Публікація містить рекламні матеріали.

HAMSTER KOMBAT! Абсолютно новий майнінг, схожий на Notcoin. Це Hamster Kombat. Видобуємо токени без вкладень.

Для тих, кого життя вчить, що краще робити все те, що пропонує ринок, ніж залишатися осторонь. Тим більше, що вкладень немає, часу витрачаємо небагато, а прибуток може бути цілком пристойним.

Кількість учасників ще досягла 21 мільйона. Приєднуйтесь та отримайте 2000 монет у подарунок як бонус. (Система не пропускає посилання, тому додам їх в коментаріях)

Hamster Kombat - це чергова гра-клікер у телеграм із кумедним дизайном та смішним героєм у вигляді хом'яка. Функціонал трохи відрізняється від звичайних тапалок, але все гранично просто.

Що робити?

Із хом'яком все зрозуміло. Тикаємо на нього, заробляємо очки. Які у майбутньому, можливо конвертують у токени. Тикаємо і сподіваємося на це. Слова розробників: "Скажемо точно: лістингу - бути! І зрозуміло, це ще тільки початок, адже найцікавіше - попереду. За підсумками сезону буде випущено токен, який буде розподілено між гравцями."

З буст все зрозуміло. Із нововведень є біржа. Прокачуючи різні соціалки можна збільшувати майнін монет уже не за кліки а на автоматі.

Вибираєте біржу. Вибір біржі ні на що не впливає, лише змінюється значок у верхньому правому кутку. Це фішка проекту. Варто придбати кожну доступну картку у всіх розділах. І вже потім докуповуватиме те, що приноситиме максимально більше поінтів.

Реферальна програма тут оригінальна, на відміну від подібних клікерів. Тупо не вдасться набрати ботів, які запускають гру через браузер на комп'ютері та в Desktop додатку. Зараховуються лише ті, що запустилися через телефон.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Konstantin Buhrin
Konstantin Buhrin@AHopg_lyJOXkExI

856Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 22 травня

Більше від автора

  • Blum який він є

    BlumCryptoBot — це цікавий приклад використання криптографічних концепцій для заробітку, що привертає увагу до криптографії. Його основна ідея полягає в тому, що бот використовує алгоритм Блюма для генерації криптографічної валюти.

    Теми цього довгочиту:

    Crypto

Вам також сподобається

Коментарі (5)

Важко знайти нових користувачів.

Вам також сподобається