Крипто Чудеса. Pixel Wallet mine Pixel(PXLs) - аналог NEAR Wallet з перспективою заробітку🔥.

Зміст

⭐️Коротко про головне!

1.     Проект відноситься до трендів крипто індустрії 2024 року, швидко розвивається. На момент написання статті видобування монеток триває більше місяця і за цей час проект має ряд досягнень:

→ Нові користувачі:

→ Добуто монеток PXLs - 713 206 (з 27 688 888 виділених на етап майнінгу)

2.     Заробляти монети Pixel(PXLs) можна без вкладень витрачаючи кілька хвилин на день.

3.     Щоб розпочати необхідно кілька простих речей: телефон, інтернет, телеграм, приєднатися до телеграм чату та зареєструвати Pixel гаманець.

5.     Це чудова нагода приєднатися до тренду, отримати новий досвід та в перспективі трохи заробити.

⭐️Далі про основне!

Що таке Pixel Wallet?

Це гаманець на блокчейні Songbird. Songbird (монета SGB) - це власна криптовалюта мережі Songbird, яка використовується для оплати комісій за транзакції, голосування щодо рішень з управління мережею та взаємодії з додатками Songbird. Цей блокчейн відрізняється дуже низькими комісіями. І це дуже легко побачити вже в самому гаманці Pixel Wallet, адже щоб забрати намайнені монети PXLs потрібно буде заплатити невелику комісію в монеті SGB, і ось тут вся краса даного блокчейну стає зрозумілою. Комісія становитиме менше 0.01 монети SGB, а якщо врахувати, що зараз монета коштує трохи більше 1 центу, то комісією по суті можна знехтувати.

Так, щоб майнити все одно знадобиться хоча б трохи монети SGB, тут теж особливих проблем немає, тому що купити її можна на великому переліку бірж (список нижче):

⚡️ До речі, невеликий лайвхак від мене, якщо не хочете самостійно купувати монету, тим більше для майнінгу вам потрібно зовсім трохи, можете скористатися двома ботами від самих розробників - SGB Gas Claim та SGB Gas Claim BOT, за допомогою них, зможете собі заробити трохи монет на процес майнінгу.⚡️

Процес майнінгу в гаманці Pixel Wallet.

Процес майнінгу в гаманці Pixel Wallet досить простий. Потрібно заходити з певною періодичністю в сам гаманець і натискати на заповітну кнопку – "CLAIM PXLs". Після цього, токени PXLs перейдуть на ваш основний рахунок.

За токен PXLs можна прокачувати своє сховище та прискорювати видобуток токена. Тут я думаю нічого складного, все зрозуміло і легко. Не будемо на цьому довго зупинятись, а перейдемо далі.

Токеноміка(Tokenomics) та дорожня карта(Roadmap) проекту.

Із розділу токеноміки проекту стає зрозуміло, що на майнінг виділено всього 28 млн токенів PXLs, при цьому за перший місяць було добуто 713 тис.. А це означає що майнінг по суті тільки стартанув і кожен із вас може опинитися в числі "перших".

"Перших" умовно, оскільки вже у гаманці понад 460 тис. активних користувачів.

Розібравшись із майнінгом, хтось може поставити запитання, а що нам робити із цим токеном PXLs і взагалі навіщо воно нам? І тут найцікавіше, річ у тому що це по суті чи не єдиний проект, який має реальну дорожню карту з описом усіх своїх основних цілей та завдань:

Висновки:

Вивчивши даний проект, для себе я чітко усвідомив, що Pixel це не тільки гаманець з майнінгом, це буде ціла екосистема зі своїми іграми, аналітикою зі штучним інтелектом, p2p, NFT торгівлею та багато іншого.

Це по суті перший проект, який дійсно знає, чого він прагне, у якого відкрита до діалогу команда та велика дорожня карта, якої вони дотримуються.

З плюсів:

  • Покрокова та зрозуміла дорожня карта з реальними термінами та цілями.

  • Простота майнінгу у гаманці та наднизькі комісії.

Мінуси:

  • Досить специфічний дизайн, який може не всім сподобається, хоча вже є любителі даного візуального оформлення.

  • Поки що немає можливості робити якийсь обмін у гаманці. Також багато речей не реалізовано (вони не активні) за рахунок ранньої стадії проекту.

Основні медіа джерела для самостійного дослідження Pixel:

Pixel канал – https://t.me/hellopixelverse

Pixel docs – https://docs.hellopixel.network

Pixel X (Twitter) – https://twitter.com/hellopixelverse

⭐️Вйо до пригод!

⚡️Телеграм чат з якого розпочнеться наша спільна історія – тицяти тут🔥

Добуваємо крипто валюти граючи:

🔥HERE Wallet - mine HOT. Усі нові громадяни нашого поселення отримують 500 монет BLACKDRAGON, один раз на тиждень ділимо 10% монет поселення серед активних громадян.

🔥Pixel Wallet mine Pixel(PXLs). Рання стадія проекту, розвиваємося разом з проектом.

⚡️Catizen. Плодимо й об'єднуємо котиків, чекаємо Airdrop.

⚡️MemeFi Coin. Розминаємо пальці, ностальгуємо за NOTcoin.

⚡️Інші активності по мірі розвитку спільноти.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Крипто Чудеса
Крипто Чудеса@Crypto_Wonder

Чудеса, віра, крипта... ;)

92Прочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 24 березня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається