Топ-3 стратегії партнерського маркетингу, щоб заробляти багато - $4000/місяць

Щоб отримувати по-справжньому пасивний дохід, вам доведеться просувати чужі продукти... Таким чином, ви просто зосереджуєтесь на заробітку, а не на підтримці клієнтів, створенні продуктів тощо.

Партнерський маркетинг дозволяє вам робити саме це... але проблема в тому, що більшість людей не знають, як просувати свої партнерські продукти та здійснювати продажі в довгостроковій перспективі.

Ось чому в цій статті я покажу вам 3 способи, які ви можете використовувати для просування партнерських продуктів і заробляти на цьому хороші гроші.

1. Quora

Цей метод часто не беруть до уваги, але він може бути хорошим джерелом доходу, якщо ви знаєте, що робите.

Люди заходять на Quora, щоб отримати відповіді на свої запитання, тому ви можете писати цінні відповіді, які допоможуть людям, і включати в них свої партнерські посилання.

2. Тематичні сторінки в Instagram

Це ще один досить маловідомий спосіб просування продуктів, але дуже ефективний.

У цьому випадку вам потрібно зосередитися на створенні тематичної сторінки в певній ніші. Потім розкручуйте сторінку за допомогою роликів.

Після цього просто час від часу просувайте свої партнерські продукти в своїх роликах. Це дозволить вам здійснювати стабільні продажі, а також мати потенціал для великого заробітку, якщо ролик отримає багато переглядів.

3. SEO на YouTube

Люди часто говорять про те, що Google є дуже конкурентоспроможним, коли справа доходить до ранжування статей...

Замість цього просто використовуйте YouTube, це друга за величиною пошукова система, і за допомогою неї ви можете отримати багато релевантних переглядів вашого контенту.

Наприклад, створіть "найкращі" відео про відповідні товари на Amazon і почніть заробляти, як тільки отримаєте перегляди.

Пошук на YouTube не такий конкурентний, як у Google. Ви можете ранжувати і знаходити хороші ключові слова за допомогою безкоштовного інструменту під назвою VidIq.

Додаткова стратегія - Pinterest

Це ще один спосіб просування партнерських продуктів, про який мало хто знає.

Створіть тематичну сторінку в Pinterest, присвячену певній ніші. Потім ви можете ранжувати піни на Pinterest за відповідними ключовими словами і розміщувати своє партнерське посилання безпосередньо в пінах або створювати пости в блозі і розміщувати їх в пінах.

У Pinterest багато користувачів, а отже, є можливість добре заробити на партнерському маркетингу.

Висновок

Існує багато чудових методів, які ви можете використовувати для просування партнерських продуктів.

Обов'язково почніть з одного з них і вдосконалюйте його до тих пір, поки не отримаєте стабільні продажі. Після цього ви також можете спробувати інші методи. Використовуйте ці методи, щоб побудувати прибутковий побічний бізнес.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Заробіток. Крипта
Бізнес. Заробіток. Крипта@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

451.9KПрочитань
11Автори
386Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається