Публікація містить рекламні матеріали.

Кращі телевізори Xiaomi (ТОП-6) - Рейтинг 2024 року

Телевізори Xiaomi TV A2 з'явилися у Європі зі знижкою €100 | Gagadget.com

На відміну від LG і Samsung, у компанії Xiaomi досить вузький перелік лінійок телевізорів, які регулярно оновлюються, і отримують нові характеристики, що відповідають трендовим технологіям. Як показує практика, цей китайський виробник зовсім не намагається конкурувати з більш затребуваними товарами конкурентів одразу всіма своїми товарами. Найчастіше випускається певна колекція ТВ, які мають найбільший попит у своїй ціновій категорії. Тим не менш, у нашому рейтингу найкращих телевізорів Xiaomi 2024 року представлені всі серії, які можна знайти у продажу, але важливо розуміти, які з них реально виділяються на тлі аналогів, про що ми постараємося розповісти:

  1. Mi TV 4A – бюджетне покоління ТВ, до складу якого входять телевізори різних розмірів від 32″ до 65″;

  2. Mi TV 4С – застаріла колекція ТВ, представників якої вже не знайти у продажу;

  3. Mi TV 4 – минуле покоління 55-дюймових телевізорів, які майже розкупили в Україні;

  4. Mi TV 4S – сегмент середнього класу, представлений у вигляді модифікацій від 32″ до 55″;

  5. MAX – преміальні моделі телевізорів минулого покоління із габаритами від 75″.

З вищевказаних рішень телевізорів у продажу залишилося мало. Деякі з них перезапускаються. У середині лютого цю колекцію поповнило 8 нових моделей телевізорів, включаючи лінійку 4S на 50 та 55 дюймів, наприклад. Однак ми хочемо приділити більше уваги новим лінійкам телевізорів Сяомі:

  • Mi TV P1 – найуспішніша лінійка компанії на сьогоднішній день, що приваблює практично ідеальним співвідношенням ціна/якість;

  • Mi TV Q1 – сегмент преміальних телевізорів, побудованих на QLED-матрицях. Сюди можна віднести Q1E на 55″.

Кращі телевізори Xiaomi до 43″

На наш погляд, безумовним лідером у сімействі телевізорів цього бренду є лінійка Mi TV P1, яка випускається як у типорозмірі 32″, так і 43″. Тим не менш, у продажу залишилося чимало лінійок минулих поколінь, які приваблюють більш доступною ціною.

Xiaomi Mi TV P1 32

Сервіс

Від 6 499 грн

E-katalog

Переглянути

Ймовірно, найкращим телевізором для кухні від Xiaomi є модель Mi TV P1 з розміром 32 дюйми. В основі цього рішення знаходиться 8-бітна матриця, але з гарним колірним охопленням за стандартом DCI-P3 – заявлено 72%. Для цієї ціни цей показник є гідною характеристикою. Як завжди, заводське калібрування відмінно доповнює кольору, тому картинка здається більш реалістичною. На окрему увагу заслуговує звук, адже реалізована технологія Dolby Digital і DTS, але потужність дорівнює всього 10 Вт. Відмінна реакція обумовлена використанням 4-ядерного процесора, доповненого 1,5 гігабайтами оперативної пам’яті. Керування здійснюється за допомогою сучасного Bluetooth-пульта. На ньому є кнопки для швидкого доступу до встановлених онлайн-сервісів, включаючи Netflix та Amazon Prime.

Плюси:

  • шикарне звучання;

  • колірне охоплення;

  • сучасне обладнання;

  • глянцеве покриття.

Мінуси:

  • скромний дозвіл.

Mi TV A2 32

Сервіс

Від 6 499 грн

E-katalog

Переглянути

Ще один недорогий, але гарний телевізор Сяомі, що приваблює не найпривабливішим цінником для HD-роздільна здатність, але тут використовується дійсно яскрава матриця з високим рівнем кольору і контрастності. При цьому китайський виробник подбав про гарний звук, потужність якого складає 20 Вт. Це добрий показник для цього типорозміру. При цьому реалізовано підтримку всього спектру покращень: від Dolby Audio до DTS Virtual:X Sound. Працює новинка цього року випуску на базі системи Android TV 11. У нове покоління ТВ впроваджено ще більше корисних сервісів, аж до Twitter.

Плюси:

  • добрий звук;

  • нова модель;

  • сучасні сервіси;

  • хороша матриця.

Мінуси:

  • ціна на старті продажів.

Xiaomi Mi TV P1 43

Сервіс

Від 12 547 грн

E-katalog

Переглянути

Найкращим недорогим телевізором Xiaomi у 2024 році, на нашу думку, є лінійка P1 з діагоналлю 43 дюйми. LCD-панель цієї серії має частоту оновлення в 60 Гц, відносно невисоку яскравість, але хорошу передачу кольору і деталізацію. Останній аргумент підкріплюється роздільною здатністю 3840х2160 пікселів. Розумний телевізор має багато модулів, включаючи Bluetooth, є пульт дистанційного керування та модуль Wi-Fi. На окрему увагу заслуговують досить гучні динаміки з підтримкою стереозвуку. Як уже зазначалося під час обговорення 32-дюймової версії цього ТВ, реалізовано гарне глянсове покриття.

Плюси:

  • зручне управління;

  • рівень кольору;

  • відмінний звук;

  • співвідношення ціна/якість;

  • швидка матриця.

Мінуси:

  • ні.

Кращі телевізори Xiaomi середнього класу

У цьому розділі представлені моделі середнього та преміального класів, що мають більші панелі. Ми постаралися зорієнтувати Вас на сучасні покоління ТВ цього китайського бренду.

Xiaomi Mi TV P1E 43

Магазин

Від 11 559 грн

AVIC

Переглянути

TOUCH

Переглянути

Рейтинг телевізорів Xiaomi поповнює 43-дюймова лінійка Mi TV P1E, що приваблює сучасними опціями та збалансованими технічними параметрами. Звичайно ж, передбачено 4К-дозвіл та наявність цифрових портів. Працює ця версія ТВ на основі нової матриці з колірним охопленням у 78 відсотків за стандартом DCI P3. Йдеться про гідну технологію, яка підтримує 1 мільярд кольорів. У корпусі є мікрофон, який реагує на відому команду «Окей, Google». З корисних опцій необхідно відзначити аеропульт, а також апскейлінг, тобто масштабування картинки до формату в 4К.

Плюси:

  • швидкий відгук;

  • непогана модель для ігор;

  • доступна ціна;

  • непогана передача кольорів.

Мінуси:

  • середня частота та глибина кольору.

Mi TV P1 55

Сервіс

Від 20 383 грн

E-katalog

Переглянути

У сегменті 55-дюймових телевізорів цього бренду теж дуже привабливо виглядає саме серія Mi TV P1 55. По-перше, це «свіже покоління», тому використовуються передові технології з адаптації зображення і хороший функціонал, починаючи від пульта ДК, закінчуючи актуальними сервісами. Працює модель на Android TV 10 і вже інтегровані такі ресурси як Netflix, а також YouTube. Реалізовано можливість голосового управління. Крім того, доступні такі послуги як Chromecast і Miracast. У плані зображення про характеристики ми вже встигли поговорити в інших типорозмірах цієї лінійки. Більша панель відрізняється потужнішими динаміками, а також рядом цікавих технологій, включаючи Dolby Audio та DTS-HD.

Плюси:

  • оптимальні параметри;

  • якість звучання;

  • багато сервісів;

  • голосове управління;

  • добре покриття.

Мінуси:

  • не виявлено.

Xiaomi Mi TV Q1 75

Магазин

Від 42 843 грн

STYLUS

Переглянути

Y.UA

Переглянути

Найкращий телевізор Xiaomi на 2024 рік – це лінійка Mi TV Q1, що має діагональ 75 дюймів. Ми говоримо про преміальну панель, в основі якої знаходиться QLED-технологія з підтримкою частоти оновлення 120 Гц. Крім іншого, слід відзначити підтримку передових технологій, включаючи HDR10+, а також Dolby Vision. Як ви розумієте, реалізовано сучасну версію операційної системи, і це Android TV 10 з підтримкою фірмового асистента Google Assistant. Як ви розумієте, цей телевізор чудово вписується в еко-систему “розумних технологій” вдома. Природно, пікова яскравість висока як і глибини кольору. У плані ІІ, ймовірно, південнокорейські аналоги на цій матриці краще, але вони коштують значно дорожче.

Плюси:

  • технологія HDR10+;

  • є матриця QLED;

  • частота оновлення 120 Гц;

  • сучасні опції;

  • швидкі інтерфейси;

  • пікова яскравість.

Мінуси:

  • не знайдено.

Як вибрати хороший телевізор Сяомі?

Якщо Ви не знаєте, як вибрати Xiaomi, необхідно приділити належну увагу зазначеним раніше класифікаціям. Зауважте, що за назвою моделі можна з’ясувати не тільки серію, а й діагональ екрана. Що стосується оптимальних характеристик, тут відразу слід врахувати таке:

  1. ОС – телевізори компанії Сяомі працюють виключно на системі Android, але функціонал може відрізнятися. Останнє покоління ТВ зазвичай має асистент, провідні онлайн-сервіси, автоматичне калібрування, апскейлінг до 4К.

  2. Дозвіл – до 43 дюймів нормою вважається FullHD, але понад цей типорозмір вважається нормою 4К-роздільна здатність (3840 на 2160 пікселів). Зазначимо, що старі лінійки 32-дюймів цього виробника досі мають HD-дозвіл.

  3. Комплектація – моделі цього бренду оснащуються кріпленнями VESA та нерідко аеропультом з максимально простим керуванням.

  4. Обладнання – сьогодні вже всі сучасні бренди перейшли на HDMI. Оптимально від 2.0 щоб картинка передавалася при частоті не менше 60 Гц. Цей форт також підтримує технологію розширеного динамічного діапазону.

  5. Частота оновлення – бюджетні лінійки компанії мають 60 Гц, дорожчі можуть мати показник, аж до 120 Гц. Чим більший показник, тим плавнішим буде картинка, що важливо при перегляді динамічного контенту.

  6. Яскравість – у товарів Сяомі завжди здається вищою, ніж є насправді через хороше заводське калібрування. Тому орієнтуйтеся не на зображення, яке бачите в магазині, а на реальні показники, а також на тип підсвічування та підтримку HDR.

Який телевізор Сяомі краще купити у 2024 році?

Відповідно, важливо визначитися з розміром та лінійкою. Старі покоління, очевидно, мають скромніші параметри, але виграшну ціну. Якщо не знаєте, який купити телевізор від Xiaomi не забувайте оцінювати співвідношення ціни та якості. Ми це постаралися зробити разом із Вами:

  1. Хороша модель Xiaomi для кухні – Mi TV P1 на 32″;

  2. Відмінний телевізор для спальні – Mi TV UHD 4S на 43 дюйми;

  3. Оптимальний варіант у співвідношенні ціна/якість – Mi TV P1 з діагоналлю 55″;

  4. Кращий телевізор Xiaomi преміум-класу – Mi TV Q1 з розміром 75″.

Поділіться своєю думкою щодо того, який із телевізорів Вам подобається більше.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
MC
My Choice@MyChoice

9.2KПрочитань
1Автори
7Читачі
На Друкарні з 23 червня

Більше від автора

  • Топ-5 кращих аерогрилів – Рейтинг мультипечей 2024 року

    Вибір якісної мультипічі потребує уваги до кількох ключових аспектів. По-перше, визначте обсяг: для великої сім'ї обирайте моделі на 5-6 літрів. Важливими є функції: наявність автоматичних програм (смаження, запікання, гриль) спростить процес.

    Теми цього довгочиту:

    Аерогрилі
  • Кращі лазерні принтери (ТОП-6) - Рейтинг 2024 року

    Перед тим, як розгляньте наш рейтинг кращих лазерних принтерів 2024 року, хотілося б відзначити, що цей вид оргтехніки відрізняється від аналогів меншою витратою матеріалів для друку, низькою вартістю витратних матеріалів...

    Теми цього довгочиту:

    Лазерні Принтери

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається