Гроші в матриці долі | Твоя професія по даті народження 💵

Хочеш відкрити грошовий потік і заробляти легко, дізнайся за методом матриці долі лише за датою народження🔥 ЧИТАЙ ТУТ

Грошовий канал – це потік енергії, за допомогою якого ми досягаємо фінансового благополуччя.

👩🏻‍💻ЗА ОСОБИСТИМ РОЗБІРОМ МАТРИЦІ ПЕРЕХОДЬ У ТЕЛЕГРАМ https://t.me/taro_ixx

💎Середній аркан під знаком долара (на прикладі - 5) - професії, сфера успіху, ваш потенціал

Пропрацювавши матеріальну карму і грошовий канал ви поринете в потік фінансового достатку.

Розшифровка енергій на грошовому каналі👇🏼

💎9 Аркан - "Отшельник"

Робота на самоті, або необхідно мати свій особистий простір. Гроші приходять через наставництво, сфери отримання, обробки та передачі даних.

Кармічні завдання: Потрібно навчитися брати гроші за передачу інформації. Бути впевненим у собі та довіряти іншим людям, прибрати зневагу. Перестати заощаджувати на собі. Постійне вдосконалення у справі. Не забувати про творчість.

👩🏻‍💻ЗА ОСОБИСТИМ РОЗБІРОМ МАТРИЦІ ПЕРЕХОДЬ У ТЕЛЕГРАМ https://t.me/taro_ixx

💎10 Аркан - "Колесо удачі" Енергія удачі. Важливо довіритися і розслабитися, гроші можуть прийти в найнесподіваніший момент. Легкі на підйом люди, не лідери, добре підходять обов'язки заступника.

Кармічні завдання: Потрібно слухати свою інтуїцію, діяти тут і зараз. Дбайливо ставитися до грошей, мати подушку безпеки. Прибрати лінь, удача супроводжує постійний розвиток. Жорсткий робочий графік, борги/кредити блокують енергію. Навчайтеся подяки, більше подорожуйте.

💎11 – Підходить дуже активна діяльність, і навіть діяльність із великими фізичними навантаженнями. Може бути на природі чи відкритих просторах. Діяльність із виховання дітей, спортивна кар'єра. Жіночі практики з відкриття жіночності. Робота в езотериці зі стихіями. Робота з тілом (масаж, спорт тощо). Підійде бізнес сфера, сфера управління, робота інструктором у різних напрямках

👩🏻‍💻ЗА ОСОБИСТИМ РОЗБІРОМ МАТРИЦІ ПЕРЕХОДЬ У ТЕЛЕГРАМ https://t.me/taro_ixx

💎12 – Діяльність, де є допомога іншим людям, тваринам, природі. Благодійна діяльність, проекти служіння людям, включаючи церковну службу. Робота у науково-дослідних напрямках, винахідництво. Масажі та робота з тілом людини. Виховання дітей. Творчі професії

💎13 – Підходить робота у складних умовах, робота, пов'язана з життям та смертю: МНС, хірурги, акушери, рятувальники, військові, трансформація простору, поїздки та подорожі. Кризові менеджери, психологи та психіатри. Працівники МНС, хірурги, ритуальні послуги. Усі небезпечні напрямки. Перетворення старих речей на нові, антикваріат. хірургія, творча діяльність.

👩🏻‍💻ЗА ОСОБИСТИМ РОЗБІРОМ МАТРИЦІ ПЕРЕХОДЬ У ТЕЛЕГРАМ https://t.me/taro_ixx

💎14 – Будь-яка творча діяльність, наодинці із собою. Ювеліри, годинники, швачки і т.д. Робота, пов'язана з очікуванням та терпінням. Кулінарія, парфумерія, скрізь де є змішування, створення нового. Туризм, природа, травництво. Художник, дизайнер, актор, модельєр.

💎 15 – Діяльність, пов'язана з глобальними процесами впливу на інших людей: політична діяльність, підприємництво, журналістика, акторська майстерність, творчий напрямок, який впливатиме на маси людей тощо. Найкращі психологи, наркологи, радники, аналітики. Не бійтеся великих грошей. Будь-яка діяльність, пов'язана зі спокусою або земними задоволеннями (бар, ресторан, розважальні центри, нічний клуб тощо).

🔴Наступні частини в профілі

Більше про матрицю долі знайдете у телеграм каналі    https://t.me/taro_ixx

ЗА ОСОБИСТИМ РОЗБІРОМ МАТРИЦІ ТАКОЖ ЗВЕРТАЙТЕСЬ У ТЕЛЕГРАМ🤍☝🏻

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Матриця долі | Таро
Матриця долі | Таро@taro_ixx

Підпишись на соц мережі⬇️

4.2KПрочитань
0Автори
3Читачі
На Друкарні з 13 лютого

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається