Grass тренд у криптовалюті - фармим крипту без вкладень

Grass

Grass – заробляємо без вкладень за невикористаний Інтернет.

Grass - це програма, яка надає можливість спільного доступу до мережі, дозволяючи продавати ваші невикористані мережеві ресурси, такі як пропускна здатність домашнього Інтернету.

В даний час можна безкоштовно отримати поінти, які в майбутньому будуть конвертовані в криптовалюту проекту.

Спочатку розглянемо, що це за компанія та яке фінансування вона зібрала.

Мета Grass - створити децентралізовану мережу, що продає невикористаний інтернет приватним особам по всьому світу. Трафік можуть купувати тільки компанії, занесені до списку довірених компаній проєкту. Grass розробила компанія Wynd Network, його інвестували провідні інвестори Solana, очолювані Кайлом Самані з фонду Multicoin.

Grass нагадує Solana про проєкт Helium (HNT), який провів ICO на суму 5 мільярдів доларів США з аналогічною структурою інвесторів.Токени Grass також будуть випущені в Solana. Його потужності вже підкріплені децентралізованим протоколом ШІ Bittensor і токенами TAO (проєкт, який створив більше ніж 20 X у 2023 році, що робить його одним із найбільших проєктів в історії ШІ за розміром капіталу).

Скляна команда Wynd Network оголосила про успішне завершення посівного раунду вартістю 3,5 мільйона доларів під керівництвом Polychain Capital & Tribe Capital. У результаті наступного раунду загальний обсяг фінансування Wynd досягне 4,5 млн доларів США.

Запущена в червні Grass - це розподілена мережа веб-скреппінгу, націлена на перетворення загальнодоступних веб-даних у набори даних штучного інтелекту. Мережа має намір мобілізувати мільйони домашніх інтернет-підключень і використовувати їх для очищення і перевірки даних з мережі. Подібні веб-дані, зібрані у великих обсягах, необхідні для розроблення та експлуатації моделей ШІ в багатьох інших галузях.

На думку засновників, веб-скреппінг може значно виграти від використання розподілених моделей.

Grass

Як почати заробляти бали Grass?

Для фармінгу балів Grass достатньо зареєструватися та запустити програму в Chrome або Android пристрої. Розширення самостійно завантажує пропускну здатність інтернет каналу, що не використовується, не гальмуючи швидкість з'єднання. Ми протестували розширення Grass, воно не гальмує інтернет з'єднання та комп'ютер, і дозволяє продовжувати комфортно працювати, формуючи поінти. Повноцінні програми для iOS та Android компанія обіцяє випустити трохи пізніше.

Інструкція для фармінгу Grass на ПК (браузер Chrome):

1. Проходимо реєстрацію на офіційному сайті https://app.getgrass.io/register/

2. Після реєстрації в самому обліковому записі натискаємо Connect і встановлюємо розширення в браузер.

3. Заходимо у розширення та авторизуємося використовуючи дані при реєстрації (логін та пароль).

4. Після авторизації фарм поінтів Grass починається автоматично. У розширенні при натисканні кнопки Open Dashboard можна побачити кількість сформованих токенів і т.д.

Інструкція для фармінгу Grass на Android:

1. Встановлюємо браузер Lemur з Google Play- ТИК .

2. Через нього проходимо реєстрацію на офіційному сайті https://app.getgrass.io/register/

3. В обліковому записі натискаємо кнопку Connect, відкриється сторінка офіційного магазину розширень Google Chrome, де потрібно натиснути Add і додати розширення Grass до браузера Lemur.

4. Натиснути в браузері на другу кнопку праворуч у нижньому рядку та відкрити встановлене розширення Grass, там ввести логін та пароль та простежити, щоб з'єднання було встановлено.

5. Для фарма поїнтів бажано тримати телефон на зарядці з відкритим додатком. Щоб увімкнути екран, у режимі розробника ввімкніть відповідну опцію в розширених налаштуваннях.

Підсумок:

Що більше ви наформите токенів, то більше токенів Grass можна отримати при роздачі.

Я використовую один аккаунт на роботі, комп'ютер стоїть цілодобово включеним. Другий обліковий запис на комп'ютері коли знаходжуся вдома, і Android колись поза домом.

Враховуючи, що в цьому проекті зовсім не треба вкладати свої кошти – це подарунок, який можна монетизувати і добре заробити!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
AP
Artem Piskovoy@tiomi

305Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 7 травня

Більше від автора

  • Що таке Dotcoin? Нова гра в Telegram.

    DotCoin - це гра в Telegram, у якій гравці натискають на DOT, щоб отримати DotCoins. Гравці можуть вступати в групи (канали та чати Telegram), виконувати завдання, запрошувати друзів і підвищувати рівень. Як грати.

    Теми цього довгочиту:

    Crypto

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Новий тренд? 4 епоха закінчується 10 травня

Вам також сподобається