Дропшипінг 💸 Дядько Франклін

Простими словами: це продаж товару клієнту безпосередньо від постачальника.

Якщо формат "купи-продай" збігається з твоїми інтересами, але у тебе немає великих ресурсів для вкладень у товар, розпочни зі здійснення дропшіппінгу.

Це означає, що ти не закуповуєш товар самостійно. Ти шукаєш постачальника, у якого є товар, домовляєшся з ним про цю модель продажу. Ти пропонуєш залучати клієнтів, а йому треба буде лише відправляти товар. Твоя мета - заробити націнку на товар. Різниця між вартістю товару у постачальника і твоєю ціною - твій прибуток.

Алгоритм дій:

• Аналізуєш ринок, конкурентів.

• Тестуєш попит на обраний товар.

• Це можна зробити за допомогою платної реклами або через TikTok.

• Якщо є клієнти - продовжуй активно працювати з цим товаром.

• Головна мета - оформити замовлення і передати дані клієнта постачальнику.

Оплату можна приймати на картку за передоплатою. Або відправляти наложеним платежем. Домовитися з постачальником, яку суму наложеного платежу (твоя ціна товару) він повинен вказувати, і різницю він буде переказувати тобі після успішної продажу.

Яка вигода для постачальника і чому 90% постачальників/виробників погодяться працювати за моделлю дропшиппінгу?

Це стосується вигід для них в цьому є лише плюси. Вони не витрачають гроші та час на привернення клієнтів, а отримують замовлення. Крім того, на цьому фоні ми можемо просити більш вигідні умови для себе: попросити знизити ціну товару для нас.

Наприклад, кросівки коштують 1200 гривень, але ми можемо просити встановити ціну 1000 гривень для нас. Ми продаватимемо їх за нашими каналами по ціні 1200 гривень, 1400 гривень або навіть дорожче. Постачальнику (продавцю) цей товар може обійтися навіть в 600 гривень.

Часто, якщо це роздрібна ціна, то це одночасно середня ціна на даний товар на ринку. Тому знижку потрібно вигідно вибивати для себе.

Ми вже вказали наші переваги: не потрібно закуповувати товар, можна розпочати без інвестицій.

Порада: обирайте товари з високою маржою. Тобто такі, де націнка (чистий прибуток) на конкретний товар буде високою. Наприклад, націнка на светр може бути 30%. Вартість 300 гривень - продаж за 400 гривень. Не те, що б хотілося :)

Отже, націнка на картини на полотні може бути від 100-400%. Оскільки це дизайнерська робота, і немає критеріїв оцінки дизайну. Тобі потрібно знайти виробництва, обрати ті, де ціна на виготовлення картин найнижча, і починати працювати.

ТЕЛЕГРАМ

На зв’язку 🤝 Дядько Франклін

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Дядько Франклін
Дядько Франклін@franklin_corp

Money making в телеграмі

2KПрочитань
0Автори
9Читачі
На Друкарні з 28 березня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається