Канал у телеграм з фільмами 💸 Дядько Франклін

Проста ідея. Наш головний дует: TikTok + Telegram. З TikTok ми притягуємо органічний трафік, в Telegram монетизуємо його. Основний прибуток - це реклама. В майбутньому канал можна продати або перетворити під інший проект.

Кроки в деталях: Створюємо аккаунт у TikTok з тематикою фільмів та серіалів.

Ось приклад одного такого аккаунта: посилання

Приклади інших аккаунтів можна знайти в пошуковику TikTok. Достатньо написати "фільм", "серіал" та аналізувати конкурентів.

Далі нам потрібно визначити приблизну концепцію аккаунта. Вибрати жанр фільмів, або навпаки, складати підбірки та перекидати аудиторію в Telegram.

Для цього ми шукаємо трейлери або найцікавіші кадри з фільму, щоб зацікавити людину переглянути цей фільм, і залишаємо у описі ролика заклик дізнатися назву фільму в телеграм-каналі. Коментарі бажано залишити закритими, щоб інші глядачі не розгадали назву. Телеграм-канал також можна зробити закритим, щоб до нього обов'язково підписались. Ось така проста ланцюгова стратегія.

Після досягнення 1000 підписників на TikTok-акаунті, вам буде доступна можливість розміщувати посилання на Telegram. В Telegram ви публікуєте фільми (можна завантажувати або залишати посилання). Створюйте якомога більше роликів, щоб більше з них потрапляло в рекомендації.

Чуваки, давайте головою подумаємо. За результатами аналізу інших каналів, подивіться, що можна покращити в вашому вмісті та в воронці. Не кидайте TikTok-акаунт, якщо перше відео не сподобалося. Взялися - доведіть до першого результату і зробіть висновки для себе. Інакше, використовуючи різні підходи на початкових етапах, ви можете подумати, що нічого не працює, і повернетесь до стандартної роботи…

Об'єктивно - буде важко досягти $10,000 на цій темі. Потрібно бути лідером на ринку, щоб заробляти такі суми. Але якщо інвестувати зароблені гроші знову - це вже інша розмова.

ТЕЛЕГРАМ

На зв’язку 🤝 Дядько Франклін

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Дядько Франклін
Дядько Франклін@franklin_corp

Money making в телеграмі

1.6KПрочитань
0Автори
9Читачі
На Друкарні з 28 березня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається