Публікація містить рекламні матеріали.

GRASS - Розширення для пасивного заробітку від 20 $ на день 💰

У сучасному світі технологій та цифрової економіки з'являються унікальні можливості для пасивного заробітку. Одним із новаторських проектів, що надають таку можливість, є  Grass . Розгляньмо, як можна почати заробляти без вкладень на цій платформі.

Концепція Grass :

Grass є інноваційним проектом, заснованим на ідеї створення децентралізованої мережі для продажу інтернет-трафіку, що не використовується. Цей проект дозволяє користувачам максимально ефективно використовувати свою інтернет-потужність у пасивних заробітках.

Хто купує пропускну спроможність, яку Ви продаєте на Grass?

Інтернет-пропускна здатність потрібна комерційним підприємствам у багатьох сферах, але все частіше відповідь — лабораторії штучного інтелекту (AI).

Як це працює?

Користувач встановлює розширення на телефон, комп'ютер, планшет та надає доступ до свого інтернету. І поки у гаджета є доступ до інтернету - Ви заробляєте поінти, згідно з якими буде розподілено ваш дохід після закінчення тестування  (займе ще кілька місяців) . Розробники обіцяють щомісячні виплати.

Витрати трафіку зараз мінімальні, менше 10 мб на добу, програма ще знаходиться на стадії тестування, і зараз найкраща година, щоб почати з ним працювати, оскільки ранні користувачі отримують найбільший шматок пирога.

Чому це має нас озолотити?

  • 19 грудня у цей проект було вкладено 4,500,000$ від венчурних капіталістів із Силіконової долині. А вони точно знають, куди вкладати свої гроші.

  • Проект безпосередньо робить свій внесок у розвиток AI технологій, що є швидко розвивається напрямком на найближчі десятиліття.

  • Чим більше користувачів у мережі, тим дорожче коштуватимуть ці дані, а найкращий варіант залучити більше користувачів – дати заробити першим учасникам, які приведуть своїх друзів.

  • У розширення вже 500 000 завантажень, і оцінка 4.7 у Google Store.

Як можна заробляти?

  • Тримайте свій пристрій онлайн і заробляйте близько 2000 поінтів на день, залежно від вашого розташування.

  • Запрошуйте друзів та отримуйте 20% від їх зароблених поінтів, за кожного запрошеного користувача ви отримуєте 2500 поінтів, а ваш реферал 5000 поінтів. Тут є умова, щоб ваш час онлайн досяг 100 годин. Тобто за умови роботи по 12 годин на день це приблизно тиждень.

  • Також існує система рейтингу, яка винагороджує учасників під час переходу на кожен наступний рівень:

Скільки можна заробити?

За середніми оцінками експертів, ціна одного поінту дорівнюватиме 0.01$. Тобто за повний день роботи це близько 20 $, що призводить до 600 $ на місяць тільки з одного пристрою!

Ці цифри застосовні саме до тієї стадії тестування, в якій ми зараз, коли будуть випущені програми на IOS та Android, наші заробітки стануть меншими, так що краще поспішити, адже тестування триватиме лише кілька місяців.

Але якщо ви підключите ваших знайомих, то Ви значно збільшите свої заробітки. Але не поспішайте радіти, ложка дьогтю тут у тому, що кожний пристрій має працювати на різному інтернеті, тобто мати свою IP адресу. Тобто можна встановити на домашній вайфай і на телефон, але на телефоні інтернет повинен бути саме мобільний, а не від того ж вайфаю! Але за таких доходів, можна й у сусіда дізнатися пароль від вайфаю або встановити розширення на роботі, наприклад, щоб збільшити свій пасивний дохід.

Я готовий, що робити далі?

Ось проста інструкція щодо встановлення Grass для пасивного заробітку, все, що тобі потрібно – комп'ютер чи смартфан на Андроїд з інтернетом. Та й 10 хвилин терпіння. Поїхали:

  • Переходимо на сторінку реєстрації  Grass .

  • Вводимо пошту, вигадуємо пароль, Вставляємо реферальний код, якщо не вставлено:

  • » CYxYPplxnVF2RQb «

  • Ви отримаєте бонусні 5000 поінтів за реєстрацію, які будуть доступні, коли ви пропрацюєте в мережі 100 годин.

  • Тиснемо Register - іноді на цьому етапі бувають деякі глюки, виявіть терпіння, можливо доведеться перезавантажити сторінку кілька разів. Адже коли в найближчому майбутньому розробники нададуть простіші та зручніші програми для IOS та Android та мережа стане працювати стабільніше — вже буде пізно, адже всі зможуть це зробити.

  • Для ПК завантажуємо розширення  для браузера Chrome або Edge.

  • Для Android пристрою можна завантажити  Kiwi Browser  і встановити у ньому  ті ж розширення .

  • Вводимо свої дані логіну та паролю у розширенні, іноді знадобиться від 3-15 хвилин, поки дані збережуться у блокчейні.

  • У вас має вийти так

  • Open Dashboard - відкриє панель, де Ви зможете побачити свою статистику, Refer a Friend - дасть Вам посилання, за якою можна запрошувати інших користувачів у проект і отримувати 20% їх поінтів, плюс 2500 поінтів за 100 годин роботи (години підсумовуються).

Так виглядає ваша панель управління, де ви зможете відстежувати подобово зароблені поінти, нарахування від рефералів оновлюються раз на добу, рефералі які у статусі Pending - ті, хто ще не відпрацював 100 годин, але 20% вони почнуть приносити Вам з першої хвилини роботи.

Далі Ваша частка не потрібна, це повністю пасивний заробіток онлайн, поки мережа буде в статусі Connect - Ваші поїнти будуть нараховуватися, можливі деякі затримки в зарахуванні, оскільки це тестова мережа, тому перевірте статистику через 15-30 хв. Але якщо у вас статус "Connect" – можете не хвилюватись, ВСІ ОК!

Коли ми отримаємо гроші і чому треба зробити це зараз?

Команда прагне до цифри 1 500 000 активних користувачів, після чого поінти будуть переведені в гроші, вже ми бачимо 1 000 000 скачували розширення, не за горами поява спеціальної програми на IOS та Android, яка спростить роботу і приведе ще більше користувачів, що може негативно позначитися на нашому заробітку. Так що не відкладайте та починайте заробляти онлайн прямо зараз.

Посилання на Grass


Робите покупки в інтернеті - користуйтесь кешбек сервісом LetyShops для повернення частини коштів від інтернет магазинів. Регіструйтеся на LetyShops по цьому посиланні та отримай 50 гривень на баланс.

Інші безкоштовні проекти для майнінгу в Telegram:

📱 TapSwap - гра-клікер на блокчейні Solana, головним завданням якої є фармінг монет $TAPS, аналог Notcoin

📱 NEAR Wallet - Hot - це міні-додаток в Telegram для зберігання NEAR, USDT та видобутку токенів HOT

📱 Meme Fi- нова тапалка в Telegram, аналог Notcoin, обіцяють окремий дроп.

📱 Timecoin - це міні-додаток в Telegram для видобутку токенів, аналог HOT

📱 PocketFi - ідеальне рішення для безперешкодного міжмережевого перекладу токенів з функцією майнінгу. Майнінг аналогічний NEAR Wallet - Hot і Timecoin

📱 WormFare Slap - гра-клікер з вкрай незвичайним дизайном з можливістю збору нагород, аналог Notcoin

📱 HarvestMoon - це новий децентралізований web3 додаток, побудований на базі мережі "NEAR" всередині Telegram.

📱 Catizen - це проект Play to Airdrop, що поєднує в собі Metaverse, Game Fi та Ai. Прокачуємо котів, збираємо монети. Гра запустила китайська команда, яка розкачала токен FISH до 45 іксів!

📱 MOMO AI - телеграм бот-гра для участі в аірдропі від MetaOasis (соц. Ігрова платформа на web3, зібрали 3M $ інвестицій). На даний момент це топ-4 за користувачами та обороту додаток на Солані.

📱 Hello Pixel - це міні-додаток в Telegram для зберігання токенів SGB, exUSDT видобутку токенів PXLs

📱 Airdrop Addex- це публічна роздача монети Addex в рамках рекламної компанії, ви отримуєте Addex коїни як перші користувачі

Бонус під час реєстрації на криптобіржі за посиланням Bybit до 30 000$

Для власників Telegram Premium отримати 0,2 $ від xRocket

Airdrop Flame Chain - бонус за вступ: 100 Flame

ТЕЛЕГРАМ-БОТ - Поповнення криптою на маленькі суми (від 100 грн)

Міст (Bridge) - місце де економно можна обміняти крипту з однієї мережі в іншу.

Також залітаємо поки не пізно👉 "VERTUS"

Все чим я користуюсь в одній статті - Каталог крипто-початківця

Дякую за увагу.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ігор Р
Ігор Р@ihorR

Тестнет, аірдоп. майнинг.

51.3KПрочитань
6Автори
62Читачі
На Друкарні з 15 березня

Більше від автора

  • Аірдроп $WOOF COIN на TON, тепер можна майнити в Телеграм.

    Абсолютно кожен учасник отримає токени $WOOF 🔥 Щоб брати участь, Вам необхідно: 1. Бути підписаним на канал: @woofcoin_ton 2. Запрошувати друзів тепер не обов’язково - є МАЙНИНГ.

    Теми цього довгочиту:

    Woof
  • AANN | Черговий аірдроп за секунду часу

    Проект на основі AI, метою якого є побудова соціальної автентифікації на базі AI Зібрали 1 млн $ від різних канадських фондів + буде сейл 30 квітня. Загалом 20 000 $ призовий пул, за секунду часу

    Теми цього довгочиту:

    Aann

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається