Криптодепозити - в чому підступ?

Сьогодні прочитав статтю про інвестування і згадав, що вже давно думаю про створення криптодепозитів, дуже вже великі в них відсотки.

Хто про них ще не чув — криптобіржі дають можливість вкласти ваші гроші в криптовалюту і заморозити її в депозиті. За оберт (?) цих грошей вам капають відсотки. Солідні відсотки.

Особисто я завжди сприймав криптовалюти як ігри з вогнем. Але є особливий тип цих валют — стейблкоїни, які підтримуються фіатними грошима. Один з цих стейбкоїнів (Luna) нещодавно впала, спричинивши мільярдні збитки. Тому в мене довіри до них теж не дуже багато.

Что такое USDT (Tether) и какие виды сетей используются
USDT

Але є одна особлива валюта — Tether (USDT). Вона підкріплена реальними грошима і держоблігаціями. Її основна задача — бути рівною одному долару. І на справі це так і є. Курс коливається, але в діапазоні 5%.

І тепер, знаючи про це, повернемося до криптодепозитів. На тій же Whitebit річна ставка за депозит у Tether — 24,85%. В доларах. Звісно, є комісії на внесення і зняття грошей. Також особисто я не знаю, як ці гроші потім можна легалізувати (і чи вважаються вони нелегальними?).

Особисто я зараз не інвестую, але думаю почати. І цікаво отримати відповідь від знаючих людей — в чому підступ? Бо якщо його нема, це просто золота жила.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Dmytro Popov
Dmytro Popov@kengupich

69Прочитань
1Автори
2Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Є власний бізнес, чи потрібен сайт?

    Чи потрібен бізнесу свій сайт? Я займаюсь розробкою сайтів більше 5 років і хочу поділитися своїм досвідом.

    Теми цього довгочиту:

    Веб-сайт

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Великий ризик. Диверсифікуй. Особисто я б більше 5% не вкладав навіть в юсдт

Вам також сподобається