Ця жінка заробляє 8600 доларів на місяць, працюючи лише дві години на день

Не знаю, як для вас, а для мене працювати по дві години на день і при цьому отримувати повний дохід - це мрія.

Історія цієї жінки почалася на початку пандемії. Втративши основні джерела доходу, вона почала писати в соціальних мережах, сподіваючись створити фітнес-бізнес, про який завжди мріяла.

Обов’язково підпишітся на наш телеграм-канал щоб не пропустити важливі оновлення та завжди першими отримувати нові ідеї для швидкого та простого заробітку!

Але її мрія виявилася зовсім не такою, як вона очікувала.

Так часто ми романтизуємо ідею чогось, а коли вона нарешті втілюється в життя, розуміємо, що реальність зовсім не така, як ми сподівалися.

Вона розробляла 90-денні фітнес-програми, які включали персоналізовані плани харчування/фітнесу та щотижневі коучинг-сесії в Zoom.

Усе це призводило до 10-годинного робочого дня і щомісячного доходу в 1-2 тисячі доларів. Не минуло багато часу, як вона стала виснаженою і нещасною.

Зрештою, вона помітила, наскільки успішними були деякі люди з партнерським маркетингом. Не маючи що втрачати, вона пройшла курс з партнерського маркетингу і почала публікувати пости в TikTok та Instagram.

Замість того, щоб продовжувати займатися фітнесом, вона почала навчати інших, як заробляти гроші в Інтернеті, збираючи підписників, займаючись побічним бізнесом і зосереджуючись на "пасивному" доході.

Тепер вона заробляє 8600 доларів на місяць, працюючи зі свого телефону по кілька годин щодня.

Її порада?

  • Звертайтеся до експертів за порадою, щоб не втрачати час і знайти правильний шлях раніше, ніж пізніше

  • Зосередьтеся на одній ніші; дослідіть цю нішу, перш ніж занурюватися в неї, щоб переконатися, що в ній є хороша можливість заробляти гроші

  • Зосередьтеся на більш прибуткових товарах/програмах/підписках для просування, щоб ви могли заробляти гроші швидше з тією ж кількістю зусиль

  • Будьте автентичними, навіть коли намагаєтеся продавати - створення аудиторії, яка вам довіряє, є життєво важливим для партнерського маркетингу.

Її улюблена частина роботи - це гнучкість, яку вона їй дає. Вона зазначає, що тепер може часто подорожувати і дозволити собі жити в місці, яке їй подобається.

Ви можете дізнатися більше про її історію тут.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

780.5KПрочитань
11Автори
597Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається