Harvest Moon Bot: Бот про який більшість не знає.

Давно користуюсь цим ботом, але раніше він був сирим, тому не хотів розказувати про те що на мою думку не має ніякої перспективи, наприклад, про Хомʼяка я і досі так думаю, бо якщо казати про реальні гроші то дропу вистачить хіба що на чіпси із крабом Лейс.

Зараз цей бот гарно оновили я і вам маю що розказати.

Harvest Moon - вже звична для нас гра, створена розробниками криптовалютного гаманця Meteor Wallet. Проєкт реалізований на популярному протоколі Near, який дозволив багатьом заробити в застосунку Mine Hot.

HarvestMoon

Нещодавно в грі відбулося масштабне оновлення, якого всі так довго чекали: повністю переробили інтерфейс (на мою думку, стало краще), ігрове меню перенесли вгору: "Tinkers" "Upgrades" "Missions", а також додали функції прокачування та багато іншого, про це розповім далі.

Чому варто звернути увагу на HarvestMoon і які у проєкту перспективи:

У проєкту величезна аудиторія, яка з кожним днем зростає. Більшість нетерпляче чекали його виходу понад місяць, і ось нарешті дочекалися. Щойно завершився бета-тест, тому варто приєднуватися на ранній стадії, якщо ви не брали участі в бета-тестуванні. Майнінг у Harvest Moon дуже простий - достатньо заходити кілька разів на день і просто збирати зароблені токени. Це аналогічний проєкт, як Mine HOT від NEAR Wallet з потенційно гарним дропом. Не варто пропускати цей проєкт, подивіться на результати Mine HOT від NEAR Wallet - люди, які вчасно приєдналися, добре заробили та отримали NFT, які будуть і тут.

Як майнити і грати:

Все просто - на старті заходьте в бот Harvest Moon раз на 2 години і збирайте здобуток, можна прокачати сховище за ігровий токен $MOON і заходити рідше. Я, наприклад, зараз заходжу раз на 6 годин.

Обов'язково збережіть seed-фразу та export-key, інакше ви можете втратити доступ до облікового запису. Починайте майнінг, чекайте, поки заповниться сховище, а потім натискайте кнопку Harvest і збирайте монети. За збір здобутку знімається Gas, на старті вам дадуть 10 безкоштовних Gas, щоб ви могли збирати здобуток, надалі будуть щодня давати по 1 безкоштовному газу, а якщо хочете збирати частіше, доведеться поповнити баланс NEAR, все працює як у Mine HOT. Seed-фразу і export-key можна знайти в меню Security and Recovery.

Після натискання кнопки HARVEST з'являється анімація тинкера, який киркою б'є по місяцю і видобуває токени $MOON.

Після завершення Harvesting, може випасти контракт на найм тінкера. Щоб його найняти, перейдіть у вкладку Tinkers, далі натисніть кнопку Recruit, відкриється вікно з контрактами, натискаємо також Recruit і чекаємо, який тінкер нам випаде, як це показано на анімації нижче.

Найняті тінкери збільшують швидкість видобутку токенів. Усього в грі Harvest Moon є 5 видів тінкерів:

- Intern = додає 0.001 до швидкості майнінгу.

- Researcher = додає 0.002 до швидкості майнінгу.

- Scientist = додає 0.004 до швидкості майнінгу.

- Genius = додає 0.012 до швидкості майнінгу.

- Brain = додає 0.05 до швидкості майнінгу.

Чим крутіший тінкер, тим менше шансів, що він випаде.

Якщо коротко, то процес майнінгу в Harvest Moon такий: заходимо, збираємо нагороду, якщо випадає контракт, то наймаємо тінкерів.

Прокачування в HarvestMoon

У грі є 2 види прокачування:

- Container - сховище, прокачуючи яке, ви зможете рідше заходити в застосунок і збирати більше зароблених монет.

- Lab Capacity - ця опція дозволяє розширювати штат тинкерів, чим більше тинкерів наймаєте, тим вища швидкість видобутку.

Останні новини Harvest Moon

Після тривалої паузи, розробники потішили нас Лунними новинами. Увесь цей час команда наполегливо працювала над оновленнями, і ось що нас чекає вже зовсім скоро:

-Повне оновлення ігрової механіки, щоб стимулювати більш екологічну ігрову середу.

Запуск сервісу нативного введення фіату в гаманець Meteor.

Розробка нового формату системи рівнів, який значно покращить видачу контрактів.

Повна інтеграція Harvest Moon у гаманець, забезпечуючи зручний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс для учасників. Екосистема стане єдиним цілим.

Підвищення безпеки та швидшої підтримки користувачів завдяки інтегрованому в систему штучному інтелекту.

Ці оновлення будуть запущені в бета-версії вже на наступному тижні, а після отримання відгуків і тестування стабільності буде випущена офіційна повна версія.

Нас зустрічає повністю оновлений інтерфейс з дуже приємним дизайном, на мою думку, він набагато кращий за той, який був на старті застосунку.

Друге і, мабуть, найважливіше оновлення – це доступ до Upgrades, де ми розширюємо сховище та штат тинкерів.

Третє - додали розділ з місіями, але, як я розумію, потрібен Tier 3, щоб місії стали доступні.

Щоб оновити Tier, потрібно виконати деякі умови, які зазначені внизу у Conditions to Unlock.

Оновили Leaderboard, рейтинг тут залежить від вашої швидкості видобутку MOON/HR RATE.

Оновили розділ з NFT.

Також оновили інтерфейс гаманця та кожну його функцію.

Як завжди, про дроп конкретики немає, тому раджу просто мати монету при собі. На сьогодні це все.

Якщо цікаво переходь у мій телеграм - https://t.me/+_UNV8QUkw345YmVi

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Євгеній
Євгеній@eugene.eth

Завжди у пошуку🤓

13.9KПрочитань
1Автори
3Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

  • Сучасні способи заробітку на фрілансі: тренди 2024 року

    Фріланс стає все більш привабливим варіантом зайнятості, пропонуючи професіоналам гнучкість та свободу вибору. У 2024 році існує безліч способів заробітку на фрілансі, що відповідають поточним ринковим тенденціям.

    Теми цього довгочиту:

    Онлайн Заробіток
  • Як досягти останнього рівня у Lord Hamster Kombat.

    Чи помітили ви що в Hamster Kombat ввели новий рівень - Lord. Чи багато ми отримаємо за те що досягнемо цього рівня - на мою думку ні, пару поінтів, але якщо саме максимізувати прибуток я розкажу.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • Бот Catizen інтегрував Notcoin: як заробити в грі

    У сфері криптовалют відбуваються значні зміни завдяки Notcoin. Тепер Notcoin підтримує інші боти та виводить їх на новий рівень. Сьогодні я детально розповім, як заробити в Catizen за допомогою Notcoin.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (2)

день пограв і все було нормально, а тепер при спробі будь-якої операції пише “недостатній баланс”. навіть того, що нафармилось не можна зібрати🤷

Вам також сподобається