matr1x або ігрові токени безкоштовно

Привіт, спільнота КРИПТОGORILLAZ! Я радий поділитися з вами захоплюючою історією проекту MATR1X, який продовжує розвиватися і завойовувати нові горизонти в світі Web3, ігор та кіберспорту.

MATR1X розпочав свою подорож у листопаді 2021 року, офіційно заснувавши компанію, яка швидко стала новатором у цій сфері. Завдяки фінансуванню в 10 мільйонів доларів від Hana Financial Investment, Hashkey Capital, SevenX та Amber, вони зробили перші кроки до реалізації своїх амбітних планів.

У грудні 2021 року MATR1X запустив офіційний вебсайт, який за перший тиждень зібрав понад 60,000 попередніх реєстрацій. Вже у вересні 2022 року вони провели перший офлайн-тест у Манілі, Філіппіни, залучивши понад 150 професійних гравців у FPS.

У листопаді 2022 року MATR1X представив свій перший NFT - YATC (You Are The Champion), який швидко став популярним з останньою ціною угоди у 30 ETH. Половину з 520 YATC було аірдропнуто видатним особам у сфері Web3, ігор та кіберспорту. Наступного місяця вони запустили другий NFT – MATR1X 2061, який також мав успіх з обсягом торгів понад 13,000 ETH.

У лютому 2023 року MATR1X провів Pre-Alpha тест MATR1X FIRE за участю понад 5000 тестувальників, а вже у травні 2023 року під час Alpha тесту кількість реєстрацій перевищила 200,000, а завантажень – понад 100,000. Вони активно брали участь у кіберспортивних заходах, таких як Hong Kong Web3 Festival 2023 та TOKEN2049 Singapore 2023, де проводили офлайн-турніри.

У жовтні 2023 року MATR1X залучив ще 10 мільйонів доларів у рамках фінансування серії A2, а у листопаді разом з GeDa провів перший Web3 Esports Tournament у Гонконгу з призовим фондом 50,000 доларів. На кінець 2023 року вони запустили третій NFT - MATR1X KUKU, обсяг торгів якого перевищив 18,000 ETH.

І зараз у нас є чудова новина для всіх учасників нашої спільноти! Відбувається аірдроп відкриття скриньок за ключі. Щодня заходьте, отримуйте ключі та відкривайте скриньки, в яких надаються поінти. Ці поінти потім конвертуються в токени. Крім того, з'явилася можливість отримати додаткові нагороди. Якщо зберете 300,000 очків, то отримаєте дві скриньки з нагородами, такими як скіни до ігор, NFT та токени.

Дізнайтеся більше в телеграм-каналі КРИПТОGORILLAZ

Для додаткової інформації та новин про проект MATR1X, приєднуйтеся до телеграм-каналу

Залишайтеся з нами, щоб не пропустити найцікавіше!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
CRUPTO GORILLAZ
CRUPTO GORILLAZ@CRUPTOGORILLAZ

Приєднуйся до Крипто GORILLAZ

1.8KПрочитань
0Автори
11Читачі
На Друкарні з 25 квітня

Більше від автора

  • Legend of Arcadia отримай до 200 дол

    Легенда Аркадії: ігра, яка поєднує традиційний геймплей із новітніми технологіями криптосвітуЯкщо у вас є запитання по проєкту а бо вам потрібно більше таких безкоштовних проєктів в яких ви можете отримати безкоштовні токени переходьте в мій Телеграм канал GORILLAZ

    Теми цього довгочиту:

    Legend Of Arcadia
  • Pixelverse перспективний проєкт і Телеграм тапалка

    Pixelverse - новий проект, який роздає токени $PIXFI за виконання щоденних завдань. Наразі цей проєкт перебуває на ранній стадії розвитку, тому роботи тут мало. Однак, якщо ви шукаєте можливість отримати криптовалютні токени без зайвих витрат,

    Теми цього довгочиту:

    Pixelverse

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається