Catizen TON і MANTLE - огляд гри в Telegram оновлення та коли лістинг ?

Catizen – це одна з найпопулярніших ігор на блокчейні TON та Mantle. Проект за принципом Play to Airdrop (грай, щоб отримати аірдроп), що поєднує в собі Metaverse, Game Fi та Ai.

Почнемо з того, чому варто прокачувати саме котиків? Промальовування та анімація персонажів на гідному рівні, звучить спокійна музика, що супроводжується подяками різними мовами. Але це не так важливо. Основними аспектами є те, що в цей проект інвестували Web3 Ventures, Mask Network, Y2Z, SecondLive, EMURGO Ventures, Moon Capital, Initiate Capita, а у партнерах знаходиться компанія Xiaomi. Це точно щось означає.

Нещодавно Catizen TON паралельно запустили ще один проект на блокчайні Mantle. Беремо участь у двух проектах. Насипати токени повинні добре.

У чому суть гри Catizen?

У грі ви є власником будинку, в якому вам належить займатися розведенням котів. Перехожі зайшовши до вашої оселі, можуть погладити і пообійматися з котами, а за це ви отримуєте внутрішньоігрові монети $vKitty. Монети $vKitty можна витратити на купівлю нових котиків для схрещування.

Сам ігровий процес є максимально простим. Схрещуємо котів однакового рівня та отримувати котика вищого рівня. Чим вищий рівень котів, тим більша швидкість майнінгу монет $vKitty.

Котиків можна отримати двома способами: купувати за монети $ vKitty, а можна чекати, поки вони "прилетять" нам у перенесеннях - звідти випадають безкоштовні котики, яких ми також схрещуємо для отримання котів вищого рівня.

Безкоштовних котів можна отримати, коли на розділі Feed спалахує червона точка - заходимо туди і клацаємо на синю кнопку Free

Мета гри – отримати максимально високий рівень вашого котика. Оскільки за словами розробників: розмір дропа залежатиме від активності та зароблених у грі монет.

Тому качаємо котиків по максимуму, витрачаючи монети в грі на поліпшення - адже все це йде в пул вашої цінності. Чим більше ви прокачаєтесь - тим більше дроп ви отримаєте! На винагороди виділено 35%.

Припускаю, що під прокачуванням розуміється насамперед рівень найціннішої вашої кішки, тому треба намагатися добре стартувати і не накопичувати початкові монети, а вкладати їх у розвиток своїх котиків.

Roadmap Catizen та токеноміка

1. До кінця 1-го кварталу 2024 року запуск казуального ігрового центру на тему котиків та впровадження моделі P2E "Play-to-Earn" "грай щоб заробляти" у вигляді гри для залучення нових користувачів.

2. У другому кварталі розміщення токена на основних криптовалютних біржах, а також проведення AirDrop монети для винагороди користувачів.

3. У 3-му кварталі заплановано запуск GameFi платформи з можливістю стейкінгу токенів для отримання нових ігрових NFT та дропів токенів. Ввести розподіл прибутків від запуску нових ігор.

4. У 4-му кварталі запуск та розробка AI-кішок з використанням AR-технології для взаємодії з реальним світом. Завдання – залучати нових користувачів до екосистеми за допомогою інноваційних рішень для спілкування. Це точно переверне ігрову промисловість на цьому ринку!

В наявності 1 мільярд монет.

35% піде на Eco System та AirDrop.

20% - Treasury.

По 3% на Advisor та Liquidity.

8% - Seed.

12% – Strategic.

19% – Team.

Це фантастичні цифри! Виділено 35% на екосистему та дропи користувачам. Не кожен може похвалитися такими цифрами! Виходячи з цих даних, пропускати такий проект просто не можна. Вкладеня можна не робити, а за підсумком можна непогано заробити.

Оновлення в грі, додали рулетку

1. При заході в гру користувачеві дається два варіанти продовження події на 10 $ та 20 $ доларів. Що саме випаде Вам – рандом.

2. Далі йдуть прокручування. Досить просто натискати спіни, до певного моменту - поки монети не перетворяться на кристали.

3. Збивши кристали до 0.1 - 0.3 у вас почнуть закриватися перші слоти в рулетці на барабані (тим самим збільшуючи шанс на перемогу)

Якщо у вас спочатку 10$ - в кінці гри ви отримуєте 3000 рибних монет та 240 монет wZEN Якщо у вас спочатку 20 $ - в кінці гри ви отримуєте 6000 рибних монет та 480 монет. Нотатки:

Дозволяється кликати в гру для отримання додаткового спіна (прокручування) як нових гравців. Так і тих хто вже грають у катізен.

1 аккаунт - може дати 3 допомоги різним друзям та прокрутити рулетку за 24 години таймінгу.

У самому низу є таймер - як він завершиться рулетка оновлюється і всі дані будуть втрачені.

Після перемоги рулетка оновлюється і починається новий відлік

Увага

При клеймі – якщо у вас залишилися додаткові спіни і ви їх не витратили – вони згорять. Рекомендуємо їх не накопичувати, а відразу витрачати на прокручування.

Посилання на гру в моєму телеграм каналі.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Poznanskiy
Poznanskiy@poznanskiynot

Все про заробіток без вкладень

81.1KПрочитань
0Автори
38Читачі
На Друкарні з 27 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається