Про проект

HOT — це передовий проект, що поєднує гейміфікацію та майнінг токенів у Telegram, розроблений на базі NEAR Wallet. Завдяки своїм амбітним планам та стрімкому розвитку, HOT обіцяє стати важливою частиною криптовалютного світу. 

Проєкт доволі популярний. Вже були розподіли кейсів з USDT, Near та іншими криптовалютами за HOT, а також розподіли токенів USMeme за майнені HOT (багато хто заробив значну суму, оскільки цей мем-токен стабільний і торгується), а також був розподіл токенів DD. Я думаю, що буде багато інших розподілів і лістинг токену в майбутньому.

Команда Проекту

Команда, що розпочала свою роботу з NEAR у 2022 році, презентувала некастодіальний гаманець HERE Wallet. У 2024 році вони вийшли на новий рівень, запустивши гейміфікований Telegram-гаманець NEAR Wallet з функцією «майнінгу» токенів HOT.

Запуск HOT у Telegram був натхненний успіхом Notcoin, хоча ці проекти мають різні механіки та архітектуру взаємодії з користувачами.

15 травня 2024 року розробники дали велике інтерв'ю, в якому сказали, що лістинг буде відкладений, оскільки не все ще готово.Але плануються інші роздачі за намайнені токени  HOT. Тому у вас ще є достатньо часу, щоб намайнити  токенів.

Розвиток Екосистеми

NEAR Wallet швидко став лідером серед додатків у екосистемі NEAR, перевершивши навіть Sweatcoin. Основні досягнення включають:

· Створення понад 8 мільйонів адрес у NEAR Wallet.

· 900 000 гаманців з балансом більше одного долара.

· 700 000 щоденних користувачів.

· Більше ніж  20 000 запущених сіл, де 70% аудиторії залучено через реферальну програму.

З ростом популярності, HOT перетворився у повноцінну екосистему. Зокрема, у додатку з'явилися сервіси HOT Pad та HOT Mint, які сприяли запуску кількох партнерських ініціатив, таких як NFT-колекція DoubleDog.

Фінансування

Проект отримав багато фінансування від партнерів, проте їхні імена та та суми нажаль засекречені. Додатково проект получив фінансування від Near Protocol.

Майнінг та Лістинг Hot

Токен HOT є головною монетою Here Wallet. Зараз його використовують для пула мемних монет в боті та NFT.  У майбутньому ,буде розширення можливостей використання токена вже був анонс стейкінгу та добавлення нових продуктів.

Поки він не торгується на відкритому ринку, але думаю обов’язково буде лістинг від такої команди.

Механіка Майнінгу

1. Почніть збирати токени кожні 2 години.

2. Покращуйте швидкість та час майнінгу за допомогою зібраних токенів HOT.

3. Поступово зменшуйте частоту відвідувань бота та збільшуйте швидкість здобуття монет.

Плани Розробників

Розробники усвідомлюють, що нескінченний майнінг може мати негативні наслідки для екосистеми, як і його різка зупинка. Тому розробники підготовляють оптимальний час для лістингу.

HOT має великий потенціал стати ключовим гравцем у криптовалютному світі. Зараз — найкращий час, щоб приєднатися до проекту та скористатися його перевагами.

Мій телеграм канал

Якщо Вас зацікавив проет переходьте в мій телеграм канал в якому я роблю огляди на популярні проекти. Там ви легко знайдете посилання на всі проекти.

перспективний майнер в телеграмі.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Парадний мозок
Парадний мозок@4bKWymBkYc9stvU

415Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 2 червня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається