що у додатку 15М користувачів, хоча до запуску рулетки їх було 10М. І оголосили про збільшення токенів, виділених на AirDrop на 1%, до 41%. Дуже щедро.

Я в принципі сумніваюся, що звичайні користувачі зможуть отримати та продати якісь монети з цього проекту. Я не маю фактів, але є передчуття, що процес отримання монет ознаменується якоюсь фінансовою схемою вигідною тільки для розробників.

Щоб ви знали, хто стоїть за проектом, я знайшов їх. Це David та Pierce, хлопці із Гонконгу. Впевнений, виробникам цього китайського дива абсолютно начхати на комьюніті. Усе заточено на отримання особистої вигоди.

Грати чи не грати, вирішуйте самі. Моя особиста думка така - якщо ви вже давно зайшли в котів - напевно, варто дійти до дропу і подивитися що буде. Якщо тільки зайшли чи плануєте та не маєте багатотисячної аудіотрії – забудьте.


На чергуванні
редактор спільноти Ukraine On Duty

https://t.me/UkraineOnDuty

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ukraine On Duty
Ukraine On Duty@UkraineOnDuty

Слідкуємо за крипто проектами

29.5KПрочитань
0Автори
21Читачі
На Друкарні з 25 травня

Більше від автора

  • Лістингів не буде?

    Або чому буксують крипто проекти в телеграм

    Теми цього довгочиту:

    Тапалка
  • Blum повернув не туди?

    Або як українцям рекламують росіян.

    Теми цього довгочиту:

    Blum
  • Концепція проекту Vertus

    Проект націлений на подолання бар'єрів для входу користувачів у світ криптовалют.

    Теми цього довгочиту:

    Vertus

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Так, у розробників на меті збирати тони за оплату автоклікера ітд. А спін колесо для запрошення нових любителів котів, що б ставали новими донаторами тон. Користувачів нічого нечикає від того дропу, тільки розчарування, мотиви і почерк катізен є доказом того. Я розчарований що є учасником катізен, потрачено багато часу.

Вам також сподобається