Чи вб’є Дісней Доктора Хто?

Отже, топова суб'єктивна аналітика, бо мене заїбали всі і кожен хто, безпричинно, зараз хоронить Доктора Хто через співпрацю з Дісней.

Суб'єктивна аналітика спонсорована сумнівною обіцянкою в моєму твітері.

ОТЖЕ

Що ми знаємо точно?

В жовтні нам офіційно повідомили, що ВВС підписала договір з Disney Branded Television, котрий надає ексклюзивні права на трансляцію Доктора Хто (і потенційних спінофів???) в усьому світі окрім Британії та Ірландії. ЦЕ ВСІ ПРАВА КОТРІ ВВС НАДАЄ ДІСНЕЮ.

Що отримає ВВС?

Очевидно, що гроші і менше договорів про трансляцію в інших країнах, Дісней в свою чергу отримає прибуток за трансляцію ДХ на Дісней+.

Давайте тепер розберемось більше в тому, що хвилює моїх улюблених фаталістів, касту фанатів котрі годні хоронити франшизу аби лиш по страждати на тему що все втрачено, а якщо коротко про новий вплив Діснея на франшизу. Адже наші любі колеги по фанатсву вже встигли наврочити, що тепер Дісней каструє шоу і зробить його неймовірно дитячим все на благо грошей. Але давайте тепер без дурних спекуляцій.

По-перше, за словами Шарлотти Мур (The BBC’s chief content officer) Доктор Хто є важливою франшизою для ВВС і зі її слів видно, що ніхто віддавати Доктора на поталу миші не збирається.

По друге, нам відомо, що Дісней не має вирішального голосу в проєкті, вирішальний голос лишається в ВВС та Девіса. Також варто зазначити, що окрім названих двох право голосу має щей Bad Wolf Studios, як продюсерські організації, частку котрої, до речі має Sony, але її чомусь в злі генії ніхто не записує.

У висновку цієї частини ми маємо що?

Ми маємо те що Дісней має право голосу щодо шоу, що логічно, адже вони партнери і вкладають в це гроші.

Чи велике це право голосу?

Деталей контракту звісно ніхто з нас смертних не знає, проте з усіх заяв котрі зараз наявні, можна зробити висновок, що невелике і останнє слово буде саме з компанією правовласником та шоуранером.

З часу написання цього матеріалу, єдиним відомим впливом Діснею на команду стала тільки ситуація, коли перші попросили команду змінити відкривальний епізод сезону, нову версію якої сам РТД і розхвалює.

Чи критичне це вторгнення Діснея?

А ми не знаємо) Коли вийде епізод тоді й взнаємо, але от наприклад РТД довольний.

У відповідь на це, мої любі фаталісти можуть сказати мені що, з часом Дісней може просто викуплять більше прав, чи просто викупити франшизу. Що чисто спекуляцією на рівному місці. Чи існують в нас хоч якісь підстави таке передбачати, окрім клептоманії Міккі Мауса, котрий намагається скупити всі доступні франшизи? Ні. Самі представники ВВС називають Доктора Хто важливою невід'ємною частиною британського аналогу Першого Національного. Це можна підсумувати словами: "Чи може Дісней викупити франшизу в ВВС? Звісно може, а може ВВС і не погодиться продавати одну зі своїх золотих гусок. Хто знає. Так само Дісней може викупити Галка в Прамаунта, а може і не викупити. Хто зна, це все чистої води спекуляції"

Ну і на останок

Ще з осені ширяться чутки про те що швидше за все з'являться спін-оффи. А недавно були чутки про спін-офф пов’язаний з UNIT.

І наші любі фаталісти відразу заявляють: "Ось тут точно Дісней відіграється, чекайте собі добрих далеків чи неймовірно дитячих серіалів".

Але давайте проаналізуємо це трохи глибше.

РТД ще до офіційного повідомлення про Дісней, і здається мені чи не відразу після оголошення про своє повернення, на питання чого він хоче від франшизи сам казав, що хоче спінофів, бо Доктор Хто це світова франшиза рівня Зоряних війн чи Стар Треку, то чого б і їй не мати спінофів. На що мені звісно можуть відповісти, що це йому все злісна Миша нашепотіда на вухо ще тоді, або йому просто сказали так казати (але чи було вже тоді підписано контракт з тією ж злісною Мишою), але всі хто будує ці трьохповерхові теорії забувають одне. ГРЬОБАНИЙ РТД І ТАК ВЖЕ РОБИВ СПІНОФИ. Вам нагадати що перші спінофи котрі пішли в серійне виробництво запустив якраз РТД, що Торчвуд і Пригоди Сари Джейн це якраз його рук справа. Цей тіп вже запускав спінофи (до речі успішні), так що йому заважає запустити ці спінофи знову? І жодного впливу Діснею я тут не бачу.

Що я скажу закриваючи все оце полотно, котре ви прочитали.... Так ймовірно що Дісней+ все ж матиме вплив на серіал. Проте не настільки великий, аби обрізати його, зробити кострубатим, або неймовірно дитячим. Вирішальне слово все ще лишається за британцями. Тож не варто панікувати і хоронити серіал раніше часу.....

Ну і замість постскриптума

Доктор Хто і Дісней вже мали співпрацю раніше)

Спіноф "К-9" виходив якраз на Disney XD, і там само для американської авдиторії крутили сезони з Десятим тоді це наче нічим поганим не скінчилось. К-9 був дитячим бо і планувався дитячим, а став жахливим спінофом не так через Дісней як через просто кривих авторів

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Яр "Дворф"
Яр "Дворф"@time_dwarf

35Прочитань
5Автори
7Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається