Хамстер Комбат - Коли лістинг і як швидко заробити?


По-перше!

Протягом тижня проект у топі дискусій і займає 1 місце у списку найбільших каналів телеграм з точки зору кількості учасників!

По-друге!
Перспективи Hamster Kombat важко буде сказати, але якщо подивитися на останні успіхи Notcoin, який дав вивести монети та заробити всім її користувачам, можемо припустити, що гра також може дати прикурити!


У будь якому випадку, фінанси не потрібні, якщо не вистрелить - це нормально, і якщо токен від Hamster Kombat буде коштувати реальних грошей як Notcoin, це буде дуже круто, і ми зможемо заробляти без інвестицій. Криптовалюта зараз - це тенденція, не пропустіть можливість брати участь у таких проектах.

Коли ж дроп та лістинг?

З того, що показано на дорожній карті, який показаний у розділі червня місяця, що монета Хамстер буде називатися $HMSTR, тоді ж я вважаю буде і дроп, а от на рахунок лістингу конкретної дати немає поки що, тому я рекомендую вам підписатися на їх офіційні канали та на мій телеграм-канал там я даю гайди та як отримати дроп і ще багато корисної інфи. Всім профіту друзі!))

Якщо ти хочеш бути в курсі останніх подій у світі крипти, тоді приєднуйся до моєї спільноти в телеграм)




Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Крипто Босс
Крипто Босс@CryptoBoss

20.8KПрочитань
0Автори
8Читачі
На Друкарні з 27 травня

Вам також сподобається

Коментарі (3)

Цілий канал з призами та тижневими розіграшами крипти💵. Також інфа про перспективні проекти на блокчейні TON. Переходьте https://t.me/tonhorizon

Вам також сподобається