Фантастика! Неймовірна активність! У Telegram проекті Notcoin вже понад 7млн. користувачів. Майнінг нової криптовалюти рішуче набирає оберти. Ноткоін.

Статистика у Telegram-боті Notcoin.

Тільки нещодавно ще були слухи про данний проект від мессенджеру Telegram, як вже б’ються усі рекорди. Вже понад 7млн. користувачів з усього світу приєднались до проекту та заробітку Notcoin. За сьогодні приєдналось - 2,67млн. людей, тільки вдумайтесь! Це тільки початок. Слідкуємо!

Нагадую:

  1. Приєднатись до проекту - ТУТ.

  2. Інформація про проект - ТУТ.

  3. Офіційний чат та підтримка - ТУТ.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Криптобатько
Криптобатько@Cryptobatko

Чиназес🌚

75.1KПрочитань
30Автори
44Читачі
На Друкарні з 9 січня

Більше від автора

  • Що таке Notcoin 2.0: в чому суть оновлення?

    Загалом зараз існує 3 види активів, пов'язаних із Notcoin: - NOT на балансі бота - NFT-ваучери - Токен wNOT, який торгується на DeDust і StonFi. Для монет NOT, що лежать у боті, нам пропонується вибір стратегії: затаврувати або застейкати. Особисто я вибрав стейкінг.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • 🍰Монети Notcoin можна вивести: які є варіанти?

    🤝 У боті Notcoin запрацювала Кнопка Claim , монети можна вивести на 3 біржі - OKX, ByBit і Binance (як і йшлося), монети прийдуть у день лістингу (16 травня 2024). Також додали можливість обміну ваучерів NOT та стейкінг для розвитку та заробітку Notcoin.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • 📈Notcoin Listing ByBit x OKX x Binance. Нарешті, довгоочікуваний лістинг офіційно. Три самі топові біржі. Феноменально!

    Офіційно. На трьох топових біржах відбудеться лістинг Notcoin. На криптобіржі ByBit з'явилася дата лістингу Notcoin'a. Також на криптобіржі OKX пройде Jumpstart з токеном $NOT. Лістинг Notcoin буде і на Binance. Заключна токеноміка NOT

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається