Що таке BounceBit? Або як отримати безкошторвно токен рестейкінгу BTC?

На сайті біржі Binance з’явився research проекту Bouncebit (англійською). Нижче переклад основних тез та мої думки з приводу цієї новини.

BounceBit - це мережа рестейкінгу BTC з інноваційною структурою CeDefi. Завдяки системі CeFi + DeFi BounceBit дає змогу власникам BTC отримувати дохід з декількох джерел.
Токен $BB має кілька застосувань на платформі BounceBit:Ставки: зробіть ставку в $BB, щоб брати активну участь у механізмі ставок із двома токенами PoS.Стимулювання протоколу: токен виплачується як винагорода за ставку валідаторам, що забезпечують безпеку мережі.Газ: $BB - це номінальна вартість газу, необхідна для проведення транзакцій і виконання смарт-контрактів.Управління: використовуйте $BB для участі в управлінні ланцюжком, наприклад, голосуванні щодо оновлень протоколу.Валюта: $BB можна використовувати як валюту на платформі BounceBit. Його можна використовувати в різних додатках та інфраструктурі як засіб обміну або засіб заощадження.

1. Що таке BounceBit?

BounceBit - це ланцюжок ретейкінгу BTC з інноваційною структурою CeDefi, яка перетворює BTC з пасивного активу на динамічну силу всередині екосистеми завдяки активній участі в перевірці мережі та різних видах діяльності, які приносять дохід, включно з CeFi, DeFi і рестейкінгом.

1.1 Місія проєкту

Місія проєкту - демократизувати доступ до високоприбуткових можливостей у класі активів Біткойна, традиційно призначених для провідних фірм з управління активами. BounceBit прагне донести до мас комбіновані переваги прозорості CeFi і DeFi.

1.2 Ціннісна пропозиція

Підхід BounceBit ґрунтується на ідеї, що просування Біткойна має здебільшого передбачати використання активів без зміни блокчейна Біткойна. Надаючи доступ до арбітражу ставок фінансування і створюючи сертифікати в ланцюжку для рестейкінгу і майнінгу, BounceBit ефективно поєднує в собі сильні сторони централізованого фінансування (CeFi) і децентралізованого фінансування (DeFi). Ця інтеграція відкриває можливості для Біткойна, забезпечуючи вищий прибуток і ширше застосування.

1.3 Ключові моменти проєкту

Рестейкінг BTC : BounceBit будує інфраструктуру рестейкінгу BTC, в якій фонд забезпечується через регульовані кастодіальні служби Ceffu, Mainnet Digital і Fireblocks. У той час як активи викликають інтерес завдяки арбітражним стратегіям, керованим досвідченими організаціями з управління активами, користувачам видають прив'язану версію BTC, звану uunceBTC (BBTC), яку можна делегувати операторам вузлів, що повертають ваучер стейкеру, stBTC. Цей ліквідний похідний стейкінг потім можна повторно використовувати для інших клієнтів спільної безпеки (SSC), таких як сайдчейни, мости і оракули.

PoS із двома токенами: PoS із двома токенами - це гібридний механізм консенсусу, у якому кожен валідатор може приймати монети як BBTC, так і BB. Ця система розширює базу зацікавлених сторін і вплітає додатковий рівень стійкості та безпеки в структуру консенсусу мережі.

BounceClub: BounceClub служить внутрішньомережевим простором, що дає змогу користувачам створювати можливості DeFi без коду, використовуючи готові віджети для простої інтеграції, доступні в App Store.

Ліквідне зберігання: BounceBit представляє концепцію Liquid Custody, що дає змогу закладеним активам залишатися ліквідними і надає більш доступні можливості отримання доходу. Коли користувачі розміщують свої активи на BounceBit, вони отримують токен Liquid Custody Token (LCT), який представляє їхні активи, що перебувають під регульованим зберіганням, у співвідношенні 1:1. Ці токени можна підключити до BounceBit і використовувати надалі.

1.4 Наявні продукти

Проектування рішення

Модуль деривативів для ліквідних ставок (LSD)

У цій інфографіці описано власний модуль BounceBit для деривативів для ліквідних ставок (LSD). Власники токенів можуть делегувати свої BBTC і/або BB валідаторам і отримувати LST (stBBTC, stBB) як ваучер. Вузол обирається як активний валідатор на основі ваги голосування, в іншому випадку він є кандидатом. Максимальна кількість валідаторів визначається керівництвом.

2. Продажі токенів та економіка

2.1 Розподіл токенів

8,00% від загальної кількості токенів буде виділено учасникам Бінанс Мегадроп.

Token Distribution BounceBit (BB).

Висновок

BTC стає ще більш привабливим для інвесторів. Враховуючи його обмежену пропозицію, яка дедалі більше “вигрібається“ з ринку ETF фондами, планую й надалі тримати в своєму портфелі BTC.

Обов’язково планую прийняти участь у Бінанс Мегадроп для отримання токенів BounceBit (BB).

Продовжую стежити за проектом і буду інформувати, тобо раджу підписатися.

Якщо ви ще не зареєстровані ні біржі Binance, нижче реферальне посилання, з додатковою винагородою:

Binance

Оригінал дослідження про токен BounceBit (BB) тут.

Соціальні мережі проекту BounceBit (BB):

Twitter

Medium

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
КА
Крипто Аналітик@cryptodia

344Прочитань
1Автори
1Читачі
На Друкарні з 25 квітня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається