Hamster НЕKombat: дропа через два тижні не буде або де заробити доки хом'як годує обіцянками

Істерія набрала обертів, і кількість учасників перевищила 43 000 000 "хом'яків". Це стусан під зад Notcoin? Люди взагалі розуміють, що і для чого вони роблять? Можеш не читати цей пост, якщо ти багатий, розумний і маєш відповідь на запитання, навіщо ти пестиш хом'ячка і скільки на цьому заробиш. Але для тих, хто не втрачає жодної можливості – велкам.

Якщо новини, які просочуються про те, що Hamster це рашистська хрень і що додаток збирає дані і відправляє їх невідомо куди, не змушують вас задуматися, то ось трохи насіння для роздумів.

Лістингу не буде

Просто не буде найближчим часом. No Karl - Not Today. Це вкиди, щоб загнати більше хом'яків у гру. Навіщо? Думаю, що причина є. Щоб "поголити" їх, наприклад? Згадайте, скільки готувався Notcoin до дропу? Скільки було премаркетів, різних івентів? Самі біржі заздалегідь викладали інформацію про лістинг. Хто партнери? Це все схоже на фільм "Криптоафера" 2024 - обов'язково подивіться.

У випадку з хом'яком, Арестович сказав – за два-три тижні. Немає інформації ні щодо вартості, ні взагалі жодної інфи про подальший розвиток. Жодної АМА сесії з розробниками. Хто вони? Натомість зомбовані люди продовжують скидати один одному комбо, щоб отримати по 5000000 монет. Але я не Бог не мені судити.

Я щиро буду радий, якщо люди зможуть на цьому заробити, але я ще більше буду сміятися і говорити "я ж говорив".

Для тих, хто не зомбований та шукає варіант, де заробити, є можливість заробити реальні гроші. Так Так. Поки одні обіцяють, інші дають можливості.

Cashcoin - тапалка на кшталт Notcoin. Вона виділила 500 тисяч доларів на залучення користувачів. Зараз аудиторія гри трохи більше ніж 400 000 осіб. Для перших користувачів відкрито невеликий дроп у тестовому режимі.

Але що для решти? Інсайдерська інформація - Cashcoin готові роздати гроші за два тижні, коли Hamster не впорається з дропом і всі зрозуміють, що Хом'як - фейк тим самим переманити до себе багатоміліонну аудиторію.

Схема проста: вони побачили, що зробив Notcoin. Notcoin по суті роздав гроші і це запустило хвилю хайпа тапалок. Те саме хоче зробити і Cashcoin, але по-тихому, через це немає рекламної кампанії. Плюс дуже складно переплюнути інфошум через Hamster.

Але, коли ваш знайомий скидатиме скрини, що він вивів гроші з тапалки, на яку ви не звернули увагу, вас почне душити жаба. А заробити можна. Ніщо так не мотивує, як чужий успіх, а твій шанс втрачено, правда? Як то кажуть - дорога ложка до обіду.

Що потрібно робити?

@cashcoingame_bot – в бота запускайте гру. Все максимально просто, тапаєте на куб, отримуєте поінти. Але:

  1. Використовуйте автоклікер - пошкодуйте свої пальці.

  2. Енергія куба відновлюється приблизно кожні 45 хвилин.

  3. Чим раніше ви натапаєте 10000 поінтів, тим швидше ви потрапите у вайтліст на роздачу дропа. Затягувати не раджу, зробити це потрібно до 2.06, включно чи ні, я так і не зрозумів. Потім тапайте у тому темпі, який вам комфортний.

  4. Не використовуйте жодних покращень, вони занадто дорогі.

  5. Обміняти можна лише ті поїнти, які ви назбирали і вони у вас на балансі. Якщо вони були витрачені на бусти, це не рахується.

  6. Нині у тестовому режимі курс обміну: 10 000 поінтів = 1 долар. З 16.06 10 000 поінтів дорівнюватимуть 10 доларам.

  7. Кнопка для виведення з'явиться 16.06 – але перевіряти починайте з 13-14 числа.

  8. Обмін поінтів відбувається в додатку, в якому ви клацаєте, звідти і виведення на біржу або електронний гаманець. Загалом усе на скріншотах.

  9. Виведення коштів та майнінг токенів після 16.06 буде платним – ну так, хлопцям потім треба якось відбивати свої вкладені фінанси.

Вирішуйте самі. Моя справа – показати вам можливість. Інформація на скріні нижче. Вивід бабла буде доступний у розділі Earn. З одного облікового запису я вивів, з інших тапаю і чекаю по 10 $ за 10k поінтів. І то, я так тапав, раза 3-4 в день.

Де буде кнопка “бабло”? - у розділі Earn

Ах так, забув сказати, як можна заробити більше:

  1. Купуєте сімки в інтернеті (не фінансова роекомендація), я купував Yezz по 50 грн., знайшов группу у Telegram - не ділитимуся, мені за рекламу не платять. Можете на OLX пошукати.

  2. Робите облікові записи в Telegram скільки вам не шкода - все одно потім знадобляться.

  3. Встановлюєте на комп'ютер програму LDPlayer (я з ним працюю, він не дуже нагнітає комп) або будь-який інший емулятор і нахиляєте систему як Бетмен Джокера.

ВАЖЛИВО! Упевнений, почнуть з'являтися скамери, які пропонуватимуть якийсь виведення коштів через якусь дірку з вигідним курсом, або щоб ви підключили гаманець і вам якийсь мультиплікатор десь дадуть. Або раптом писатиме служба підтримки цієї програми - все подібне - скакам. Будьте обережні та уважні. Усі маніпуляції із заробітку токенів та висновку тільки в офіційному додатку.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Шалений Перець
Шалений Перець@insider_ua

Ділюсь таємницями

777Прочитань
0Автори
6Читачі
На Друкарні з 30 травня

Вам також сподобається

Коментарі (20)

$10 за 10k кліків, якось дуже підозріло. 10k можливо зробити на протязі дня, при умові відновлення куба за 45 хв. Для України це хороший пасивний дохід.

Вам також сподобається