Кращі PowerBank від Xiaomi (ТОП-5) - Рейтинг 2024 року

Зміст
Лучшие PowerBank от Xiaomi

Безумовно, зовнішні акумулятори Сяомі займають велику частку попиту користувачів серед різноманітності портативних акумуляторів. З об’єктивних причин ми вирішили розглянути найпопулярніші лінійки PowerBank від однієї торгової марки, виділяючи переваги та недоліки різних колекцій пристроїв компанії. У тому числі застарілих поколінь. Представляємо Вашій увазі рейтинг найкращих повербанків від Xiaomi 2024 року.

На противагу сказаному також хотілося б відзначити, що у продажу є багато хороших акумуляторів та інших торгових марок. Читайте наш загальний рейтинг зовнішніх акумуляторів для різних цілей.

Кращі повербанки Xiaomi до 10000 мАч

У цій категорії представлені портативні акумулятори з ємністю від 5000 мАг до 10000 мАг. Такий форм фактор, враховуючи фактичну, а не заявлену ємність, найчастіше використовується для зарядки смартфонів та інших компактних гаджетів. Втім, 10000 мАч вже може вистачити навіть для ультрабуків та ноутбуків, хоча в останньому випадку більше підходять повербанки від 20000 мАг.

Xiaomi Mi Power Bank Pocket Version Pro 10000

Xiaomi Mi Power Bank Pocket Version Pro 10000

Відкриває Топ-5 повербанків Xiaomi лінійка Mi Power Bank Pocket Version Pro, заявлена ємність якої досягає 10000 мАг, чого вистачає переважно для смартфонів та інших простих гаджетів. Стильний аксесуар приваблює скромними розмірами: радує невелика товщина. До переваг даної серії варто віднести також багаторівневий захист, тому не доводиться переживати за перегрів телефонів та інших виробів. Ця модель підтримує швидке заряджання, потужність якої може становити 33 Вт. До складу конструкції входить два інтерфейси, включаючи класичний USB-A, а також двонаправлений порт USB-C. Останній роз’єм комплектується дротом, що є непоганим доповненням. Заряджається зовнішній акумулятор в районі 2,5-3 години, оскільки потужність дорівнює 18 Вт.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • швидка зарядка 18 Вт;

  • потужність 33 Вт на один пристрій;

  • стильний зовнішній вигляд;

  • є індикація заряду.

Мінуси:

  • немає великих модифікацій.

Mi Power Bank Wireless Youth Edition 10000

Mi Power Bank Wireless Youth Edition 10000

Позицію лідера в категорії акумуляторів до 10000 мАг від Сяомі займає інший представник популярної лінійки, а точніше його ексклюзивна версія на 10000 мАч Wireless Youth Edition. Пристрій отримав підтримку сучасних стандартів заряджання, включаючи Quick Charge 2/3, а також Pump Express від MediaTek. Більше того, заявлено можливість відновлення акумуляторів бездротових навушників за рахунок стандарту бездротової зарядки. До переваг цього зовнішнього акумулятора також необхідно віднести акуратний ударостійкий корпус, вага якого не перевищує 230 грамів. Власне модель не нова, тому сумніватися в надійності повербанку не доводиться.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • стильний дизайн;

  • час заряджання;

  • підтримка сучасних стандартів заряджання;

  • невелика вага.

Мінуси:

  • не знайдено.

Кращі повербанки від Xiaomi від 20000 мАч

У цій категорії зібрані більш дорогі та великі батареї, за допомогою яких можна кілька разів зарядити смартфон та ноутбук, причому одночасно. Відповідно такі гаджети краще підходять для тривалих поїздок або експлуатації кількома користувачами.

Redmi Power Bank 20000

Xiaomi Redmi Power Bank 20000

Рейтинг повербанків Xiaomi поповнює лінійка Redmi Power Bank, яка має ємність 20000 мАг. Примітною особливістю є технологія заряджання низьким струмом для збереження життєздатності акумуляторів, які підтримують цей варіант відновлення енергії. Необхідно також відзначити стильний корпус приладу та його ергономічний дизайн. Максимальна потужність досягає 18 Вт, що можна назвати оптимальним показником для цього класу гаджетів. З переваг відзначимо захист від перегріву і замикання. Це свідчить про тривалий термін експлуатації винаходу.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • добрий захист;

  • заряджання низьким струмом;

  • потужність 18 Вт;

  • стильний дизайн.

Мінуси:

  • не нове покоління.

Xiaomi Mi HyperSonic Power Bank 20000

Xiaomi Mi HyperSonic Power Bank 20000

Відразу варто сказати, що лінійка Mi HyperSonic Power Bank має невисокий показник фактичної ємності – в районі 12000 мАг при заявленому показнику в 20000 мАч. Це пояснюється відносно невисокою вартістю гаджета. Тішить, що на відновлення енергії необхідно близько 3.5 години при потужності в 45 Вт. Це справді добрі параметри для зазначеної вартості техніки. Загалом реалізовано три порти, основний у тому числі потужність дорівнює 50 Вт. Відповідно, реалізовано підтримку сучасних технологій швидких зарядок, включаючи Power Delivery 3.0.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • потужність заряджання 50 Вт;

  • відразу 3 порти;

  • підтримка Power Delivery 3.0;

  • компактні розміри.

Мінуси:

  • реальна ємність 12000 мАг.

Xiaomi Zmi PowerPack No

Xiaomi Zmi PowerPack No. 20

Кращий повербанк Xiaomi 2024 року з ємністю в 25000 мАч – це лінійка Zmi PowerPack No, вихідна потужність якої досягає 200 Вт. Це вже сучасний гаджет, що підтримує потужність швидкого заряджання в 100 Вт. Як ви розумієте, цей стандарт підтримує лише невелику кількість сучасних смартфонів. Проте компанія Сяомі вже подбала про можливість відновлення енергії таких лінійок смартфонів за допомогою повербанку. Незважаючи на вражаючі характеристики, цей пристрій важить близько 500 грамів, а товщина корпусу дорівнює всього 2,7 сантиметрам. Завдяки реалізації технології Power Delivery на відновлення повербанку потрібно близько 120 хвилин.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • зарядка самого повербанку 2 години;

  • максимальна потужність на один порт 100 Вт;

  • якість виконання та індикація;

  • системи захисту;

  • співвідношення ціна/якість.

Мінуси:

  • не виявлено.

Як вибрати повербанк від Xiaomi?

Відразу зазначимо, що навіть представники однієї лінійки цього виробника можуть суттєво відрізнятися за характеристиками та ціною. Це зумовлено переважно датою виходу того чи іншого повербанку. Зокрема, дві моделі з лінійки Zmi можуть мати заявлену ємність по 10000 мАг, а фактична може відрізнятися аж в 1000 мАг. При цьому один прилад підтримуватиме потужну зарядку на 22,5 Вт (та ще й бездротову на 10 Вт), а другий лише на 15 Вт. Відповідно, розглядати лінійки різних повербанків від Сяомі ми не уявляємо резонним, адже складно виділити особливості. Натомість поговоримо про важливі характеристики, які допоможуть вирішити, як вибрати Powerbank від Xiaomi у сучасних реаліях (з огляду на асортимент на ринку в Україні):

  1. Ємність акумулятора – важливо розуміти, що зазначені цифри у 100% випадків не відповідають фактичним показникам. Як правило, показники в 1,6 разів менші від заявленої. Відповідно, якщо номінальної ємності не зазначено треба відібрати від 5000 мАг, наприклад, в районі 800 мАг, щоб отримати приблизно реальний параметр.

  2. Струм заряду – цей показник показує заряд при відновленні запасу енергії власного акумулятора по найшвидшому порту. Якщо джерело струму видає більше Ампер вище за рекомендований показник, то зарядка буде зупинена встановленим обмежувачем.

  3. Потужність заряду – ми говоримо про показники, які підтримує сама батарея.

  4. Потужність заряджання – як правило, на один пристрій показник вищий, ніж при використанні кількох портів. Це особливо важливо для повербанків з великою ємністю та підтримкою зарядки від 2 до 4 девайсів одночасно.

  5. Швидка зарядка – сьогодні існує величезна кількість стандартів. Повербанки Сяомі, як свідчить практика, підтримують технологію Quick Charge від Qualcomm. Бажано від третього покоління. Останній стандарт на сьогодні – це Quick Charge 5.0, але він рідко зустрічається в портативних акумуляторах цього бренду. Ще однією популярною технологією, яку експлуатує Xiaomi, є Power Delivery, яка вважається “рідною” для USB-C;

  6. Бездротова зарядка – ще один приємний бонус від виробника, який найчастіше зустрічається в преміальному сегменті батарей, але є й девайси з ємністю від 10000 мАг.

Який Powerbank від Сяомі краще купити у 2024 році?

Як Ви вже зрозуміли, компанія має широкий асортимент різноманітних гаджетів. Якщо Ви не знаєте, який купити повербанк від Сяомі, рекомендуємо визначитися з тим, які пристрої заряджатимете, скільки готові заплатити і на яку швидкість зарядки розраховуєте. Щодо нашої думки, список лідерів наступний:

  1. Повербанк із потужною зарядкою в 100 Вт – Zmi PowerPack No;

  2. Бюджетна модель для смартфона – Zmi Power Bank 5000;

  3. Кращий повербанк за ціною та якістю – Zmi Power Bank WPB01;

  4. Хороший девайс для заряджання ноутбука – Zmi Power Bank Pro.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Шопоголік
Шопоголік@Cina

Огляди товарів

143KПрочитань
2Автори
31Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

  • Топ-10 зимових жіночих курток - Рейтинг 2024 року

    Вибір ідеальної куртки для жінок — це не просто питання стилю, а й комфорту та функціональності. У 2024 році модні тренди продовжують дивувати, пропонуючи безліч варіантів — від класичних моделей до новаторських рішень з використанням сучасних матеріалів.

    Теми цього довгочиту:

    Жіночі Куртки
  • Кращі зимові шини для автомобілів (ТОП-14) - Рейтинг 2024 року

    Через те, що в нашому рейтингу найкращих зимових шин 2024 року для автомобілів представлена гума для різних типів транспортних засобів, вважаємо, що спочатку потрібно поговорити про види типорозмірів.

    Теми цього довгочиту:

    Шини

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається