Публікація містить рекламні матеріали.

Кращі пароочисники у 2024 році у співвідношенні ціна/якість (ТОП-7)

Зміст
Лучшие пароочистители 2023 года

На зорі становлення популярності цього сегменту техніки багато хто не розуміли, навіщо взагалі витрачати кошти на пароочисник, який не здатний замінити навіть ганчірку з миючою хімією в плані ефективності, але зараз справи інакше. Сучасні навіть ручні моделі здатні усувати вапняний наліт з плитки та сантехнічних виробів, прилади можуть видаляти жирові відкладення, здійснювати дезінфекцію та багато іншого. У нашому рейтингу найкращих пароочисників 2024 року для дому, ми докладніше розглянемо можливості різних приладів: від бюджетних до флагманів для підлоги.

Топ-7 кращих пароочисників 2024 року за ціною та якістю

Почнемо, мабуть, з того, що ефективність такої техніки залежить переважно від потужності нагрівального елемента, надійності та асортименту насадок, а також тиску. При цьому дуже важливо орієнтуватися на виробників, які вже встигли стати світовим брендом, адже нові компанії, які намагаються взяти свою частку споживчих симпатій, нерідко просто дублюють технології іменитих колег, але не доводять до ладу.

Хороші ручні пароочисники

У цьому добірці представлені компактні прилади на вирішення, зазвичай, вузького спектра завдань. Втім, є моделі з гарним асортиментом насадок, але тут не варто заощаджувати на аксесуарах, якщо хочете отримати якісний продукт. Ми постаралися підібрати хороші моделі з погляду ціна/якість, тиск яких варіюється в діапазоні від 2,5 бар до 4 бар. З такими показниками сумніватися в ефективності пароочисників не доводиться.

Adler AD 7038

Лучшие пароочистители

Топ-10 пароочисників відкриває модель Adler AD 7038, що приваблює акуратним дизайном та оптимальним тиском для ефективної роботи. У робочий стан цей інструмент надходить лише за 3 хвилини. Інженери компанії подбали про наявність простого та зручного управління. До складу комплектації входить весь необхідний перелік насадок для вирішення різноманітних завдань. Легкий пароочисник має необхідний набір аксесуарів для підлоги, витяжки, різноманітних стиків та щілин. Завдяки довгому кабелю радіус дії цього приладу дуже значний.

Магазин

Від 1799 грн

Stylus

Переглянути

Плюси:

  • потужність 1200 Вт;

  • ємність до 450 мілілітрів;

  • продуктивність пари 44 г/хв;

  • 13 вкладень у комплекті.

Мінуси:

  • недорогий пластик.

Ariete 4137

Ariete 4137

Ще один відносно недорогий, але хороший пароочисник для будинку, що має якісний корпус та оптимальні характеристики для ручних моделей. Серія Ariete 4137 має робочий тиск 3,5 Бар. Місткість резервуара становить 250 мл, а на підготовку приладу до роботи потрібно в районі 3 хвилин. До складу комплектації входить широкий асортимент насадок (кутова, для вікон, точкове сопло), що дозволяють прибирати різні меблі, шибки та дзеркала. Важить конструкція не більше 1,5 кілограмів. Потужність нагрівального елемента складає 900 Вт. Також слід зазначити, що цей прилад може працювати безперервно близько 15 хвилин.

Магазин

Від 1661 грн

Stylus

Переглянути

Плюси:

  • довгий кабель;

  • швидке нагрівання;

  • лояльна ціна;

  • добре складання.

Мінуси:

  • середня потужність.

ETA Aquabelo 1264 90000

Лучшие пароочистители

Розглядаючи преміальні компактні пароочисники, пропонуємо звернути увагу на модель ETA Aquabelo 1264 90000, яка має великий бак і відмінну потужність. Компактний винахід може похвалитися стильним зовнішнім виглядом та гарним захистом. Бак для води містить 220 мілілітрів, що на рівні нижче, ніж у конкурентів. Однак він швидко нагрівається, а робочий тиск досягає 3 Бар. Зручний пристрій використовується для обробки плитки, меблів, салонів автомобілів та важкодоступних місць. Комплект насадок включає всі необхідні аксесуари для вирішення поставлених завдань.

Магазин

Від 2339 грн

Stylus

Переглянути

Плюси:

  • топовий виробник;

  • ємність бака;

  • добрий захист;

  • зручна конструкція.

Мінуси:

  • невелика місткість.

KARCHER SC 1 EasyFix

Лучшие пароочистители

Кращий ручний пароочисник 2024 року – це модель KARCHER SC 1 EasyFix, що приваблює не тільки стильним зовнішнім виглядом, але і високою ефективністю. Власне це підтверджується репутацією одного з провідних виробників даної техніки. Зокрема, це проглядається як виконання корпусу та зручність експлуатації. При цьому назвати характеристики занадто яскравими складно, але в ефективності сумніватися не доводиться. Прилад оснащується 200 мл ємністю, а також досить потужним нагрівачем в 1200 Вт. На нагрівання цього винаходу потрібно близько 3 хвилин. Після цього Ви можете сміливо приступати до очищення килимів, плитки, меблів та широкого достатку інших поверхонь. У комплект входить подовжувальна трубка, за рахунок якої легко усувати забруднення у щілинах та інших складних місцях.

Магазин

Від 3699 грн

Stylus

Переглянути

TOUCH

Переглянути

Плюси:

  • зручний хват;

  • провідний виробник пароочисників;

  • якість конструкції;

  • висока потужність;

  • подовжувальна трубка.

Мінуси:

  • не знайдено.

Хороші пароочисники для підлоги

Підлогові моделі підходять для масштабніших робіт, що обумовлено не тільки складністю конструкції, але й кількістю насадок. При цьому навіть великі прилади мають недоліки. Зокрема якщо плануєте придбати недорогий апарат від маловідомого бренду. Ми приділили належну увагу тим приладам, які вже підтвердили свою ефективність та актуальність на практиці. Відгуки користувачів тому підтвердження.

Bort BDR-2500-RR

Лучшие пароочистители 2023 года

Рейтинг пароочисників поповнює модель Bort BDR-2500-RR, ефективності якої вистачає для проведення санітарного прибирання в різних об’єктах нерухомості. Від попередньої лінійки ця серія відрізняється можливістю доливання води під час роботи. Тепер користуватися приладом набагато зручніше. До того ж є індикація, а також широкий набір аксесуарів. Важить прилад у районі 5 кілограмів. З переваг цього приладу також відзначимо точкове сопло, завдяки якому дуже просто чистити кути. Видно, що бренд має вагомий досвід у галузі виробництва таких винаходів. Широка сфера застосування також аргументована наявністю насадки для одягу. Є щітка-насадка із металевими ворсинками для видалення забруднень з техніки, включаючи грилі або каміни. Є окремі аксесуари для чищення підлоги та килимів.

Магазин

Від 4699 грн

TOUCH

Переглянути

Плюси:

  • точкове сопло;

  • можна доливати воду в процесі;

  • легка модель;

  • багато аксесуарів.

Мінуси:

  • короткий кабель.

Karcher SC 5 EasyFix

Лучшие пароочистители

Список хороших пароочисників поповнює модель Karcher SC 5 EasyFix, що приваблює скромними розмірами та об’єктивною ціною. У комплект входить одразу 5 насадок для вирішення максимально широкого спектру завдань. При цьому один з провідних виробників даного сегменту техніки подбав про швидке нагрівання та функцію VapoHydro. Основна насадка для підлоги підтримує кріплення мікрофібри за рахунок липучок – це зручно. Потужність просунутого пароочисника становить 2200 Вт. Варто відзначити і високий робочий тиск до 4,2 бар, а також оптимальну місткість: є бак на 0,5 літрів та 1,5 літрів. Передбачено систему захисту від дітей. У комплект входить сопло, кругла щітка, кутова, насадки для текстилю. Важить агрегат в районі 6 кілограмів, але має довгий паровий шланг і мережевий шнур.

Магазин

Від 16549 грн

TOUCH

Переглянути

Плюси:

  • радіус дії;

  • добрий тиск;

  • адекватна ціна;

  • відмінна комплектація;

  • непогана температура.

Мінуси:

  • важкий апарат.

KARCHER SC 3 EasyFix Premium

Лучшие пароочистители 2023 года

На наш суб’єктивний погляд, у сегменті преміальних пароочисників для дому, одним із найефективніших приладів є модель KARCHER SC 3 серії EasyFix Premium. Не слід забувати, що цей бренд випускає одні з найякісніших приладів для очищення пором, що проглядалося ще в минулих поколіннях техніки. Новинка стала ще надійнішою та ефективнішою, незважаючи на тиск всього в 3,5 Бар. Це не найвищий показник, але його достатньо для видалення жиру та бруду. Місткість бака для води при цьому дорівнює 1000 мілілітрів. Варто відзначити наявність захисту від накипу, а також перегріву. Варто також відзначити просте управління, адже регулятор продуктивності знаходиться одразу на ручці.

Магазин

Від 11549 грн

Stylus

Переглянути

Плюси:

  • висока ефективність;

  • сфера застосування;

  • просте управління;

  • довговічний прилад.

Мінуси:

  • не знайдено.

Як вибрати хороший пароочисник для дому?

На жаль, далеко не всі виробники бажають, щоб їхні клієнти ними пишалися, тому доводиться уважно вивчати ринок та виділяти конкурентів. Вже з обраного вектора розвитку думки можна зрозуміти, що краще орієнтуватися на товари відомих брендів, які дорожать репутацією, якщо Ви не знаєте, як вибрати пароочисник для дому, але є ще низка критеріїв, які варто враховувати:

  1. Тип пристрою – якщо не збираєтеся активно використовувати цю техніку або немає такої необхідності, рекомендуємо почати з ручного пароочисника;

  2. Потужність нагрівального елемента – від цього залежить ефективність приладу, і заощаджувати на цьому параметрі явно не варто. Еталонні очищувачі початкового рівня мають від 800 Вт (ручні), а флагмани (підлогові моделі) від 1500 Вт;

  3. Обсяг ємності – від того, скільки води вміщується, залежить автономна робота техніки, тобто, наскільки вистачить пари. Для підлогових рішень вважається нормою в районі 5 літрів, але з ручними аналогами все вже залежить від фінансів і цілей. Більше 1,5 літрів не варто брати, адже немає сенсу;

  4. Тиск пари – чим більше, тим ефективніше усуватимуться складні забруднення. Як показує практика, 1 Бар обмаль для сильних грязей. Оптимально від 2 до 3 Бар для побутових потреб;

  5. Аксесуари – бюджетні пристрої, що мають простенький вузький носик, як правило, ніяких насадок не мають, і це прямо вказує на їхню обмежену сферу застосування, а у продажу вже багато моделей, які можуть стати незамінним помічником у вирішенні побутових завдань, тому даному питанню виділимо більше уваги.

Які насадки для пароочисників?

У наших читачів завжди відрізняються інтереси та вимоги до техніки подібного роду, тому ми хочемо розповісти про всі існуючі насадки (як мінімум, популярні), щоб ви мали уявлення про сферу застосування пароочисників:

  • конусні щітки – підходять для чищення великих поверхонь (плитка, наприклад);

  • щілинна насадка – як і в пилососі, дозволяє проникати у важкодоступні місця;

  • розпилювач – підходить для зволоження, але не завжди коштує переплат;

  • відпарювач – корисна опція, яка дозволяє заощадити на купівлі додаткової техніки;

  • для скла – дуже корисна річ, що дозволяє вкрай просто чистити вікна.

Який пароочисник обрати у 2024 році?

Навіть за нашим рейтингом можна зрозуміти, що у виробництві цього сегменту техніки є явні лідери, які вже встигли досягти визнання. Радимо враховувати репутацію брендів, товари яких представлені, і розглянути ще кілька лінійок товарів, якщо не змогли знайти відповідну модель серед новинок. Якщо все ще не знаєте, який купити очищувач для дому, і не хочете витрачати на цей час, пропонуємо подивитися огляди наступних товарів:

  1. Ефективний компактний пароочисник – KARCHER SC 1 EasyFix;

  2. Якісна, але недорога модель – Bort BDR-2800-RR;

  3. Кращий підлоговий пароочисник середнього класу – KARCHER SC 3 EasyFix Premium.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
MC
My Choice@MyChoice

9.1KПрочитань
1Автори
7Читачі
На Друкарні з 23 червня

Більше від автора

  • Топ-5 кращих аерогрилів – Рейтинг мультипечей 2024 року

    Вибір якісної мультипічі потребує уваги до кількох ключових аспектів. По-перше, визначте обсяг: для великої сім'ї обирайте моделі на 5-6 літрів. Важливими є функції: наявність автоматичних програм (смаження, запікання, гриль) спростить процес.

    Теми цього довгочиту:

    Аерогрилі
  • Кращі лазерні принтери (ТОП-6) - Рейтинг 2024 року

    Перед тим, як розгляньте наш рейтинг кращих лазерних принтерів 2024 року, хотілося б відзначити, що цей вид оргтехніки відрізняється від аналогів меншою витратою матеріалів для друку, низькою вартістю витратних матеріалів...

    Теми цього довгочиту:

    Лазерні Принтери

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається