Топ-5 лучших машинок для стрижки с Алиэкспресс – Рейтинг 2024 года

Для нас було справжнім відкриттям, що деякі магазини купують машинки для стрижки волосся з Aliexpress. Доти, доки не виявили досить цікавий асортимент якісних моделей. І мова не лише про компанію Xiaomi. Насправді в останні роки багато китайських виробників навчилися робити хороші машинки і тримери, які величезним тиражем розійшлися по всьому світу. Тому ми вирішили скласти невеликий рейтинг найкращих машинок для стрижки волосся з Аліекспрес, які виявились на майданчику у 2024 році.

Топ-5 найкращих машинок для стрижки з Aliexpress

Відразу хотілося б відзначити, що ми постаралися виділити ті бренди, товари яких хоч якось продаються за межами Китаю. При цьому ми акцентували свою увагу на кількості та змісті відгуків покупців.

VGR V 653

VGR V 653

Відкриває наш топ машинок для стрижки з Аліекспрес лінійка VGR V 653, яку, до речі, Ви зможете знайти у продажу навіть в інтернет-магазинах України, але значно дорожче. Справа в тому, що це професійний пристрій, який отримав відмінні технічні характеристики. Мінімальний зріз дорівнює 0,8 мм, а максимальна ширина ножового блоку – 45 мм. Відзначимо дрібну ріжучу кромку, а також можливість керування кутом зрізу. Тут є досить якісний ножовий блок під назвою Black Diamond Carbon DLC. Він підтримує регулювання у 5 положення: від 0,8 до 2 мм. Це дозволяє досягти плавних переходів. Усередині знаходиться гарний літієвий акумулятор, ємність якого дорівнює 2500 мАг. Батарея заряджається за 3 години і її вистачає на 100 хвилин автономної роботи. У комплект входить підставка, кілька насадок, а також щіточка для чищення.

Переглянути на Aliexpress.com

Плюси:

  • добрий ножовий блок;

  • автономна робота;

  • час заряджання батареї;

  • комплектація.

Мінуси:

  • мало відгуків.

Biarce Hair Trimmers

Biarce Hair Trimmers

Ще одна недорога машинка для стрижки волосся, яка, судячи з відгуків покупців, отримала якісний ножовий блок та леза. Компактний винахід отримав досить якісну рукоятку та гарну батарею. Час автономної роботи, якщо вірити заявленим даним, становить 85 хвилин. Мінімальна довжина зрізу може становити 0,5 міліметрів. До комплекту входить оптимальна кількість насадок для використання в домашніх умовах. Відзначимо гарну індикацію та ергономічну конструкцію, машинку приємно тримати в руках. На жаль, подробиць мало. У тому числі в описі картки товару.

Переглянути на Aliexpress.com

Плюси:

  • хороші відгуки;

  • час автономності;

  • відмінні насадки;

  • ергономічна конструкція.

Мінуси:

  • мало інформації.

Hair Clipper SH 2576T

Hair Clipper SH 2576T

Рейтинг машинок з Aliexpress поповнює стильна лінійка Hair Clipper SH 2576T, яка, по суті, є повним комплектом для стрижки волосся. Пристрій отримав не тільки стильний зовнішній вигляд, а й гарний двигун. У комплект входить і тример. Можна регулювати зріз у діапазоні від 0,8 до 2 мм за допомогою ріжучого блоку. Якщо цього недостатньо, можна скористатися однією із восьми насадок, завдяки яким можна налаштувати зріз, аж до 12 міліметрів. У комплект до тримера входить три насадки: 1, 2 та 3 мм. Відгуки підтверджують високу якість вуглецевої сталі. Час автономної роботи тримера становить 1,5 години, а машинки 2 години. На її зарядку потрібно близько 2,5 годин.

Переглянути на Aliexpress.com

Плюси:

  • триммер у комплекті;

  • багато насадок;

  • ріжучий блок;

  • непогані леза;

  • зовнішній вигляд.

Мінуси:

  • не знайдено.

Kemei KM 1990

Kemei KM 1990

Напевно заслуговує на увагу ще одна модель серії Kemei KM 1990. По-перше, пристрій отримав чимало хороших відгуків. По-друге, ця машинка для стрижки приваблює доступною вартістю при непоганих характеристиках. Тут немає нічого зайвого, але реалізовано якісні леза. Що ще потрібно? Комплектація машинки включає 4 насадки: 3 мм, 6 мм, 10 мм, 13 мм. Цього має вистачити для чоловічої стрижки у домашніх умовах. Також відзначимо зручну ручку та невелику батарею на 1000 мАг. При цьому відновлення енергії необхідно близько 3 годин, а час автономності становить 2 години. Це добрі показники.

Переглянути на Aliexpress.com

Плюси:

  • добрі насадки;

  • час автономної роботи;

  • зручна рукоятка;

  • невисока вартість.

Мінуси:

  • невідомо.

Xiaomi Mijia Hair Clipper

Xiaomi Mijia Hair Clipper

Найкраща машинка з Аліекспрес для стрижки волосся в 2024 році, на нашу думку, це лінійка Mijia Hair Clipper, випущена під брендом Xiaomi. Насправді цей пристрій був представлений кілька років тому і є нові колекції, але машинка має вкрай привабливий цінник і технічні характеристики. Продуктивність моторчика складає 6200 обертів за хвилину. При цьому тут реалізовані високоякісні леза з покриттям титану. Машинка підтримує вологозахист. Місткість батареї дорівнює 2200 мАг, чого має вистачити на 3 години автономної роботи. На відновлення енергії потрібно близько 2,5 годин.

Переглянути на Aliexpress.com

Плюси:

  • стильний зовнішній вигляд;

  • зручна конструкція;

  • автономна робота;

  • леза з покриттям титану;

  • висока продуктивність.

Мінуси:

  • ні.

Як вибрати машинку для стрижки з Аліекспрес?

Цілком ясно, що вибір такої техніки передбачає вивчення відгуків від професіоналів. Але, як показує практика, салони краси не закуповують стрижки для волосся на Aliexpress, адже не можуть дозволити собі такі ризики. Тому слід більше уваги приділяти репутації виробників та відгукам пересічних покупців. Намагайтеся орієнтуватися на товари більш-менш популярних компаній, хоч це й дорожче, але все одно дешевше, ніж у випадку зі знаменитими світовими брендами. Крім того, не варто забувати про ключові параметри, такі як:

  1. Леза. Навряд чи Вам вдасться на Аліекспрес знайти професійні машинки з алмазним чи титановим напиленням. Якщо вони і є, то коштуватимуть дорожче, ніж багато популярніших брендових моделей. Тому вважаємо допустимим придбання пристрою з лезами з нержавіючої сталі. Щодо їхньої ефективності, тут треба орієнтуватися на коментарі інших покупців, щоб отримати приблизно розуміння якості.

  2. Ширина зрізу. Важливий параметр, оскільки багато китайських приладів відрізняються від звичних рішень.

  3. Насадки. Тут навряд чи Ви побачите велику кількість варіантів. Оптимально, щоб можна було зрізати хоча б до 12 міліметрів.

  4. Надійність. Явним індикатором цього буде бренд, підтримка ножів, що самозаточуються, а також гарантія.

  5. Додаткові опції. Переплачувати за індикацію явно не варто, хоча на Аліекспресі ви знайдете багато машинок з цікавими дизайнерськими рішеннями. Найважливіше орієнтуватися на джерело живлення. Непоганим бонусом є можливість використовувати машинки від акумулятора, але тут варто враховувати ряд параметрів, включаючи час зарядки і автономної роботи.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Revizorchyk
Revizorchyk@Revizorchyk

11.5KПрочитань
3Автори
15Читачі
На Друкарні з 16 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається