Оновлення Tappy Town вже доступно в TapSwap.

Як грати в Tappy Town

У грі потрібно покращувати різні будівлі, щоб збільшити швидкість майнінгу кубів, які у свою чергу використовуються для покращення інших будівель. Перша будівля покращується лише за переглянуті відео. Деякі рівні покращуються за монети taps

Посилання на TAPSWAP

Крім цього було додано внутрішньоігрову валюту - геми, за які ви можете прискорити час будівництва або купити ще працівників, щоб одночасно будувати ще більше будівель. Геми також можна отримати безкоштовно за вдосконалення будівель.

Дизайн не дуже зручний, тому що всі будівлі розташовані у випадковому порядку і щоб зрозуміти, що вам потрібно далі покращувати, доводиться торкатися кожної будівлі та дивитися необхідні умови. Також згодом розмір міста обіцяють збільшити.

Вкладка Swap поки що недоступна, швидше за все, там ми матимемо можливість обмінювати намайнені куби в остаточні токени $TAPS

За що отримаємо дроп в TapSwap

31 липня на каналі TapSwap вийшло відео, де розповідають про умови отримання дропу, а саме:

1. Кількість монет2. Кількість заходів у гру3. Активність у соціальних мережах (хз, як вони це дізнаються)4. Виконання завдань (коди тощо)5. Прогрес у Tappy Town (його поки що немає в грі, тільки анонсували)6. Донат на множення X2 (не доступно)

Дроп в серпні не чекаю, швидше за все, дай боже, наприкінці вересня-жовтні. Поки ми прокачаємо Tappy Town якраз 2-3 місяці пройде.

Слідкуйте за новинами по грі та іншими тапалками в моєму телеграм каналі.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Poznanskiy
Poznanskiy@poznanskiynot

Все про заробіток без вкладень

144.4KПрочитань
0Автори
56Читачі
На Друкарні з 27 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається