Legend of Arcadia отримай до 200 дол

Легенда Аркадії: ігра, яка поєднує традиційний геймплей із новітніми технологіями криптосвіту

Якщо у вас є запитання по проєкту а бо вам потрібно більше таких безкоштовних проєктів в яких ви можете отримати безкоштовні токени переходьте в мій Телеграм канал GORILLAZ

"Легенда Аркадії" - це безкоштовна ігра, яка поєднує в собі елементи стратегії, казуальності та екшну, а також відкриває можливості заробітку. У цій грі ви зможете відчути справжній іммерсивний світ, а також збільшити свій дохід за рахунок стейкінгу, бою і видобутку.

Фантастичний універсум гри "Легенда Аркадії" зосереджений навколо вигаданої колонії дрібних, іграшкових, людино-подібних створінь, схожих на іграшки, яких ми всі знаємо - тому їх називають іграшковими героями (NFT-персонажами, доступними для гри). Мета гри - збирати і підвищувати рівень різні види іграшкових героїв (у загальній складності 8 класів і 6 фракцій) та заробляти винагороди завдяки геймплею.

Зараз вони добавили квести з соціальних активностей, де ми можемо отримати безкоштовно їхні токени FGP.
Активностей поки небагато враховуючи що його тільки вчора виставили. І він поки не дуже розповсюджений робимо і отримуємо профіт.

Я намагюся виставляти всі проєкти що сам роблю і перевірив.
якщо є питання пишіть мені в Телеграм GORILLAZ

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
CRUPTO GORILLAZ
CRUPTO GORILLAZ@CRUPTOGORILLAZ

Приєднуйся до Крипто GORILLAZ

1.8KПрочитань
0Автори
11Читачі
На Друкарні з 25 квітня

Більше від автора

  • matr1x або ігрові токени безкоштовно

    Привіт, спільнота КРИПТОGORILLAZ! Я радий поділитися з вами захоплюючою історією проекту MATR1X, який продовжує розвиватися і завойовувати нові горизонти в світі Web3, ігор та кіберспорту.

    Теми цього довгочиту:

    Matr1x
  • Pixelverse перспективний проєкт і Телеграм тапалка

    Pixelverse - новий проект, який роздає токени $PIXFI за виконання щоденних завдань. Наразі цей проєкт перебуває на ранній стадії розвитку, тому роботи тут мало. Однак, якщо ви шукаєте можливість отримати криптовалютні токени без зайвих витрат,

    Теми цього довгочиту:

    Pixelverse

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається