Хочете розпочати бізнес з нульовим капіталом? ПРОЧИТАЙТЕ ЦЕ...

Немає грошей, немає проблем ...

Тому мене постійно запитують: «Який бізнес я можу розпочати? Який бізнес я можу почати, якщо у мене немає грошей? Який бізнес я можу розпочати?» Ось, будь ласка: продавати цифрові продукти та електронні книги. Це абсолютно безкоштовно, і іноді я просто не можу повірити, що так багато людей цим не займаються або що ті, хто знає про це, відмовляються щось робити.

Подумайте про це: Ви можете створити щось безкоштовно, чи не так? Поширювати це безкоштовно. Це просто геніально, і це те, що може статися лише у 2024 році. Тільки ми, люди, будемо настільки дурними і нерозумними, що не скористаємося цим, але все одно скажемо: «Я не бачу можливості. Я не знаю, що продавати». Ось так!

А тепер уявіть собі: існує безліч способів заробляти гроші в Інтернеті - електронна комерція, брендинг, фріланс, дропшиппінг, партнерський маркетинг, фліпінг на eBay, арбітраж Amazon, створення підписників у соціальних мережах, а потім продаж реклами, створення блогу, а потім продаж реклами і багато іншого.

Всі ці бізнеси працюють. Я, власне, сам займаюся деякими з них. Однак, якщо ви запитаєте мене, партнерський маркетинг - це легко, але продаж електронних книг, безумовно, найпростіший з усіх, і це, насправді, найприбутковіша модель. Дозвольте мені пояснити чому.

По-перше, вам не потрібні жодні запаси. Вам не потрібно зберігати коробки у себе вдома або орендувати склади для зберігання вашої продукції. Вам також не потрібне місце для зберігання. Вам навіть не потрібно ходити на пошту і відправляти щось, тому що все автоматизовано.

Вам не потрібна підтримка клієнтів. Створювати електронні книги дуже просто. У вас майже ніколи не закінчуються запаси. Ви можете створювати скільки завгодно електронних книг, і вони мають надзвичайно високу рентабельність, тому що ви не купуєте продукт, а потім перепродаєте його.

Створивши продукт, ви можете продати його мільйон разів, і вам ніколи не доведеться створювати його знову. Це трохи схоже на артиста, який записує альбом, подібний до «Thriller» Майкла Джексона, наприклад. Цей альбом досі продається і продається, і нащадок Майкла Джексона все ще заробляє на ньому гроші.

Навіть Дрейк чи Бейонсе, кого б ви не обрали, записують альбом один раз і отримують за нього гроші знову і знову до кінця часів - якщо, звісно, велика компанія не викупить їхні права на видання, але це вже зовсім інша тема.

Як створити електронну книгу?

Отже, давайте трохи поговоримо про те, як насправді створити книгу. Я розповів про всі переваги, але давайте трохи заглибимося в те, як насправді створити електронну книгу. Тому що більшість з вас думає: «Так, але як мені створити електронну книгу? Це звучить складно», чи не так? Насправді це дуже просто.

Перш за все, ви просто пишете те, що знаєте. Кожен знає і розбирається в якомусь предметі або темі - будь-якій темі, чи не так? Виберіть тему і просто напишіть про неї. Потім ви просто буквально конвертуєте це в PDF. Ви можете писати в Google Docs. Як тільки ви закінчите писати про це, експортуйте його в PDF. Потім завантажуєте його на Etsy або Gumroad і продаєте.

Ось і все. Це все, що ви робите. Це не складно. Це дуже просто. Ви просто робите ці чотири кроки, так? Це, по суті, те, як ви будуєте бізнес з продажу електронних книг, або дехто може назвати це бізнесом з продажу цифрових продуктів. Чесно кажучи, це не може бути простіше, ніж це.

Тому, якщо ви шукаєте бізнес-модель, яка довела свою ефективність протягом останніх 20 років, вам потрібно почати продавати електронні книги прямо зараз, тому що це саме та модель, яка вам потрібна.

Переваги

Тепер давайте детально розглянемо деякі з переваг.

95% маржа прибутку

- Ви не знайдете такої маржі в жодному іншому бізнесі, окрім цифрової продукції та електронних книг.

- Наприклад, якщо хтось купує вашу електронну книгу за $10, якщо ви не використовуєте афіліати, на вашому банківському рахунку залишиться близько $9,50.

- Ці 50 центів - це лише невелика комісія за транзакцію від Gumroad, Etsy чи іншого майданчика, де ви продаєте свою електронну книгу.

- Решта - це прибуток - 95% рентабельності. Це просто мрія!

Свобода вибору місця розташування

- Ви можете бути в будь-якій точці світу і все одно продавати електронні книги онлайн.

- Ця бізнес-модель має абсолютно 100% свободу вибору місця розташування, що не характерно для багатьох інших бізнес-моделей.

- Вам не потрібно нічого доставляти, і з вашого боку потрібно дуже мало обслуговування клієнтів.

Автоматизований процес

- Коли хтось купує у вас електронну книгу, вона автоматично надсилається йому на обрану вами платформу (наприклад, Gumroad, Etsy, Amazon).

- Вам не потрібно доставляти її самостійно, займатися інвентаризацією або керувати доставкою.

- Це заощадить вам купу часу та грошей.

Миттєве задоволення

- Покупець отримує свою електронну книгу миттєво після покупки.

- Він може одразу ж почати насолоджуватися електронною книгою.

- Люди люблять миттєве задоволення, і ви даєте їм це на ринку.

Нескінченний запас

- Напишіть і випустіть книгу один раз, і ви зможете продати її за $5, $5,000 або $5 мільйонів разів.

- Вам ніколи не доведеться переписувати книгу знову.

- Після написання книги з вас не вимагається ніяких додаткових витрат чи зобов'язань.

Мені подобається думати про афілійованих осіб як про солдатів, які працюють на вас, так? Але вони також отримують вигоду. Партнер - це той, хто має аудиторію, як і я. Наприклад, я можу стати афіліатом чиєїсь книги, щоб поговорити з вами про побічну діяльність і просувати та рекламувати електронну книгу, яка мені подобається.

За кожну таку людину, як ви, яка піде і придбає книгу, тому що вона така чудова, і ви вирішите її купити, я отримаю 50% комісійних. Отже, людина, яка написала книгу, отримує 50% комісійних, і я отримаю 50% комісійних.

Отже, якщо ми поставимо вас на місце, ви напишете книгу і наймете партнерів - або навіть не наймете, а просто попросите людей стати партнерами вашої книги, і вони просуватимуть її серед своєї аудиторії.

Ви отримаєте 50%, вони отримають 50%, і вгадайте що? Ви не виконали жодної роботи. Все, що ви зробили - це написали книгу, попросили когось стати партнером книги, і ви отримуєте гроші, нічого не роблячи. Знову ж таки, це божевілля.

А тепер уявіть, що у вас є 20, 30, 40 і 50 афіліатів, які приносять вам 50 доларів на день, так? І ви нічого не робите. Ви знаходитесь у своєму місці, у своїй квартирі, у своєму будинку, десь на пляжі, і всі ці партнери активно просувають вашу електронну книгу, тому що це в їхніх інтересах.

Вони отримають 50% комісійних. Скажіть мені, де ще ви можете отримати 50% комісійних з кожного продажу? Жодна робота не дасть вам 50% комісійних від продажу. Жодна робота, що базується на комісійних, не дасть вам цього. Тільки інтернет і партнерський маркетинг дадуть вам ці види здорових комісійних. Тому люди активно хочуть просувати, щоб отримати відсоток від цієї комісії.

Витрати на налаштування

І останнє, але не менш важливе: немає ніяких витрат на налаштування. Вам нічого не коштує написати електронну книгу; вам нічого не коштує завантажити її на Gumroad або Etsy; вам нічого не коштує відправити її клієнту, тому що це робиться автоматично. Це нічого не коштує. Кожна річ безкоштовна.

І це все. Ось чому я продаю електронні книги, і ось чому я дуже, дуже раджу вам або зрозуміти, або навчитися, або впровадити продаж електронних книг у вашу онлайн-стратегію прямо зараз. Якщо ви хочете розпочати бізнес і шукаєте правильну бізнес-модель, це саме те, що вам потрібно.

Якщо ви вже розбираєтеся в електронних книгах, але не знаєте, чи варто вам це робити, це саме те, що вам потрібно. Це ваш знак. Можливо, у вас вже є кілька електронних книг, і вони приносять вам трохи грошей - це ваш знак, щоб підняти їх на новий рівень.

Підніміться на новий рівень, видавайте більше книг, наймайте авторів, покращуйте обкладинки і дійсно виходьте на новий рівень. Це система, яка може зробити вас вільними. Вона зробила це для мене, і вона може зробити це для вас.

Сподіваюся, ця стаття була для вас корисною.

Відкрийте для себе більше способів заробляти гроші в Інтернеті!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

747.9KПрочитань
11Автори
564Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається