Заробляйте на перегляді реклами в Google

Зміст

Чи знаєте ви, що можете заробляти гроші під час пошуку в Google?

Вам не потрібно переходити на будь-який веб-сайт. Просто встановіть безкоштовне розширення для Chrome, яке буде автоматично генерувати гроші під час використання вашого браузера.

Це розширення для Chrome - Slice. Я поясню вам, як працює Slice і як я заробляв, використовуючи це розширення.

Що таке Slice і як воно працює?

Slice - це безкоштовне розширення для Chrome, яке дозволяє користувачам заробляти гроші, користуючись інтернетом, зокрема, коли вони відвідують веб-сайти.

Коли ви переглядаєте інтернет-сторінки, Slice показує необов'язковий вміст без реклами. Щоразу, коли ви переглядаєте рекламу Slice, ви отримуєте грошову винагороду (так звані бали Slice).

По суті, ви заробляєте гроші, переглядаючи рекламу на веб-сайтах, які ви відвідуєте, і немає ніяких обмежень на кількість реклами, яку ви хочете переглянути, або грошей, які ви хочете заробити.

Ось скільки грошей я заробив за допомогою Slice:

Як я можу отримати гроші?

Зароблені гроші можна отримати через Paypal, криптовалюту та багато інших винагород.

Як розпочати роботу:

Якщо ви хочете почати заробляти гроші за допомогою Slice, просто завантажте розширення тут: https://addslice.com/

Варіант 1 - Перегляд веб-сторінок

Як уже згадувалося вище, щоб заробляти на Slice, все, що вам потрібно робити, - це переглядати веб-сторінки, як ви це робите зазвичай.

Однак, щоб заробляти, ви повинні спочатку встановити розширення для Chrome і налаштувати його. Цей процес відносно простий.

how to earn from slice

Після того, як ви зареєструвалися як учасник Slice (докладніше про це пізніше), вам просто потрібно встановити розширення для браузера. Хороша річ у тому, що Slice також працює з Mozilla Firefox, тому якщо ви користуєтеся Firefox, ви все одно можете використовувати Slice.

Після того, як розширення буде встановлено і ви завершите налаштування, все, що вам потрібно зробити, це увімкнути його і переглядати веб-сайти, як ви зазвичай це робите. Після цього Slice почне показувати рекламу під час перегляду сайту.

Через кілька секунд ви отримаєте винагороду. Просто переконайтеся, що ви не закриваєте рекламу одразу, як вона з'являється.

Слід зазначити, що коли ви вперше встановлюєте розширення Slice, воно попросить вас надати певні дозволи, наприклад, дозволити йому редагувати всю інформацію на всіх веб-сайтах.

Це може здатися чимось тривожним, але Slice гарантує, що не торкнеться жодної конфіденційної інформації, яку ви надаєте веб-сайту.

Однак, виходячи з мого досвіду, цей тип розширень псує роботу деяких сайтів, наприклад, банківських. Я вже стикався з подібним раніше, коли випробовував щось подібне, тож якщо таке трапляється, коли ви використовуєте Slice, то це більш-менш нормальний досвід.

Все, що вам потрібно зробити, це вимкнути Slice, коли ви перебуваєте на цьому сайті, оскільки він має можливість вмикати і вимикати його, і після цього він повинен працювати належним чином. Однією з переваг Slice є те, що блокувальники реклами не заважатимуть його роботі, тому ви можете використовувати ваш блокувальник реклами під час перегляду веб-сайтів.

Блокувальник реклами просто блокуватиме рекламу, яку показують веб-сайти, які ви відвідуєте, а не рекламу, яку показуватиме Slice. Коли реклама відображається, а розширення ввімкнено, ви заробляєте певну кількість Slices - валюти, яку використовує платформа.

Пізніше я розповім про те, що ви можете зробити із заробленими Слайсами.

Однією з проблем, яку я помітив, коли тестував розширення, було те, що воно, здається, шкодить доходам творців контенту, тому що розширення може забрати частину їхнього заробітку від реклами, що показується на їхньому сайті, якщо вони не співпрацюють зі Slice.

На мою думку, якщо все більше і більше людей почнуть використовувати Slice, кількість творців контенту буде неухильно зменшуватися, тому що їхні заробітки точно постраждають, якщо вони не будуть співпрацювати зі Slice.

Це означає, що ви можете завдати шкоди своїм улюбленим творцям контенту, використовуючи щось подібне. А на створення якісного контенту йде багато часу і грошей, і якщо автори не зможуть заробляти на рекламі, вони перестануть створювати контент, і ви більше не зможете отримати доступ до всього дивовижного безкоштовного контенту, який у вас є сьогодні.

Це просто те, про що варто подумати, вирішуючи, чи варто вам використовувати це розширення.

Варіант 2 - Реферальна програма

Ще один спосіб отримати винагороду від Slice - це реферальна програма. Вам просто потрібно поділитися своїм запрошенням з людиною, яку ви хочете запросити, щоб заробити.

slice referral program

Після того, як вони перейдуть за посиланням і встановлять розширення, вони стануть вашими рефералами, якщо зареєструються в Slice. Коли вони це зроблять, ви отримаєте 1,000 Slices в якості винагороди, що еквівалентно 1 долару.

Це дуже простий спосіб заробітку, але досить обмежений у порівнянні з багатьма іншими реферальними програмами.

Але це може бути способом заробити трохи більше. Вам просто потрібно переконатися, що ви запрошуєте людей, які зацікавлені у використанні Slice.

Як ви отримуєте гроші?

Як пояснювалося вище, ви зароблятимете Slices щоразу, коли Slice показуватиме рекламу під час перегляду веб-сторінок.

Зароблені вами Slices мають грошову вартість, і ви одразу побачите її, якщо перевірите значок розширення (див. фото нижче).

Потім у вас є можливість вивести зароблені кошти через PayPal або конвертувати ваші Slices в криптовалюту за допомогою Bitcoin Lightning. Для цього вам не потрібно досягати певного порогу, але за кожне виведення коштів стягується комісія за транзакцію, тому я б рекомендував вам виводити зароблені кошти тільки тоді, коли ви заробили значну суму.

В цілому, я б сказав, що платіжна система Slice відносно проста, і мені подобається той факт, що вона пропонує зручні способи оплати, такі як PayPal і криптовалюта.

Вони кажуть, що працюють над тим, щоб надати більше варіантів оплати в майбутньому, тому ви можете знайти додаткові можливості до того часу, як приєднаєтеся до Slice.

Скільки грошей можна заробити?

Відразу скажу, що ви не зможете багато заробити на Slice. На їхньому сайті навіть написано те ж саме.

Найбільше, на що ви можете розраховувати, - це приблизно $5-20 на день, що досить мало, але й не дивно.

Виходячи з мого досвіду тестування інших платформ, які пропонують таку ж можливість, цей метод заробітку не має високого потенціалу. Єдина його перевага, на мою думку, полягає в тому, що ви заробляєте пасивно. Вам не потрібно робити нічого особливого, щоб заробити.

Тому я б сказав, що це буде гідний сайт, щоб приєднатися до нього, тільки якщо ви відповідно скоригуєте свої очікування.

Хто може приєднатися до Slice?

На сайті не вказано, в яких саме країнах він доступний, але, наскільки я можу судити, він доступний більш-менш по всьому світу. Це не дивно, оскільки можливості заробітку, які пропонує Slice, не вимагають від вас проживання в якомусь конкретному місці.

how to join slice

Щоб зареєструватися, просто перейдіть на сайт Slice і натисніть кнопку "Зареєструватися". Після цього вам просто потрібно заповнити реєстраційну форму.

Після цього Slice надішле вам код підтвердження, який потрібно буде ввести при вході в розширення під час налаштування.

Після цього ви можете почати використовувати Slice для отримання винагород. Це досить простий процес, тому у вас не повинно виникнути жодних проблем з реєстрацією.

Чи можна отримати підтримку?

Якщо у вас виникли запитання про Slice, спершу перегляньте сторінку поширених запитань. Там ви знайдете відповіді на більшість основних питань, які вам потрібно знати про Slice.

Якщо ви не можете знайти відповіді на свої запитання або якщо у вас виникли проблеми під час використання розширення, ви можете звернутися до служби підтримки за допомогою контактної форми на сайті. Просто заповніть її і натисніть "Надіслати повідомлення".

Загалом, я б сказав, що Slice надає мінімально необхідну підтримку своїм користувачам, але ви зможете легко звернутися за допомогою, якщо у вас виникнуть будь-які питання або проблеми під час використання розширення.

Остаточний вердикт

Slice - це легальне розширення для браузера, яке дозволить вам заробляти під час веб-серфінгу. У нього є кілька пристойних функцій, але також є кілька обмежень, про які ви повинні знати.

Дозвольте мені закінчити цей огляд, підсумувавши його плюси і мінуси, щоб дати вам загальне уявлення про те, що пропонує Slice. Тоді ви зможете вирішити, чи варто його використовувати чи ні.

Плюси:

  • Пропонує пасивний спосіб заробітку

  • Пропонує оплату через PayPal

  • Доступний більш-менш по всьому світу

Мінуси

  • Низькі винагороди

  • Розширення може спричинити проблеми з певними сайтами

На мою думку, Slice може бути непоганим сайтом для додаткового заробітку, за умови, що ви правильно встановите свої очікування щодо того, скільки ви можете заробити. Ця можливість не принесе вам багато грошей, але якщо вас це влаштовує, ви можете встановити це розширення, тому що воно пропонує практично легкий спосіб заробітку.

Особисто мені такі розширення не дуже подобаються. Мені не подобаються розширення, які редагують дані всіх веб-сайтів, які ви використовуєте. Я не розробник, тому не можу сказати, чи безпечне це розширення чи ні, але я просто не відчуваю себе в безпеці з таким нав'язливим розширенням.

Але знову ж таки, як я вже сказав, це лише мої особисті уподобання. Я розумію привабливість цього розширення, тому, якщо вам комфортно зі Slice, ви можете використовувати його. Просто майте на увазі, що Slice не пропонує великого потенціалу для заробітку.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Заробіток. Крипта
Бізнес. Заробіток. Крипта@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

438.9KПрочитань
11Автори
385Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Як далі після реєстрації?

Вам також сподобається