Лучшие дорожные чемоданы 2023 года

Дорожні валізи в класичному розумінні питання уособлюють вироби, які розраховані на транспортування за допомогою коліщатків. Головною відмінністю цих товарів від сумок є ще й наявність ручки для комфортного перенесення, що знаходиться або збоку або зверху. Водночас існує багато різновидів таких товарів. У нашому рейтингу найкращих валіз 2024 року представлені рішення з різних матеріалів, для різних завдань.

Слідкуйте за знижками та акціями у нашому Telegram

Топ-5 кращих дорожніх валіз 2024 року

Жодних груп у контексті обсягу ми вирішили не створювати. Натомість оцінили популярні запити користувачів та створили умовну класифікацію за типом матеріалів, форм-фактором та кількістю коліс. В описі кожного угруповання вказані переваги того чи іншого виду виробу.

Sumdex SWR-72

Лучшие дорожные чемоданы

Відкриває Топ валіз лінійка Sumdex SWR-72, зовнішній вигляд якої відповідає останнім трендам і віянням моди. Досвідчений виробник до цього питання підходить дуже відповідально. Слід зазначити наявність легких, але міцних матеріалів. Реалізовано міцний корпус, виготовлений із полікарбонату. Внутрішні відсіки фіксуються за рахунок ременів та сіток. На вибір доступно кілька версій, які відрізняються варіантом оформлення, але всі вони мають чотири міцні коліщатка. Велика валіза колекції La Finch приваблює продуманою ергономікою, тому користується популярністю серед молодих мандрівників. Разом з тим, виріб має не найміцнішу основу.

Дивитись ціни в різних магазинах

Плюси:

  • стильний дизайн;

  • якість коліс;

  • внутрішні ремені та сітки;

  • кілька варіантів оформлення.

Мінуси:

  • вага близько 4,5 кілограмів;

  • не дуже жорстка рама.

Travelite Motion S

Лучшие дорожные чемоданы

Ще одна дорога і якісна валіза на 4 колесах з ручною поклажею та окремим відсіком для ноутбука. Виробнику вдалося реалізувати багато вільного простору (об’єм 43 літри) при максимальній вазі близько 2,5 кілограмів. При цій лінійці Travelite Motion S створено переважно з пластику, що говорить про захист від деформації та надійності. Перше відділення на блискавці підходить для гаджетів. Друге (більше) дозволяє розміщувати велику кількість речей. Цей відсік отримав ремені для фіксації. Слід зазначити, що блискавка доповнена гумовою прокладкою, що гарантує додатковий комфорт, вбудований замок TSA. Німецький виробник пропонує 2 роки гарантії на цю серію високоякісних валіз.

Дивитись ціни в різних магазинах

Плюси:

  • кодовий замок;

  • 2 роки гарантії;

  • два відсіки;

  • зберігання ноутбука;

  • ABS-пластик.

Мінуси:

  • не низька вартість.

Thule Subterra Carry On 36L

Лучшие дорожные чемоданы

Найкраща валіза для ручної поклажі 2024 року – це преміальна серія Thule Subterra Carry On 36L, що має притискну панель для ущільнення речей. Це зовсім інший рівень у плані комфорту. При цьому досвідчений виробник подбав про можливість роздільного зберігання вмісту, є міцні колеса та ремінець для фіксації ще однієї сумки. Матеріали не бояться вологи. Незважаючи на скромні розміри, це рішення має об’єм 36 літрів, чого цілком вистачає для більшості мандрівників. Власне, у будь-якому випадку можна зафіксувати ще одну сумочку. Без вмісту ця валіза важить близько 3 кілограмів. Конструкція їздить двома колесами, але з збільшеним діаметром. Щільність тканин складає 800 днів, реалізована надійна бічна ручка.

Дивитись ціни в різних магазинах

Плюси:

  • притискна панель;

  • оптимальна місткість;

  • фіксація ще однієї сумки;

  • бокова ручка;

  • вологозахищені матеріали.

Мінуси:

  • висока ціна.

Swissbrand Berlin S

Лучшие дорожные чемоданы

Ще одна валіза з полікарбонату, що приваблює тривалим терміном служби, але й високою вартістю. Серія Swissbrand Berlin S радує гарною якістю здвоєних коліс, виробництвом яких займається японський виробник Hinomoto. Тут справді виправданий цінник, тому що багато деталей виготовлено лідерами ніші, і це позитивно відбивається на період експлуатації виробу. Необхідно відзначити наявність розширювального клапана бічної ручки. Використовується якісний замок типу TSA. Судячи з тестів, цей продукт має вагомий термін експлуатації, що обумовлено наявністю багатьох механічних елементів та захистом від перевертань.

Дивитись ціни в різних магазинах

Плюси:

  • дуже надійна модель;

  • японські коліщатка;

  • міцний корпус;

  • добра блискавка.

Мінуси:

  • дизайн не відповідає ціні.

Uno ZSL Premium 2.0

Лучшие дорожные чемоданы

Найкраща дорожня валіза преміум-класу 2024 року – це модель Uno ZSL Premium 2.0, що з’явилася в результаті постійних експериментів та досконалості італійського виробника. Неперевершена якість матеріалів підкріплюється шикарним дизайном та гарантією від торгової марки на 10 років. Щодо останнього аспекту, необхідно уточнювати у продавця. Слід зазначити наявність дорогих матеріалів, включаючи знімні бігунки на блискавці. Ця лінійка валіз створена з довговічного полікарбонату, доповненого зносостійким покриттям «алмазне напилення». Очевидно, що багато уваги було приділено безпосередньо системам захисту. Так, реалізовано замок із системою TSA. Усередині цього виробу є два відсіки. Перший має притискні ремені для фіксації. Другий радує наявністю кришки та кишень із сіткою. Цей відсік найкраще підходить для перевезення невеликих аксесуарів та гаджетів.

Дивитись ціни в різних магазинах

Плюси:

  • термін експлуатації;

  • період гарантії;

  • італійська якість;

  • комфорт у використанні;

  • правильні відсіки.

Мінуси:

  • ціна.

Як вибрати хорошу дорожню валізу?

Насамперед, треба розуміти, яким шляхом Ви транспортуватимете речі, який форм-фактор цікавить, якої якості, від чого залежить ціна. Якщо не знаєте, як вибрати валізу, і з чого почати, також рекомендуємо приділити належну увагу наступним характеристикам:

  1. Загальний обсяг – ця характеристика одразу визначає, скільки речей можна перевозити, і наскільки великим буде виріб. Невеликі рішення до 30 літрів часто виконують у вигляді валіз для ручної поклажі, які можна брати із собою в літаку. Середні вміщують від 50 до 70 літрів. Величезні моделі можуть містити більше 100 літрів.

  2. Керування обсягом – деякі моделі підтримують зменшення та збільшення місткості за рахунок розтягування блискавки по периметру.

  3. Вага – чим менше, тим простіше та комфортніше використовувати цей винахід. Легкі, але місткі винаходи коштують на рівень дорожче.

  4. Зовнішні кишені – використовуються для зберігання дрібних речей. Деякі додаткові відсіки можуть підтримувати USB для заряджання приладів у літаку без виймання девайсів.

  5. Внутрішні кишені – дозволяють сортувати речі, що спрощує процес укомплектування та вилучення вмісту в процесі;

  6. Кількість коліс – сучасні моделі мають від 2 до 4 коліщаток. Останній варіант зручніший. Зокрема якщо вони підтримують обертання на 360 градусів. Це корисно, якщо доводиться транспортувати містку валізу на великі відстані;

  7. Корпус – найчастіше зустрічаються тканинні та пластикові моделі. Перший варіант дешевше, але його складніше випрати від забруднень. Пластикові менш надійні, зазнають механічних пошкоджень, але є й дорожчі рішення, які мають лише переваги.

  8. Щільність тканини – вимірюється у День. Мінімум, на який варто орієнтуватись сьогодні 300-400 Ден.

  9. Захист – багато сучасних рішень підтримують не тільки замок, але й пошук міжнародної системи загублених речей, оснащуючи персональним кодом.

  10. Ручка – дуже важливий елемент конструкції, який має бути максимально надійним. Багато переважно великих рішень доукомплектовані ще й бічною ручкою.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Шопоголік
Шопоголік@Cina

Огляди товарів

141.7KПрочитань
2Автори
30Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

  • Топ-10 зимових жіночих курток - Рейтинг 2024 року

    Вибір ідеальної куртки для жінок — це не просто питання стилю, а й комфорту та функціональності. У 2024 році модні тренди продовжують дивувати, пропонуючи безліч варіантів — від класичних моделей до новаторських рішень з використанням сучасних матеріалів.

    Теми цього довгочиту:

    Жіночі Куртки
  • Кращі зимові шини для автомобілів (ТОП-14) - Рейтинг 2024 року

    Через те, що в нашому рейтингу найкращих зимових шин 2024 року для автомобілів представлена гума для різних типів транспортних засобів, вважаємо, що спочатку потрібно поговорити про види типорозмірів.

    Теми цього довгочиту:

    Шини

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається